Νέα

Στριπτιζαδικο με γυναικες και αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tequilaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

tequilaras

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΗΓΑ-ΠΕΡΑΣΑ ΤΖΙΤΖΙ και ΕΦΥΓΑ...  :2funny:
Πήγα στο σταρ στην μεταμορφωση, και για καλη μου τυχη επειδη ηταν γεματο το μαγαζι, το μονμο τραπεζι που βηκαμε ηταν ακριβως διπλα απο την πιστα στα κεντρικα.. όχι πλάι...  :dancing:
Στην αρχη η δικιά μου ηταν λίγο αμήχανη αλλα σιγα σιγα χαλαρωσε... Δεν περίμενα ότι στους public χορους παίζανε λεσβιακά και σεξ τύπου τσόντα αλτερ... Αλλα δεν με χαλασε καθόλου... Κάτσαμε κανενα 2 ωρο, πήρα ενα χορο απο ενα απιστευτο μωρο... Εν το μεταξυ όλες ήταν υπέροχες.. Δεν ηταν ευκολη η επιλογη... Η δικιά μου δεν πηρε γτ υπηρχαν 2 αντρες και δεν της πολυαρεσαν αλλα κυριως ντρεπόταν γτ ηταν η μονη που θα επαιρνε για χορο αντρα.. Ακομα και κατι αλλα ζευγαρια διπλα, πήγαν και πηραν γυναικα και οι 2.. :uglystupid:
Φυγαμε μετα απο ενα καλο, σκηνικό που στησανε, με 3 γυναικες και 1 αντρα που τις παιρνει όλες... Πολύ ανεβαστικό σκηνικό... Η κοπελια στον πριβε χορο ήταν πολύ ομορφη αλλα δυστυχως ο χορος κρατησε πολύ λίγο...  :headbang:
Ρε σεις, στον σπεσιαλ χορο παιζει και  :pipa2: ???

Τον σκοπο του το μαγαζι τον πέτυχε.. μετα περάσαμε ωραιο βράδυ...  :s&m_2: :fuck2: :pipa3: :tits2:  :knockinb:

Επισκέπτης
Πήγα στο σταρ στην μεταμορφωση, και για καλη μου τυχη επειδη ηταν γεματο το μαγαζι, το μονμο τραπεζι που βηκαμε ηταν ακριβως διπλα απο την πιστα στα κεντρικα.. όχι πλάι...  :dancing:
Στην αρχη η δικιά μου ηταν λίγο αμήχανη αλλα σιγα σιγα χαλαρωσε... Δεν περίμενα ότι στους public χορους παίζανε λεσβιακά και σεξ τύπου τσόντα αλτερ... Αλλα δεν με χαλασε καθόλου... Κάτσαμε κανενα 2 ωρο, πήρα ενα χορο απο ενα απιστευτο μωρο... Εν το μεταξυ όλες ήταν υπέροχες.. Δεν ηταν ευκολη η επιλογη... Η δικιά μου δεν πηρε γτ υπηρχαν 2 αντρες και δεν της πολυαρεσαν αλλα κυριως ντρεπόταν γτ ηταν η μονη που θα επαιρνε για χορο αντρα.. Ακομα και κατι αλλα ζευγαρια διπλα, πήγαν και πηραν γυναικα και οι 2.. :uglystupid:
Φυγαμε μετα απο ενα καλο, σκηνικό που στησανε, με 3 γυναικες και 1 αντρα που τις παιρνει όλες... Πολύ ανεβαστικό σκηνικό... Η κοπελια στον πριβε χορο ήταν πολύ ομορφη αλλα δυστυχως ο χορος κρατησε πολύ λίγο...  :headbang:

Τον σκοπο του το μαγαζι τον πέτυχε.. μετα περάσαμε ωραιο βράδυ...  :s&m_2: :fuck2: :pipa3: :tits2:   :knockinb:

Μπραβο!!!!
Πάντα τετοια!!!!!!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στην αρχη η δικιά μου ηταν λίγο αμήχανη αλλα σιγα σιγα χαλαρωσε... Δεν περίμενα ότι στους public χορους παίζανε λεσβιακά
και σεξ τύπου τσόντα αλτερ... Αλλα δεν με χαλασε καθόλου... Κάτσαμε κανενα 2 ωρο, πήρα ενα χορο απο ενα απιστευτο μωρο... Εν το μεταξυ όλες ήταν υπέροχες.. Δεν ηταν ευκολη η επιλογη... Η δικιά μου δεν πηρε γτ υπηρχαν 2 αντρες και δεν της πολυαρεσαν αλλα κυριως ντρεπόταν γτ ηταν η μονη που θα επαιρνε για χορο αντρα.. Ακομα και κατι αλλα ζευγαρια διπλα, πήγαν και πηραν γυναικα και οι 2.. :uglystupid:

Τον σκοπο του το μαγαζι τον πέτυχε.. μετα περάσαμε ωραιο βράδυ...  :s&m_2: :fuck2: :pipa3: :tits2:   :knockinb:

Είχε γράψει ένας για το Πλατινουμ ότι μια κοπέλα είχε πάρει χορό έναν στριπερ και άρχισε να του παίρνει πίπα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  του  έδωσε  και κάρτες !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είπα  και  εγώ !

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
προσωπικα εμενα η ιδεα ενος αντρα στριπερ δεν μου αρεσει οσο ωραιος κι ειναι, πιστευω οτι δεν μπορει να γινει αισθησιακος ενω η γυναικα εχει αλλη χαρη και παιξιμο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μπραβο τυπε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
προσωπικα εμενα η ιδεα ενος αντρα στριπερ δεν μου αρεσει οσο ωραιος κι ειναι, πιστευω οτι δεν μπορει να γινει αισθησιακος ενω η γυναικα εχει αλλη χαρη και παιξιμο

Να  πληγές  που  μας ανοίγει  ο Κλώνος

Επισκέπτης
Ε  μα  κυρία  μου  σας  πήραμε  μαζί και μετά  έχουν όλες  άποψη !
Έλεος  δλδ!

προτείνω σταδιακή ενημέρωση όλων των θήλεων του φορουμ...
(εκ των έσω βεβαιως βεβαιως)

εκ πειρας λέω ότι είστε εξαιρετικός στην ξενάγηση

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
προτείνω σταδιακή ενημέρωση όλων των θήλεων του φορουμ...
(εκ των έσω βεβαιως βεβαιως)

εκ πειρας λέω ότι είστε εξαιρετικός στην ξενάγηση

Να  είσθε  καλά  μαντεμουαζέλ , αλλά  εγώ  τη  θητεία  μου  στους  Αλεξιπτωτιστές την  έκανα  στην  ώρα  μου  !

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
μπορει καποιος να μου πει σε ποια στριπτηζάδικα έχει αντρικό στριπτίζ;επίσης εαν ξερετε εαν μπορουν να κάνουν ιδιωτικό στριπτηζ ή και τίποτα περισσοτερο; :fuck2: ενδιαφέρετε καποια φίλη και καθως είναι "αγάμου και απάρτου γωνία" εδω και πολυ καιρό θα της ανοίξει η όρεξη!!...
μην βιαστεί καποιος να προσφερθεί να θυσιαστεί γιατί δεν βλέπεται η τύπισα!!!
ευχαριστώ

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.783
Πόντοι
216
μην βιαστεί καποιος να προσφερθεί να θυσιαστεί γιατί δεν βλέπεται η τύπισα!!!
ευχαριστώ

Πάω στοίχημα ότι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί, ακόμα και έτσι να είναι

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom