Νέα

Στριπτιτζάδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lamogios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι το λες αυτο  :huh:
Εχεις υποψιαστει κατι..?

Όχι, δεν ρωτάω εγώ, ούτε με ενδιαφέρει.  :sunglasses:

Απλά ούτε οι συνεργάτριες της να φανταστείς δεν μπορούν να κάνουν σωστή διαπίστωση και αναρωτιούνται!!!

Απ’ την άλλη μπορεί να ζηλεύουν επειδή κάνει μάρκες.  :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ανδροειδές είναι μωρέ που ξέπεσε από κάποια επιχειρησιακή άσκηση των εξωγήινων μόττα από τον γαλαξία γκαγκούρω!

γκαγκουρώ , όπως  λέμε  Γκολομπεντινίτζα ?

Υ.Γ.
Βράβο

Υ.Γ. 2

Φάκιου  εβερυμπάντυ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εξωγηινοι

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:το εχετε χασει τελιως ???? :idiot: :idiot: :idiot:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πού  είναι  ρε  παιδιά εκείνος  που  ορκιζότανε  ότι  δεν υπάρχει περίπτωση  να  γαμήσεις  σε  τριπάδικο ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πού  είναι  ρε  παιδιά εκείνος  που  ορκιζότανε  ότι  δεν υπάρχει περίπτωση  να  γαμήσεις  σε  τριπάδικο ?
νομιζω τον πηρε το ματι μου πισω απ την κουρτινα..

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Μην το πυροβολειτε το παλικαρι και εγω μεχρι τις 10/04/2010 ημερα σαββατο πιστευα οτι δεν γαμας σε τρυπαδικο,μπηκα και εγω πισω απο την κουρτινα και ο διπλανος μου με την φορα που ειχε μολις τελειωσε απο την τρυπερ πηγε να γαμισει και την φραπεδιαρα μου.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μην το πυροβολειτε το παλικαρι και εγω μεχρι τις 10/04/2010 ημερα σαββατο πιστευα οτι δεν γαμας σε τρυπαδικο,μπηκα και εγω πισω απο την κουρτινα και ο διπλανος μου με την φορα που ειχε μολις τελειωσε απο την τρυπερ πηγε να γαμισει και την φραπεδιαρα μου.
το νεο thread τρυπάδικα  για παρτούζες  !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
το νεο thread τρυπάδικα  για παρτούζες  !

Ωραία φάση :cum: :cum:.Τώρα με την  κρίση χαλάρα θα είναι το επόμενο στάδιο των στριπς  ;) :2funny:.Μ'ένα πράσινο πιστεύω θα την έχεις την 2πλη μερίδα μπριζόλας :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες
πρώτη φορα είδα το θέμα αυτο και πραγματικά στεναχωριέμαι γιατί υπάρχουν εδώ τυπάδες που κοροιδεύουν τους άλλους γιατί απλά είναι παρτάλια.
Φυσικά και υπάρχουν τέτοια μαγαζιά που δίνουν εξτρά υπηρεσίες,υπο αυστηρότατες συνθήκες.
1ον.Πρέπει να χεις πάει 2-3 φορές με παρέα και να έχετε κάνει λογαριασμό.Μετά αν έχεις βάλει κάτι στο μάτι πρέπει να πας μόνος σου,εννοείτε πως πρέπει να σε θυμάται ο σερβιτόρος και να του έχεις αφήσει κανα πουρμπουαρ απο άλλη φορά
2ον.Πρέπει να είσαι λίγο περιποιημένος,εξαρτάται κ απο την γκόμενα κ απο το αφεντικό πως θα σε έχει κόψει(πάνε οι εποχές που εκβιάζανε τις κοπέλες ότι θα τις δώσουν στους μπάτσους επειδή δεν είχαν άδειες παραμονής,οπότε κάνανε οτι ήθελε το αφεντικο).Αμα βρωμας τσιγαρίλα και δεν έχεις πλυθεί 5 μέρες γαματο.
3ον.Μην προσπαθείτε να γαμήσετε τις ντίβες...αυτές βγάζουν γαμώ τα λεφτά απο χορούς και ποτα και δεν έχουν ανάγκη.
Τέλος όλα αυτά γίνονται στα μικρά μαγαζιά......στο baby-O ας πούμε μην κάνετε τον κόπο,είναι μαλακία.
Αναφέρω παραδείγματα απο παλιά μαγαζιά για να μην δίνουμε στόχο:
Mousses live show (Τζιτζιφιές)-σκάει μελαχροινό μουνι και μου λέει,θες να πάμε επάνω στο δωμάτιο;(τελικά δεν τα βρήκαμε στην τιμή) έν έτει 2004.Τότε απο αυτά κι απο αυτά το μαγαζί το σφραγίζανε κάθε δεύτερη βδομάδα.
Ανατολή strip show-στο τέλος της συγγρού,πρίν την ανακαίνηση...τα αρχαία χρόνια 2002-2003(από τότε που άλλαξε ο νόμος και βγάλανε τα κλειστά prive τέλειωσαν όλα).
Υπάρχει και η κατηγορία από γκόμενες που μπορεί να σου προτείνουν extra υπηρεσίες μετά την δουλειά οι κοπέλες.
Έχω παραδείγματα απο θεσσαλονίκη εν έτη 2005 που ήμουνα φαντάρος απο ένα μαγαζί στον κεντρικό δρόμο του Βαρδάρη που πάς για εθνική κοντά στο μεγάλο strp-club(νομίζω νομιζω Raspoutin το λέγανε) είχαμε πάρει με έναν συνάδελφο δύο μαύρες για το σπίτι ανεξάρτητα απο το μαγαζί και τις παρτουζώσαμε.(βέβαια την άλλη μέρα έχασα το κτελ το πρωινό για να πάω στη μονάδα και μου έκοψαν την διανυκτέρευση).
Τώρα τελευταία μου έτυχε περίπτωση απο μαγαζί στην Συγγρού που έκλεισε πρίν κάποιο καιρό (ένα γωνιακό,τώρα τραγουδάει ένας ξανθός εκεί απο  fame story νομίζω),μια γκομενίτσα μου έδωσε στη ζούλα το τηλέφωνο της.την πήρα την επόμενη και πήγαμε σε ξενοδοχείο(ήθελε εξτραδάκι γιατί στο μαγαζί βαρούσαν μύγες).
Αυτά κύριοι,άν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο,τα λεφτά είναι πολλά,το προιόν είναι τριτοδεύτερο(άν έχετε δει καμμία απο αυτές στο φώς της ημέρας ξέρεται τι εννοώ)και ειδικά στην Συγγρού βγαίνεις απο το στριπτιτζάδικο μπαίνεις στα ωραιότατα στούντιο,πηδάς σε κρεβατάκι,ωραίο μουνί και στην χειρότερη στο πιο ακριβό πρόγραμμα πληρώνεις τα μισά απο ότι στο κωλόμπαρο.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Τελικά είστε πολύ περπατημένοι εσείς οι Αθηναίοι!

Επισκέπτης
Καλησπέρα μάγκες
πρώτη φορα είδα το θέμα αυτο και πραγματικά στεναχωριέμαι γιατί υπάρχουν εδώ τυπάδες που κοροιδεύουν τους άλλους γιατί απλά είναι παρτάλια.
Φυσικά και υπάρχουν τέτοια μαγαζιά που δίνουν εξτρά υπηρεσίες,υπο αυστηρότατες συνθήκες.
1ον.Πρέπει να χεις πάει 2-3 φορές με παρέα και να έχετε κάνει λογαριασμό.Μετά αν έχεις βάλει κάτι στο μάτι πρέπει να πας μόνος σου,εννοείτε πως πρέπει να σε θυμάται ο σερβιτόρος και να του έχεις αφήσει κανα πουρμπουαρ απο άλλη φορά
2ον.Πρέπει να είσαι λίγο περιποιημένος,εξαρτάται κ απο την γκόμενα κ απο το αφεντικό πως θα σε έχει κόψει(πάνε οι εποχές που εκβιάζανε τις κοπέλες ότι θα τις δώσουν στους μπάτσους επειδή δεν είχαν άδειες παραμονής,οπότε κάνανε οτι ήθελε το αφεντικο).Αμα βρωμας τσιγαρίλα και δεν έχεις πλυθεί 5 μέρες γαματο.
3ον.Μην προσπαθείτε να γαμήσετε τις ντίβες...αυτές βγάζουν γαμώ τα λεφτά απο χορούς και ποτα και δεν έχουν ανάγκη.
Τέλος όλα αυτά γίνονται στα μικρά μαγαζιά......στο baby-O ας πούμε μην κάνετε τον κόπο,είναι μαλακία.
Αναφέρω παραδείγματα απο παλιά μαγαζιά για να μην δίνουμε στόχο:
Mousses live show (Τζιτζιφιές)-σκάει μελαχροινό μουνι και μου λέει,θες να πάμε επάνω στο δωμάτιο;(τελικά δεν τα βρήκαμε στην τιμή) έν έτει 2004.Τότε απο αυτά κι απο αυτά το μαγαζί το σφραγίζανε κάθε δεύτερη βδομάδα.
Ανατολή strip show-στο τέλος της συγγρού,πρίν την ανακαίνηση...τα αρχαία χρόνια 2002-2003(από τότε που άλλαξε ο νόμος και βγάλανε τα κλειστά prive τέλειωσαν όλα).
Υπάρχει και η κατηγορία από γκόμενες που μπορεί να σου προτείνουν extra υπηρεσίες μετά την δουλειά οι κοπέλες.
Έχω παραδείγματα απο θεσσαλονίκη εν έτη 2005 που ήμουνα φαντάρος απο ένα μαγαζί στον κεντρικό δρόμο του Βαρδάρη που πάς για εθνική κοντά στο μεγάλο strp-club(νομίζω νομιζω Raspoutin το λέγανε) είχαμε πάρει με έναν συνάδελφο δύο μαύρες για το σπίτι ανεξάρτητα απο το μαγαζί και τις παρτουζώσαμε.(βέβαια την άλλη μέρα έχασα το κτελ το πρωινό για να πάω στη μονάδα και μου έκοψαν την διανυκτέρευση).
Τώρα τελευταία μου έτυχε περίπτωση απο μαγαζί στην Συγγρού που έκλεισε πρίν κάποιο καιρό (ένα γωνιακό,τώρα τραγουδάει ένας ξανθός εκεί απο  fame story νομίζω),μια γκομενίτσα μου έδωσε στη ζούλα το τηλέφωνο της.την πήρα την επόμενη και πήγαμε σε ξενοδοχείο(ήθελε εξτραδάκι γιατί στο μαγαζί βαρούσαν μύγες).
Αυτά κύριοι,άν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο,τα λεφτά είναι πολλά,το προιόν είναι τριτοδεύτερο(άν έχετε δει καμμία απο αυτές στο φώς της ημέρας ξέρεται τι εννοώ)και ειδικά στην Συγγρού βγαίνεις απο το στριπτιτζάδικο μπαίνεις στα ωραιότατα στούντιο,πηδάς σε κρεβατάκι,ωραίο μουνί και στην χειρότερη στο πιο ακριβό πρόγραμμα πληρώνεις τα μισά απο ότι στο κωλόμπαρο.

γιατί δεν αλλάζεις κι εσύ το νικνειμ σου σε μαλάκας_#2  ? (το νούμερο 1 , το πήρε άλλος...)!

και μη γράφεις μόνιμα bold...απαγορεύεται..

Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γιατί δεν αλλάζεις κι εσύ το νικνειμ σου σε μαλάκας_#2  ? (το νούμερο 1 , το πήρε άλλος...)!

και μη γράφεις μόνιμα bold...απαγορεύεται..
Έχεις δίκιο sorry μου ξέφυγε...έ ας το διορθώσει κάποιος που ξέρει

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:pipa1: η προσωπικεσ μου εμπειριες λιγες ........ απλα με  :pipa1: 2 κορασιδες σε ιδρυμα και αλλες 2 με φραπεδιασαν......λεφτα να'χεις :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα μάγκες

1ον..πρέπει να πάς τουλαχιστόν(όπως μπατιστόν ένα πράμα :grin:)67-68 φορές σε σωληνομπαζάδικο(έτσι λέγονται πλέον) για να σε γνωρίσουν καί τα γκαρσόνια και οι κοπέλες(για τό μέχρι πόσο μάλαξ μπορείς να φτάσεις,όχι εσύ,γενικά το λέω),αλλά και όλοι οι συγγενείς τους.Θα πρέπει πρώτα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των νονάδων των πίπερ-stake τρύπερ(έτσι λέγονται πλέον)με συναπτές παρουσίες σε γλέντια των εν λόγω συγγενών για να σε γνωρίσουν καλύτερα έτσι ώστε να μπορούν να συμβουλέψουν τα βαπτιστήρια τους για τό άν είσαι άξιος και σοβαρός για να δεχθείς τις "επιθυμητές" υπερέσιες από τα καμάρια τους!

2ον..πρέπει να βρωμάς λίγο και να έχεις μείνει α-κόλωνος(δίχως κολώνια) και αξυριστος για καμμιά βδομάδα γιατί πολλές από τις "βαφτιστήρες" θέλουν βρωμίλους για να τους συγχαρούν κουρτινιακώς για την ομοιότητά τους με τις ευατίνες τους!(σόρρυ αλλά δε ξέρω καλά ελληνικά)

3ον..ναί έχεις δίκιο.Όλα γίνονται πιά στα μικρά μαγαζιά.. :s&m_3:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:pipa1: η προσωπικεσ μου εμπειριες λιγες ........ απλα με  :pipa1: 2 κορασιδες σε ιδρυμα και αλλες 2 με φραπεδιασαν......λεφτα να'χεις :2funny:

σε φραπέδιασαν?πότε,πού ποιά-ές? :new_shocked: :new_shocked:

υ.γ.με ενδιαφέρει....πλήηηηηηηζζζζζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom