αυτό το μαγαζί μόνο σε μένα άρεσε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στριπτιζάδικα που έκλεισαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nick025
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τώρα πρόσφατα..το dolls στη βαρη νομιζω εχει κλησει και αυτο
Επισκέπτης
Million Dollars εἰς τὴν Γ΄ Σεπτεμβρίου.
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
La nuit, μικρό καμπαρέ με σέξυ show, δίπλα ακριβώς από το Κάραβελ. Είχαμε πάει εκεί κατά λάθος(!) για Χριστουγεννιάτική ρεβεγιόν το 1991 μικτή παρέα άντρες - γυναίκες. Και λέω κατά λάθος γιατί σκοπεύαμε να πάμε στο Copacabana καμπαρέ που ήταν πιό "αποδεκτό" και ψιλο- της μόδας τότε, αλλά δε βρίσκαμε να κλείσουμε και καταλήξαμε εκεί χωρίς να ξέρουμε πόσο καταγώγιο ήταν ! Παρόλα αυτά κάτσαμε και περάσαμε και ωραία.
πολύ σωστός.Million Dollars εἰς τὴν Γ΄ Σεπτεμβρίου.
άνοιξε ξανά και έκλεισε ξανά..
αυτή την εντύπωση είχα.. μπορεί κ' να κάνω λάθος..
το queens στη γλυφάδα έκλεισε περί το 1999-2000 έτσι δεν είναι?
μετά έχω κάποιο στριπο-κενό καθότι ήταν η μόνη περιοδος που είχα 'σοβαρή' σχέση...
Τύπε μου το athens στη Γλυφάδα πρέπει να έκλεισε λίγο αργότερα μεταξύ 2000-2002. Ρε συ εκείνη την περίοδο είχα και εγώ τη μοναδική σοβαρή μου σχέση.Λες να τα είχαμε με την ίδια?????
Μην προδίδετε την ηλικία σας...
Σωστός! Και όπως είπε και φίλος πριν από 5 χρόνια ενώ χορεύαμε με πιπινάκια κάτι '70s - '80s ..."ρε μαλάκες μην τα χορεύουμε αυτά...Καρφωνόμαστε"!!!!
2002 δε νομίζω. 2000-2001 το αργότερο μπορεί..Τύπε μου το athens στη Γλυφάδα πρέπει να έκλεισε λίγο αργότερα μεταξύ 2000-2002. Ρε συ εκείνη την περίοδο είχα και εγώ τη μοναδική σοβαρή μου σχέση.Λες να τα είχαμε με την ίδια?????
όσο για τη σχέση δεν αποκλείεται..
ξέρεις πόσες τέτοιες σχέσεις κυκλοφορούν??..
το ιλλουζιονς στο περιστέρι υπάρχει ακόμα?
Πριν από κάνα μήνα - όταν άρχισαν τα ζόρια με την απαγόρευση του καπνίσματος - λειτουργούσε κανονικά (που λέει ο λόγος). Οι γύφτοι μας έβαζαν αντί για τασάκια και καλά μπουκάλια μπύρας! 2 εβδομάδες αργότερα, σε επίσκεψη του Μοulin κατόπιν αφορήτου περιέργειας εξ αιτίας του womanlover τα κορίτσια εκεί μου είπαν ότι το illusions είναι ανοικτο. Τώρα αδερφέ τι άλλο να σε πώ. Μια επίσκεψη από κοντά θα σε πείσει! (αν και δε το συνιστώ)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ένα μικρό στριπτιζάδικο στην Ι. Δροσοπούλου πρός Πατήσια, το είχε υπ' όψιν του κανείς; Είναι ακόμα ανοικτό;
το σίκρετ λές συναγωνιστή μου?
2002 δε νομίζω. 2000-2001 το αργότερο μπορεί..
όσο για τη σχέση δεν αποκλείεται..
ξέρεις πόσες τέτοιες σχέσεις κυκλοφορούν??..
Μη το γελάς καθόλου...Και η δικιά μου ήταν και επιρρεπής σε κάτι τέτοιες παρανομίες εκείνη την επόχη...Λες
λες για το secret..Ένα μικρό στριπτιζάδικο στην Ι. Δροσοπούλου πρός Πατήσια, το είχε υπ' όψιν του κανείς; Είναι ακόμα ανοικτό;
αρκετά παλιότερα ήταν στριπο-κονσόμ.
μετά απ'όσο ξέρω γιατί δεν έχω πάει -αλλά είχα ρωτήσει- ήταν σκέτο κονσόμ.
κωλόμπαρο δλδ και σε 'επιβαρυμένη' περιοχή.
τώρα κλειστό..
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
το σίκρετ λές συναγωνιστή μου?
Ορθόν ! (Όχι η απόληξις του παχέως εντέρου !)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ορθόν ! (Όχι η απόληξις του παχέως εντέρου !)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K