Νέα

Στριπτιζάδικα που έχουμε τιμήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cptn_mac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μεγαλε Vasos τι μου θυμίζεις με την Πατριτσια... μια από τις καλύτερες νύχτες  σε strip πραγματικά όπως το είπες
"..........ω!μητερα πατριτσια που να εισαι τωρα!!!!!!   "

μαλλον συνεχιζει τις κομμωσεις!!!!!!!!!!!!!!..........το ξερεις οτι ηταν κομμωτρια?και θυμασαι το σοου που εκανε με τα κερια και τις κρεμες που τις εσταζε πανω της σαν σπερματα????σιγουρα σε καυλωσα!σορρυ!...........

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Yphrxe kai ena Koladiko prin 6 xronia stom Marathona kato apo tin vasi tou Naytikou,eixe kleisei kai ayto spitia....

Ναί , το flash !!
Και μάλιστα είχαμε βγεί ένα βράδυ με μία παρέα και το ψάχναμε αλλά είχει πρόσφατα κλείσει.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
:grin: :grin: για κοίτα το πμ σου ;)
ρε συ πανο....ειπαμε τα στριπτιζαδικα θα μεινουν για λιγο εκτος...θα σκασουμε μασατζιδικα και θα γινει του μουνιου το πανυγηρι...αφου ξερεις ...τα εχουμε πει....μας βλεπω σαν τους νρταλτον να ειμαστε...!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το πρώτο μου στριπτιτζάδικο ήταν το Τούτι-  Φρούτι στο Ηράκλειο το 1999 (υπάρχει ακόμη; ) και ακολούθησαν (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά)το Στάτους, το Σταρ, οι Μούσσες, το Λιντο, οι Αφροδίτες, το Baby Gold & O, το Body's, το Ρασπούτιν (και το άλλο επί της Εθνικής οδού λίγο πιο πάνω που μου διαφευγει το όνομά του) και κανά δυο άλλα που δεν θυμάμαι πέριξ της Συγγρού...

Παλιά γυρνούσα περισσότερο και έψαχνα αλλά από τότε που ανακάλυψα το BG έχω σταματήσει τις αναζητήσεις!

Όλα σε εκείνο τα βρήκα!

p.s. Στα εκτός Αθηνών, Σεξυ Λαντ στο Λουτράκι (εξίσου καλό με ένα μέσο αθηναϊκό μαγαζί) και κάτι τελειωμένα στα Τρίκαλα που προσέφεραν περισσότερο γέλιο παρά θέαμα...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2018
Like
4
Καλησπέρα σε όλους! Με χαρά σας ανακοινώνουμε και σας παρουσιάζουμε το νέο official website του STRING Men’s Club στο Gazi. Επισκεφτείτε μας και επωφεληθείτε των ONLINE DEALS! Σας περιμένουμε:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom