apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετα θα γινει αρκανς72ποιος τον ακουει μετα?
η εχει γινει ηδη ο παμμεγιστος τυπος ?
μετα θα γινει αρκανς72ποιος τον ακουει μετα?
δεν ξερω αν εχει γινει αλλα θα γινειμετα θα γινει αρκανς72
η εχει γινει ηδη ο παμμεγιστος τυπος ?
για να ειμαι εδω μεσα ειμαι οντως χαλαρος, δεν χρειαστηκε να μου το πεις εσυ!!!εμενα φιλε μου μου δειχνεις οτι εισαι ατομο με ελλειψη του χιουμορ κ θα σε παρακαλουσα παρα πολυ να μη μου κανεις υποδειξεις....να κοιτας τι γραφεις εσυ κ στην τελικη χαλαρωσε μεγαλε κ διαβασε σε τι site εισαι.ολα τα θεματα με την λογικη σου θα εβριζαν αδερφες κ μανες.....οκ νεος?
για να ειμαι εδω μεσα ειμαι οντως χαλαρος, δεν χρειαστηκε να μου το πεις εσυ!!!
Anyway, συνεχισε το ομορφο χιουμορ σου, θα φροντισω να πεφτω στο επιπεδο σου για να το καταλαβαινω!!!
αχαχαχαχ +1000
ενταξει φιλαρακι απο τα σερρας.
οκ περιμενουμε νεα σουμετά από παρότρυνση φίλου μετά απο πολύ καιρό ποτάκι στο γνωστό queen, λίγος κοσμος και λογω δευτερας αλλα και οι κοπέλες καμια δεκαριά και επιπεδου 7-8 με αριστα το 10. Εντυπωση μ κανε το γεγονος οτι πλεον υπαρχουν πιο πολλες ελληνίδες και πιτσιρικες. αστερια που προφανως πηγαινουν εκει απο θεσνικη ή αλλες πόλεις. Στο ψητο τωρα πλεον ολες ειναι στο και καποιες και στο εαν πας προετοιμασμενος με προφυλακτικο κλπ. Το δε κοστος νομιζω σε καλα επιπεδα εαν υπολογιζεις οτι για να κατεβει καποιος απο την περιοχη θεσνικη εχει και βενζινη επιπλεον κοστος. Αυτα προς το παρον , αναμενω αυτη την εβδομαδα να κανω παλι επισκεψη γιατι θα εχει νεες παραλαβες...
Δεν πήγα αλλά απ'οτι άκουσα παίζουν καλά κομμάτια...κανενα νεο για το queen εχουμε?
εισαι σιγουρος οτι βρισκεται στις σερρες?
εσυ αδερφε ξερεισ;;;
μπειτε στο φορουμ κωλομπαρα επαρχιας /κκωλομπαρα σερρες γραφουν για το συγκεκριμενο μαγαζι. η βουλα βαβατση εργαζεται εκει