smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φίλοι και συναγωνιστές, ακούστε λοιπόν πώς άρχισα και εγώ να επισκέπτομαι αυτά τα "ευαγή ιδρύματα" : Η ψυχολογική προεργασία είχε ήδη γίνει απο την εποχή των παιδιών της νύχτας/ΝΕW CHANNEL 1991-93 όπου προβάλλονταν σκηνές από το εντυπωσιακό show του Million Dollars (με τους Αρχιμούναρχους), το οποίο παρεπιπτόντως βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου. Όλα όμως ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1997 όταν με ένα φίλο στην Νέα Μάκρη που παραθερίζαμε, βρεθήκαμε ένα σάββατο βράδυ και λόγω διαφόρων συγκυριών μπάκουροι, είπαμε απο περιέργεια να διαβούμε την μπλέ πόρτα (όπως λέμε "μεγάλη πόρτα θα διαβείς") του baby's strip show στην Αγία Μαρίνα (πρίν τη Νέα Μάκρη). Εκεί λοιπόν και στα πρώτα 10 λεπτά ένοιωσα το πρώτο "σκίρτημα στριπτιζάδικου" για όσους το αντιλαμβάνονται και το κατανοούν. Στην συνέχεια κολλήσαμε εκεί με τον φίλο μου ο οποίος καψουρεύτηκε μία κοπέλλα από εκεί, έκανε σοβαρή σχέση μαζί της έως την ημέρα που μπούκαρε η αστυνομία και την μάζεψε (ήταν εποχές παρανομίας όπου όλες οι κοπέλλες ήταν κλεισμένες σε κάποιο νοικιασμένο σπίτι και το πρώτο διάστημα δουλεύανε χωρίς να πληρώνονται και καλά για να να ξεπληρώσουν τα χρεωστούμενα του ταξιδού κλπ). Η κοπέλα επελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τελικά χωρίς πολλή σκέψη ο τρελλός φίλος μου αποφάσισε να πάει στην Ουκρανία και την παντρευτεί (!!) για να την φέρει νόμιμα πλέον πίσω. Το ακόμα απίστευτο είναι ότι μέ έπεισε και εμένα να πάω για να είμαι ο κουμπάρος. Νάμαστε λοιπόν το χειμώνα του 1998 στο Κίεβο όπου έγινε ο πολιτικός γάμος. Φυσικά επισκευθήκαμε εκεί ένα ή δύο strip clubs, πού όμως δεν ήταν όπως τα δικά μας, παρά ήταν τμήμα ενός 3-όροφου πολυ-καζίνο με ντισκοτέκ εστιατόριο κλπ. Η συνέχεια ήταν μία από τα ίδια όπως και των υπολοίπων εδώ με πολλές επισκέψεις, πολλές "καταθέσεις όψεως" που φυσικά συνεχίζονται έως και σήμερα (ελεγχόμενα και συγκεκριμένο προϋπολογισμό). Δεν μετανιώνω όμως για τίποτα !! Γιατί γουστάρω !