Νέα

Στριπτιζαδικο με γυναικες και αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tequilaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
T

tequilaras

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποοοο μια μερα ελειψα και γραφτηκαν 3 σελιδες.. Καλη φάση.. Θα μπαινω συχνότερα...
Δεν ειναι bi η δικιά μου.. Καμία σχέση... Απλα φαντάστικά ότι με όσα έβλεπε θα ήθελε μετα να τα κανει και σε εμένα, και επίσης θα ειχε τον αντρα στριπερ να καυλώσει εκεινη την ώρα και να τιμωρίσει εμένα μετα...
Βασικά όμως δεν κατάλαβα γτ λετε πολλοι οτι μετα μπορει να φυγω με την δικια μου και με την στριπερ..
Εγω το σκεφτομουν το σκηνικό, να παμε, να δουμε καμια ωρα αντε 2, και μετα να παρουμε πριβε χορο εγω και εκεινη με γυναικα και αντρα αντιστοιχα... και μετα βουρ για το σπιτι... Οι αντρες στριπερ τι κάνουν..? Παιζει να την πιπώσουν την δικιά μου, ή να την χυσουν? ή οτι δηποτε άλλο...? Είμαι νεος στο κλαμπ, καταλαβετε με για τις αποριες... :'(

Επισκέπτης
ποοοο μια μερα ελειψα και γραφτηκαν 3 σελιδες.. Καλη φάση.. Θα μπαινω συχνότερα...
Δεν ειναι bi η δικιά μου.. Καμία σχέση... Απλα φαντάστικά ότι με όσα έβλεπε θα ήθελε μετα να τα κανει και σε εμένα, και επίσης θα ειχε τον αντρα στριπερ να καυλώσει εκεινη την ώρα και να τιμωρίσει εμένα μετα...
Βασικά όμως δεν κατάλαβα γτ λετε πολλοι οτι μετα μπορει να φυγω με την δικια μου και με την στριπερ..
Εγω το σκεφτομουν το σκηνικό, να παμε, να δουμε καμια ωρα αντε 2, και μετα να παρουμε πριβε χορο εγω και εκεινη με γυναικα και αντρα αντιστοιχα... και μετα βουρ για το σπιτι... Οι αντρες στριπερ τι κάνουν..? Παιζει να την πιπώσουν την δικιά μου, ή να την χυσουν? ή οτι δηποτε άλλο...? Είμαι νεος στο κλαμπ, καταλαβετε με για τις αποριες... :'(

Εγω πάντως (ως γυναίκα) θα σου λεγα να το κάνεις.
Αλλα ΜΟΝΟ αν εκείνη στο ζητήσει. Ρίξε την ιδέα στο χαλαρό και περίμενε να τσιμπήσει.
Εξήγησέ της ότι με το πρώτο που θα αισθανθεί άβολα θα φύγετε.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μην ανησυχείς οι male stripper μόνο τις διπλαρώνουνε. Είναι πάνω από όλα κύριοι με τις πελάτισσες μπουτάκι και χεράκι...Δεν γαμάνε λέμε....

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κλώνε,
από τη μικρή μου εμπειρία στα στρίπ και νομίζω πως δε θα διαφωνήσεις, έχω καταλάβει πως ο πελάτης/σα έχει πάντα δίκιο. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ισχύει παντού ;)
Αρκεί να ξέρεις τί θές και πως να το ζητάς.... :-*

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δλδ 1η φορα θα πας κ εσυ?

κ δεν σκεφτεσαι οτι υπαρχει η πιθανοτητα να σου κανει χουρο η αλλη *δεν ξερω τι γινεται στο πριβε εχω ρωτησει κ ξεχναω καθε που μου λενε* κ η δικια σου να ενοχληθει κ να ζηλεψει κ μετα να τραβηξεις τα παθη του τζισους?

Επισκέπτης
Κλώνε,
από τη μικρή μου εμπειρία στα στρίπ και νομίζω πως δε θα διαφωνήσεις, έχω καταλάβει πως ο πελάτης/σα έχει πάντα δίκιο. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης ισχύει παντού ;)
Αρκεί να ξέρεις τί θές και πως να το ζητάς.... :-*

πραγματι... σαν να χεις δικιο

Πάντως θα έλεγα ότι το πριβε για πρώτη φορά θα ήταν παρακινδυνευμένο...
για το ζευγος εννοώ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυπε πολυ το σκεφτεσαι
πηγε εκει με την κοπελα και πες της αν θελει
αν σου πει ναι προχωρα αν οχι παρτε δρομο απο το στριπ
μην φοβασε δεν θα σε χωρησει αν δεν της αρεσει το στριπ

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πραγματι... σαν να χεις δικιο

Πάντως θα έλεγα ότι το πριβε για πρώτη φορά θα ήταν παρακινδυνευμένο...
για το ζευγος εννοώ
Το πριβέ θα ήταν καλό για το ζεύγος μόνο υπό την ακριβή του έννοια. Δηλαδή να είναι σε ιδιαίτερο χώρο. Απλά σκέψου πως θα ένιωθε το ζευγάρι στον απλό χουρό όταν η κοπέλα θα τους χόρευε και γύρω γύρω, σε απόσταση "αναπνοής", θα υπάρχουν άλλοι 7-8 που θα φραπεδιάζονται.... Νομίζω πως θα ήταν αρκετά άβολο... ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τεκιλαρα!
προσεχε μονο μη τσιμπανε τα ποδια της στριπτιτζους!!!

κι εγω ηθελα να παω ενα διαστημα εδω στη σαλονικη στον αδαμ αλλα δεν θυμαμι σε ποιο ηταν να πω ρε γμτ!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τεκιλαρα!
προσεχε μονο μη τσιμπανε τα ποδια της στριπτιτζους!!!

κι εγω ηθελα να παω ενα διαστημα εδω στη σαλονικη στον αδαμ αλλα δεν θυμαμι σε ποιο ηταν να πω ρε γμτ!!!!

εμενα εχει ενα διπλα στο σπιτι που μενω στας αθηνας
θα παω... θα ρθεις να μη παω μονη?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166