Νέα

Στριπτιζαδικο με γυναικες και αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tequilaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και δεν πάμε μαζι....
απο καιρο λεω να παω να δω τι παιζει.
Τι να πω κι εγώ που μένω δυο δρόμους από συγγρού και δεν έχω πάει (άχρηστη, άχρηστη παιδί μου!!)  >:(

Πάμε μαζί, αλλά εγώ δε θέλω αντρικό, το αφήνω σε σένα  :boobies: :boobies: :boobies:
Κοριτσια και να πατε αλλα και να χυσετε να μην φυγεται στεγνες  :dancing: :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι προτειμας μηπως, μηπως λεω λεσβιακο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εεεεε δε μου αρέσουν οι άντρες στρίπερ, εγώ φταίω;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(άλλο ένα πιθανό κακό -ή καλό, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς- όταν παίρνεις την γκόμενά σου σε στριπ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: )

Επισκέπτης
Εεεεε δε μου αρέσουν οι άντρες στρίπερ, εγώ φταίω;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(άλλο ένα πιθανό κακό -ή καλό, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς- όταν παίρνεις την γκόμενά σου σε στριπ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: )

Οι άντρες στριπερ (αυτοι που βλέπω στην τιβι) μου φαίνονται ψιλογκει

απο την άλλη το να βλέπεις γυναίκα στριπερ, παιρνεις ιδέες για το να κάνεις τα ίδια στο παληκάρι σου

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Aυτό είναι το ζητούμενο της έρευνας!!

(δεν ήξερα ότι γίνονται αυτά στο αντρικό στριπ!!!  :o )
Μερικες φορες οι γυναικες κανουν και χειροτερα,πριν απο λιγο καιρο το ειχε πη στις ειδησεις,λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη το παιδι βγηκε μαυρο,στο μπατσελορ παρτυ η νυφη γουσταρε τον στριπερ και  :knockinb: μαζι του χωρις προφυλαξη

γνωριζω αρκετες λεπυομεριες μεχρι και το ονομα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μερικες φορες οι γυναικες κανουν και χειροτερα,πριν απο λιγο καιρο το ειχε πη στις ειδησεις,λευκος ο γαμπρος λευκη η νυφη το παιδι βγηκε μαυρο,στο μπατσελορ παρτυ η νυφη γουσταρε τον στριπερ και  :knockinb: μαζι του χωρις προφυλαξη

Γιώργοοοοοοο σε βρίσκω λίιιιιγο προκατειλημμένο, αυτό δεν είναι χειρότερο, είναι ίδιο με αυτά που κάνουν και άντρες...

Τώρα ναι, ήταν βλαμένη που δεν έβαλε προφυλακτικό, όμως η συγκεκριμένη μαλακία δεν έχει φύλο  :boobies: :boobies:

Τώρα έχω περιέργεια, θα πάω σε αντρικό στριπ για να δω αν βάζουν το δάχτυλο στη σούπα (δε βρήκα καλύτερο αντίστοιχο του φραπέ  :huh: )

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Aυτό είναι το ζητούμενο της έρευνας!!

(δεν ήξερα ότι γίνονται αυτά στο αντρικό στριπ!!!  :o )

θα έχει και μετά;  :o

πως δεν θα εχει τωρα που εχουμε κανη και αποτριχωση ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
παντου παντου αχχχχχχχχχχχχχχχχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

νομιζω θεσσαλονικη ηταν ε;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιώργοοοοοοο σε βρίσκω λίιιιιγο προκατειλημμένο, αυτό δεν είναι χειρότερο, είναι ίδιο με αυτά που κάνουν και άντρες...

Τώρα ναι, ήταν βλαμένη που δεν έβαλε προφυλακτικό, όμως η συγκεκριμένη μαλακία δεν έχει φύλο  :boobies: :boobies:

Τώρα έχω περιέργεια, θα πάω σε αντρικό στριπ για να δω αν βάζουν το δάχτυλο στη σούπα (δε βρήκα καλύτερο αντίστοιχο του φραπέ  :huh: )
Μου φαινεται οτι οι αντρες φυλαγονται-καλυπτονται καλυτερα

Και πολυ καλο ειναι οπως το εγραψες, το δαχτυλο η τα δαχτυλα στη σουπα αν το επιδιωξης ολο και κατι μπορη να γινη

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει στριπτιζαδικο στην αθηνα με γυναικες και αντρες? Ψηνομαι να κανω εκπληξη-χαβαλε-δωρο στην κοπελα μου εναν χορο, και μετα να παρω και εγω εναν.. Ο καθενας φυσικά το φυλο που προτιμα...
Ξερει κανεις?
Και αν πάρει female στρίπερ η δικιά σου? Είναι bi ρε φίλος η δικιά σου?
Τί να σε πω ρε άρχοντα, δεν μου ακούγεται καλή επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom