You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strippers της εκπομπής je t'aime
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klopweisser
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 206
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Ψάξτε λίγο το site, έχουν γινει αναφορές. Και επ' ευκαιρία, κάτι από τον κόσμο του Κακού
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Από πού κρατέι η σκούφια του παιδιού?
Ρωσιδάκι πρέπει να είναι.
Επισκέπτης
Μ@λ@κισμενο μου μοιαζει.....(ειναι...αλλα κουβεντα να γινεται)....Ρωσιδάκι πρέπει να είναι.
Αν το παρουμε απο εθνικοτητα....τοτε σιγουρα εχει/ειναι (κατι) απο Ελλαδα κ τα ομορφα στοιχεια της που απλοχερα χαριζει αυτη η χωρα στις ελληνιδες...ειναι ολοφανερα...εκτος του σωματος...!!!!
Μ@λ@κισμενο μου μοιαζει.....(ειναι...αλλα κουβεντα να γινεται)....
Αν το παρουμε απο εθνικοτητα....τοτε σιγουρα εχει/ειναι (κατι) απο Ελλαδα κ τα ομορφα στοιχεια της που απλοχερα χαριζει αυτη η χωρα στις ελληνιδες...ειναι ολοφανερα...εκτος του σωματος...!!!!
Την άλλη φορα λανθασμένα(?) είχες πει από ότι θυμάμαι, ότι δεν έιναι striper και μετά μπήκε ο vasos και έδωσε ένα ψιλορεζουμέ. Κάπου είναι
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε όπου και να 'ναι, η τύπισσα είναι να τραβάς τις μασχαλότριχες σου. Δεν υπάρχει! Όποτε την πετυχαίνω, αλλάζω κανάλι, με αρρωσταίνει... Και με αρρωσταίνει γιατί δεν μπορώ να το έχω. Τι κακό state of mind είν' αυτό...
Πούλαγα .... ωπ τι να πουλήσω, δεν έμεινε και τπτ
Πούλαγα .... ωπ τι να πουλήσω, δεν έμεινε και τπτ
Επισκέπτης
εγω την ηξερα απο θητεια της σε κλαμπ παραλιακης κ β.π....δλδ ντανσερ σε κλαμπακια...σε ιβεντς κλπ....Την άλλη φορα λανθασμένα(?) είχες πει από ότι θυμάμαι, ότι δεν έιναι striper και μετά μπήκε ο vasos και έδωσε ένα ψιλορεζουμέ. Κάπου είναι
Δν ασχολουμαι με το καταστημα του κ.Μανου...κ τα ''εμπορευματα'' του....μακρια κ αγαπημενοι...
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
καμμιά φωτογραφία απο capture της εκπομπής δεν έχει κανείς? Ααααα, την έχει στο εξώφυλλο του cd του sexmbomb με το τραγούδι!
Επισκέπτης
στα αλλα θρεντ κοιταξες ??? πηγαινε γενικα στα στριπ....κ ψαξε...μην ανεβαζουμε ξανα τα ιδια...
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
ok!
εγω την ηξερα απο θητεια της σε κλαμπ παραλιακης κ β.π....δλδ ντανσερ σε κλαμπακια...σε ιβεντς κλπ....
Δν ασχολουμαι με το καταστημα του κ.Μανου...κ τα ''εμπορευματα'' του....μακρια κ αγαπημενοι...
Εγώ που ασχολούμαι πάντως ευχαριστημένος είμαι, για κάτι soft
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγώ που ασχολούμαι πάντως ευχαριστημένος είμαι, για κάτι soft
Τι soft... Πέτρα είναι η καριόλα, μπρος πίσω, πάνω κάτω...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν άλλες καλές κοπέλες που ειναι
Που είναι... ???
Είμαστε για καλές κοπέλες? ʼλλη η γλύκα της bitch!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε.