Νέα

Στριπτιζάδικα που έκλεισαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σας  θαυμάζω  ιστορικοί  του  στριπ .
Όποιος  έχει  όρεξη  για  τέτοια  ωραία  ιστοριογραφήματα , είναι ευπρόσδεκτος  στο blog  μου .

Πάντως  ετοιμάζονται  2-3  ακόμη  για  λουκέτο .

Τα  κορίτσια  πλέον , απ  ότι  ακούω , διότι ιδίαν  αντίληψη  δεν έχω  εδώ  και  περίπου  60 ημέρες , ζουν  με  την  αγωνία των πρώην  εργαζομένων  στη SOFTEX .

Κωλόφαρδοι  πληρώνετε  το καλό φόρτωμα  , στο 1/3  της  τιμής  προ  τριετίας  με  σημερινά  ευρώ .

OP
OP
N

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πριν από κάνα μήνα - όταν άρχισαν τα ζόρια με την απαγόρευση του καπνίσματος - λειτουργούσε κανονικά (που λέει ο λόγος). Οι γύφτοι μας έβαζαν αντί για τασάκια και καλά μπουκάλια μπύρας! 2 εβδομάδες αργότερα, σε επίσκεψη του Μοulin κατόπιν αφορήτου περιέργειας εξ αιτίας του womanlover τα κορίτσια εκεί μου είπαν ότι το illusions είναι ανοικτο. Τώρα αδερφέ τι άλλο να σε πώ. Μια επίσκεψη από κοντά θα σε πείσει! (αν και δε το συνιστώ)
αδερφέ εμένα κάποια στο bad ladies (όταν είχε ανοίξει) μου είπε ότι το ιλλούζιονς είχε κλείσει.. ρώτησα για να εμπλουτισουμε τη λίστα.. γιατί για επίσκεψη δεν το κόβω.. :)

OP
OP
N

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σας  θαυμάζω  ιστορικοί  του  στριπ .
Όποιος  έχει  όρεξη  για  τέτοια  ωραία  ιστοριογραφήματα , είναι ευπρόσδεκτος  στο blog  μου .

Πάντως  ετοιμάζονται  2-3  ακόμη  για  λουκέτο .

Τα  κορίτσια  πλέον , απ  ότι  ακούω , διότι ιδίαν  αντίληψη  δεν έχω  εδώ  και  περίπου  60 ημέρες , ζουν  με  την  αγωνία των πρώην  εργαζομένων  στη SOFTEX .

Κωλόφαρδοι  πληρώνετε  το καλό φόρτωμα  , στο 1/3  της  τιμής  προ  τριετίας  με  σημερινά  ευρώ .
εδώ κάνουμε διάλογο και γράφουμε στιχάκια και διηγήματα (το πολύ)..
στο blog σου έχει ποίηση, ιστορία, λογοτεχνία..με έφεση στα μυθιστορηματικά αποσπάσματα.. :cheesy:  :cheesy:  :-*  :-*  
πού να παίξουμε μπάλα λοιπόν?.. ξεχνάς τα δικά μας blogs?..
..από γηπεδούχοι φιλοξενούμενοι? δε λέει..  :cheesy:  :cheesy:
άσε που τα δικά μας γραφόμενα έχουν έντονα κ' τα στοιχεία της μυθοπλασίας και ουχί -και επ 'ουδενί- του ρεαλισμού... :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Το Paris(νομιζω πρωην Ceasars)στη λεωφ. Δημοκρατιας στο Μενιδι υπαρχει ακομη?
Ενα αλλο,στο Μενιδι κιαυτο,το Coctail?

OP
OP
N

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αγαπητέ αυτά τα δύο νομίζω ότι λειτουργούν. απλά είναι σε σημεία κάπως 'ακριτικά' όχι στις στριπο-πιάτσες δλδ, και έχουν το δικό τους κοινό.. ;) 

volotrouba

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το PARIS υπαρχει. Το COCTAIL αναπαυεται εν ειρηνη...

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
και το STATUS........συναγωνιστη

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
είναι σε σημεία κάπως 'ακριτικά' όχι στις στριπο-πιάτσες δλδ, και έχουν το δικό τους κοινό..  
Σωστα φιλε,δεν ειναι mainstream,αλλα καποιες φορες μ'αρεσει η αποκεντρωση.

Το PARIS υπαρχει. Το COCTAIL αναπαυεται εν ειρηνη...
Thanks φιλε.

και το STATUS........συναγωνιστη
Αυτο το εχουμε αναφερει απο καιρο....

OP
OP
N

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το COCTAIL λοιπόν στη λίστα..
το paris λειτουργεί..πρόσφατα πέρασα απ'έξω..
και το πρώτο πάντως δεν είναι πολύ καιρό κλειστό..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Paris  πάτε  άοπλοι ?

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Paris  πάτε  άοπλοι ?
Χαλαρα....Δεν ειχα δει τιποτα περιεργο.
Παλαιοτερα εκαναν εκει test-drive νεοεισερχομενες.
Α μην ξεχασω!!Ειχε και αρκετες 'σοκολατες'για τους fans του ειδους ;),αλλα εχω καιρο να το επισκευτω,δεν ξερω τι παιζει τωρα....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χαλαρα....Δεν ειχα δει τιποτα περιεργο.
Παλαιοτερα εκαναν εκει test-drive νεοεισερχομενες.
Α μην ξεχασω!!Ειχε και αρκετες 'σοκολατες'για τους fans του ειδους ;),αλλα εχω καιρο να το επισκευτω,δεν ξερω τι παιζει τωρα....

Είναι  μια  φίλη  Paola  εκεί  και  η  φίλη  μου  η  Franka

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις το Paris, επειδή περνάω συνέχεια διάφορες ώρες, σαν κλειστό είναι...ούτε φώτα δεν ανάβει...
είναι τόσο underground? χαχαχαχα

αυτό ήταν peep show και κάτι τέτοια.. το ξαναγύρισε σε στριπ κανονικό?? για να ξέρουμε αν είναι να κάνουμε μια στάση ένα βραδάκι όπως περνάμε...

Το coctail ¨εχει κανα χρόνο.. είχα πάει λίγο πριν κλείσει.. ευτυχώς που έκλεισε.. χαχαχα

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ρε σεις το Paris, επειδή περνάω συνέχεια διάφορες ώρες, σαν κλειστό είναι...ούτε φώτα δεν ανάβει...
είναι τόσο underground? χαχαχαχα

αυτό ήταν peep show και κάτι τέτοια.. το ξαναγύρισε σε στριπ κανονικό?? για να ξέρουμε αν είναι να κάνουμε μια στάση ένα βραδάκι όπως περνάμε...
To peep show εχει σταματησει πριν δυο χρονια περιπου(μετα την πρωτη Athens Erotica που ειχαν και peep show στην εκθεση).
Για το αν λειτουργει δεν ξερω,εχω καιρο να παω.

volotrouba

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το PARIS λειτουργει απο το μεσημερι. αυτο τουλαχιστον ισχυε μεχρι πριν μια εβδομαδα.
δεν πιστευω να απεβιωσε...ειναι σκυλι,αντεχει.
Υ.Γ. εχει και ενα sex shop ακριβως διπλα.

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Το PARIS λειτουργει απο το μεσημερι. αυτο τουλαχιστον ισχυε μεχρι πριν μια εβδομαδα.
δεν πιστευω να απεβιωσε...ειναι σκυλι,αντεχει.
Υ.Γ. εχει και ενα sex shop ακριβως διπλα.

κάτσε, απο το μεσημέρι λες.. έχεις πάει? ή επειδή το γράφει η ταμπελα από έξω? γιατί νομίζω ότι αυτη η ταμπέλα είναι πιο παλιά απο μένα στη περιοχή... :)
(ήταν καλό? ή μη σταματήσω καν?)

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
κάτσε, απο το μεσημέρι λες.. έχεις πάει? ή επειδή το γράφει η ταμπελα από έξω? γιατί νομίζω ότι αυτη η ταμπέλα είναι πιο παλιά απο μένα στη περιοχή... :)
(ήταν καλό? ή μη σταματήσω καν?)
Απο το μεσημερι ανοιγε οταν ειχε peep show,μετα ειχε επιστρεψει στο γνωστο ωραριο.
Και απο οτι εμαθα απο (πρωην) εργαζομενη ετσι δουλευε μεχρι πριν δυο μηνες περιπου που εφυγε εκεινη.

OP
OP
N

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Απο το μεσημερι ανοιγε οταν ειχε peep show,μετα ειχε επιστρεψει στο γνωστο ωραριο.
Και απο οτι εμαθα απο (πρωην) εργαζομενη ετσι δουλευε μεχρι πριν δυο μηνες περιπου που εφυγε εκεινη.
το strip club λειτουργεί.
το σημείο είναι εμφανές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εντός ή εκτός.
παρκινγκ εύκολο.
το νούμερο δεν είναι το 318 όπως αναγράφεται στο ιντερνετ (π.χ. ) αλλα κάποιο άλλο λίγο πιο πάνω αριστερά.. 

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
το strip club λειτουργεί.
το σημείο είναι εμφανές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εντός ή εκτός.
παρκινγκ εύκολο.
το νούμερο δεν είναι το 318 όπως αναγράφεται στο ιντερνετ (π.χ. ) αλλα κάποιο άλλο λίγο πιο πάνω αριστερά.. 
Βλεπω αναβαθμιση του Paris.Ενημερωμενο site και πρωτη μουρη στο nyxta.Καλα σημαδια αυτα,απο γυναικες ομως?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Έτσι όπως πάει το πράγμα, μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε thread με τίτλο "στριπτηζάδικα που ΔΕΝ έκλεισαν"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom