Νέα

Στριπτιζαδικο με γυναικες και αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tequilaras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tequilaras

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει στριπτιζαδικο στην αθηνα με γυναικες και αντρες? Ψηνομαι να κανω εκπληξη-χαβαλε-δωρο στην κοπελα μου εναν χορο, και μετα να παρω και εγω εναν.. Ο καθενας φυσικά το φυλο που προτιμα...
Ξερει κανεις?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Υπάρχει στριπτιζαδικο στην αθηνα με γυναικες και αντρες? Ψηνομαι να κανω εκπληξη-χαβαλε-δωρο στην κοπελα μου εναν χορο, και μετα να παρω και εγω εναν.. Ο καθενας φυσικά το φυλο που προτιμα...
Ξερει κανεις?
Πρόσεχε μη πας στο Gold, και ξαφνικά εκπληρωθούν οι ακόλουθες συνθήκες:

• [li]θέλει η κοπέλα σου να είναι δίπλα όταν κάνεις χορό[/li]
    [li]σε ρωτήσει η stripper αν θέλεις special[/li]
    [li]πεταχτεί ξαφνικά η δικιά σου η χουβαρντού και πεί "Special βέβαια" χωρίς να ξέρει τι θα παιχτεί[/li]

Στο strip τις γκόμενες τις πάμε για δύο λόγους:

• [li]Αν ψιλογουστάρουν το underground (και καλά γιατί παιδική χαρά είμαστε τελικά) για να φτιαχτούν και ν' ανεβάσουν απόδοση αργότερα[/li]
    [li]Για να τις πείσουμε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ εκεί οπότε να μη μας τα πρήζουν άλλες φορές όταν βγαίνουμε μόνοι μας.[/li]

Αντε με το καλό!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Ξερει κανεις?

star..............
μεταμορφωση.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ξερει κανεις?
Πρόσεχε μη πας στο Gold, και ξαφνικά εκπληρωθούν οι ακόλουθες συνθήκες:

• [li]θέλει η κοπέλα σου να είναι δίπλα όταν κάνεις χορό[/li]
    [li]σε ρωτήσει η stripper αν θέλεις special[/li]
    [li]πεταχτεί ξαφνικά η δικιά σου η χουβαρντού και πεί "Special βέβαια" χωρίς να ξέρει τι θα παιχτεί[/li]

Στο strip τις γκόμενες τις πάμε για δύο λόγους:

• [li]Αν ψιλογουστάρουν το underground (και καλά γιατί παιδική χαρά είμαστε τελικά) για να φτιαχτούν και ν' ανεβάσουν απόδοση αργότερα[/li]
    [li]Για να τις πείσουμε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ εκεί οπότε να μη μας τα πρήζουν άλλες φορές όταν βγαίνουμε μόνοι μας.[/li]

Αντε με το καλό!
Προσεξε τα λογια του συναγωνιστη μονο οπτικα για να ανεβασετε διαθεση και οι δυο σας οχι πραξης γιατι μετα δεν προκειται να φυγης μονος απο το σπιτι χωρις την συνοδεια της  :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Υπάρχει  και  η  περίπτωση  να  πάρουν  και η  δύο  μια  κυρία  στρίπερ . Το  θέμα  γίνεται  περίπλοκο  εάν  τώρα  λέμε  ή  η  κοπέλα  κολήσει  με  την τρύπερ . ΄Η  αν φύγουν και οι 3 μαζί μετά  το πέρας  του  ωραρίου !

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Προσεξε τα λογια του συναγωνιστη μονο οπτικα για να ανεβασετε διαθεση και οι δυο σας οχι πραξης γιατι μετα δεν προκειται να φυγης μονος απο το σπιτι χωρις την συνοδεια της  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Πού πας???"
"Για τσιγάρα..."
"ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΚΡΡΡΡΡ"

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Πού πας???"
"Για τσιγάρα..."
"ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΚΡΡΡΡΡ"

Να  δεις  που  πήγε  ένας  κολητός  τη  γυναίκα  του  σε  στριπ , και  της  άρεσε , και  πάνε  και  μαζί και πάει η  κυρία  με  τις  φίλες της γυναικοπαρέα !

Άσε  σου  λέω , κακή  επιλογή !

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να  δεις  που  πήγε  ένας  κολητός  τη  γυναίκα  του  σε  στριπ , και  της  άρεσε , και  πάνε  και  μαζί και πάει η  κυρία  με  τις  φίλες της γυναικοπαρέα !

Άσε  σου  λέω , κακή  επιλογή !

Γιατί κακή επιλογή;

Καλό είναι να ξεσκάει κι αυτή πού και πού...
Το κακό θα είναι να τον πετύχει στο μαγαζί να κάνει αυτά που δεν κάνει όταν είναι μαζί της  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Γιατί κακή επιλογή;

Καλό είναι να ξεσκάει κι αυτή πού και πού...
Το κακό θα είναι να τον πετύχει στο μαγαζί να κάνει αυτά που δεν κάνει όταν είναι μαζί της  :boobies: :boobies: :boobies:

γιατι αν την πετυχει να κάνει πράγματα που δεν κάνει μαζί του?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Υπάρχει το αντίστοιχο του φραπέ και στο ανδρικό στριπ;  :think:
Πήγαινε  στο Γκολντ  και  ρώτα τον Κρις  και τον Πάτρικ , ξέρω  γω ?
Πάντως  φαντάζεσαι να  σου  δίνουν κάρτες  για  να  σου  τον παίζουνε ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και δεν πάμε μαζι....
απο καιρο λεω να παω να δω τι παιζει.

Τι να πω κι εγώ που μένω δυο δρόμους από συγγρού και δεν έχω πάει (άχρηστη, άχρηστη παιδί μου!!)  >:(

Πάμε μαζί, αλλά εγώ δε θέλω αντρικό, το αφήνω σε σένα  :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Τι να πω κι εγώ που μένω δυο δρόμους από συγγρού και δεν έχω πάει (άχρηστη, άχρηστη παιδί μου!!)  >:(

Πάμε μαζί, αλλά εγώ δε θέλω αντρικό, το αφήνω σε σένα  :boobies: :boobies: :boobies:

εσυ εχεις εμενα... μην κολας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories