Τώωωωωρα, από καιρό... (δε με παρακολουθείς ντάρλινγκ :-* :-* :-* )
Είμαι δωσμένος αλλού, γι'αυτό......
και δεν πάμε μαζι....
απο καιρο λεω να παω να δω τι παιζει.
Κοριτσια και να πατε αλλα και να χυσετε να μην φυγεται στεγνεςΤι να πω κι εγώ που μένω δυο δρόμους από συγγρού και δεν έχω πάει (άχρηστη, άχρηστη παιδί μου!!) >
Πάμε μαζί, αλλά εγώ δε θέλω αντρικό, το αφήνω σε σένα
Πάμε μαζί;
Κοριτσια και να πατε αλλα και να χυσετε να μην φυγεται στεγνες
φυσικα ........ και μετα;;;;;;;;;;
Μες'στο προγραμμα ειναι....κι αν τις χύσουν....?
Τι προτειμας μηπως, μηπως λεω λεσβιακοΠάμε μαζί, αλλά εγώ δε θέλω αντρικό, το αφήνω σε σένα
....κι αν τις χύσουν....?
φυσικα ........ και μετα;;;;;;;;;;
Τι προτειμας μηπως, μηπως λεω λεσβιακο
Εεεεε δε μου αρέσουν οι άντρες στρίπερ, εγώ φταίω;
(άλλο ένα πιθανό κακό -ή καλό, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς- όταν παίρνεις την γκόμενά σου σε στριπ )
Μερικες φορες οι γυναικες κανουν και χειροτερα,πριν απο λιγο καιρο το ειχε πη στις ειδησεις,λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη το παιδι βγηκε μαυρο,στο μπατσελορ παρτυ η νυφη γουσταρε τον στριπερ και μαζι του χωρις προφυλαξηAυτό είναι το ζητούμενο της έρευνας!!
(δεν ήξερα ότι γίνονται αυτά στο αντρικό στριπ!!! :o )
Μερικες φορες οι γυναικες κανουν και χειροτερα,πριν απο λιγο καιρο το ειχε πη στις ειδησεις,λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη το παιδι βγηκε μαυρο,στο μπατσελορ παρτυ η νυφη γουσταρε τον στριπερ και μαζι του χωρις προφυλαξη
γνωριζω αρκετες λεπυομεριες μεχρι και το ονομα
Aυτό είναι το ζητούμενο της έρευνας!!
(δεν ήξερα ότι γίνονται αυτά στο αντρικό στριπ!!! :o )
θα έχει και μετά; :o
Τώρα έχω περιέργεια, θα πάω σε αντρικό στριπ για να δω αν βάζουν το δάχτυλο στη σούπα (δε βρήκα καλύτερο αντίστοιχο του φραπέ )
νομιζω θεσσαλονικη ηταν ε;Μερικες φορες οι γυναικες κανουν και χειροτερα,πριν απο λιγο καιρο το ειχε πη στις ειδησεις,λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη το παιδι βγηκε μαυρο,στο μπατσελορ παρτυ η νυφη γουσταρε τον στριπερ και μαζι του χωρις προφυλαξη
γνωριζω αρκετες λεπυομεριες μεχρι και το ονομα
Μου φαινεται οτι οι αντρες φυλαγονται-καλυπτονται καλυτεραΓιώργοοοοοοο σε βρίσκω λίιιιιγο προκατειλημμένο, αυτό δεν είναι χειρότερο, είναι ίδιο με αυτά που κάνουν και άντρες...
Τώρα ναι, ήταν βλαμένη που δεν έβαλε προφυλακτικό, όμως η συγκεκριμένη μαλακία δεν έχει φύλο
Τώρα έχω περιέργεια, θα πάω σε αντρικό στριπ για να δω αν βάζουν το δάχτυλο στη σούπα (δε βρήκα καλύτερο αντίστοιχο του φραπέ )
Περιπου.......νομιζω θεσσαλονικη ηταν ε;
ε ενταξει την ξερω την υποθεση...Περιπου.......
παραπανω δεν μπορω να πω δημοσια
Τότε απέτυχε σαν άντραςγιατι αν την πετυχει να κάνει πράγματα που δεν κάνει μαζί του?
Και αν πάρει female στρίπερ η δικιά σου? Είναι bi ρε φίλος η δικιά σου?Υπάρχει στριπτιζαδικο στην αθηνα με γυναικες και αντρες? Ψηνομαι να κανω εκπληξη-χαβαλε-δωρο στην κοπελα μου εναν χορο, και μετα να παρω και εγω εναν.. Ο καθενας φυσικά το φυλο που προτιμα...
Ξερει κανεις?