actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θυμαται κανενας το βενους στην κοδριγκτωνος?
Τι σημασια εχει?
το ειχε ενας γνωστος ακροδεξιος...Τι σημασια εχει?
Το 1ο Αφροδίτη το 1997-1998 ήταν άπαιχτο.
Το ανατολη οταν ηταν στο στενακι διπλα στη χαμοστερνας στο υψος της καλλιθεας...μικρουλι,μαζεμενο και μουνια και πελατες μια παρεα...
Δε μπορω να πω οτι τον θυμαμαι αγαπητε γιατι εγω το πετυχα προς το τελος του ισως και πηγα καμια 10αρια φορες βεβαια...γυρω στο 2000 ηταν η λιγο πριν...ενα φιλαρακι μου ειχε μια "αγορασμενη " απο κει...τι να πει κανεις γι αυτο το μαγαζι εχει γραψει την δικη του ανεπαναληπτη ιστορια.θυμασαι εναν χοντρο με μια παλια μερσεντες μπορντο καφε που εφερνε τις γυναικες πεντε πεντε για να πανε στα ραντεβου πριν τη δουλεια?
εκεινο το μαγαζι ειναι σαν την μπαρμπαρελα θεν θα ξαναρθει ποτε!Δε μπορω να πω οτι τον θυμαμαι αγαπητε γιατι εγω το πετυχα προς το τελος του ισως και πηγα καμια 10αρια φορες βεβαια...γυρω στο 2000 ηταν η λιγο πριν...ενα φιλαρακι μου ειχε μια "αγορασμενη " απο κει...
+100000000 ανεπαναληπτο. μαγαζί στέκιΤο ανατολη οταν ηταν στο στενακι διπλα στη χαμοστερνας στο υψος της καλλιθεας...μικρουλι,μαζεμενο και μουνια και πελατες μια παρεα...
+100000000 ανεπαναληπτο. μαγαζί στέκι
εχω κρατήσει για ενθύμιο μια καρέκλα. Μεταλλική με μπορντό βελούδο κάθισματα τραπεζια καναπεδες ηταν τοσο κοντα που επερνε χουρο ο αλλος και χουφτωνες εσυ απο τον πισω καναπε κι ακομα και δευτερα 6 το πρωι να πηγαινες το μαγαζι φισκα 20-30 γυναικες σε τοσο μικρο χωρο ηταν κυριολεκτικα παντου συν τους πελατες ολοι μια παρεα
gold fingure η καπως ετσι στον ανηφορικο παραδρομο της βουλιαγμενης στο υψος του αγιου δημητριου,ειναι τωρα η KARCHER ΕΚΕΙ....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
εποχες γαματες καπταιν...Goldfinger Arena νομίζω λεγόταν... το 1ο στριπ που πήγα ποτέ! Έτος 1996... το έκλεισαν γιατί ανήκε στους αδερφούς Μπιλλή, μπασκετμπολιστες της Δάφνης και γνωστούς "προστάτες"!
Το ανατολη οταν ηταν στο στενακι διπλα στη χαμοστερνας στο υψος της καλλιθεας...μικρουλι,μαζεμενο και μουνια και πελατες μια παρεα...
συγκεκριμενα αυτοςτο ειχε ενας γνωστος ακροδεξιος...