Καλύτερα_οχι
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
Ποιος ήρθε ????Αχεροντας?
Ποιος ήρθε ????Αχεροντας?
Εννοω αν εκει που περπατας ειναι οι πηγες του Αχεροντα στο ποταμι..Ποιος ήρθε ????
Καυλα και το στριγκακι και το κωλαράκι τς γυναίκα σουαπο τα αγαπημένα στριγκάκια της γυναικας μου!
Αχέροντας και ξυπόλητη δεν...Εννοω αν εκει που περπατας ειναι οι πηγες του Αχεροντα στο ποταμι..
Δεν έχεις ακούσει για την πορεία προς την Αχερουσία;;;;Ποιος ήρθε ????
πεθαινω για fishnets - θεαρα ειναι ευγε!My 2cents to the thread! Enjoy
Καλημέρα γίνεται να την δούμε με ανοιχτά κολομαγουλα στα τέσσερα ;;;Παραθετω και την δικια μου. Οχι τοσο τοπ μοντελε αλλα αμα ανοιξει τα μαγουλα γινεται το σωσε
Επειδή μας άρεσε και η δεύτερη. Έχει τρίτη;Επειδή σας άρεσε η πρώτη φωτό, πάρτε κ μια ακομη
ΚΑΥΛΑΣυνέχεια από την κυρία....
Ολααααα τα λεφτά!!!!Να την χαίρεσαι και οπότε μπορείς να μας ανεβάσεις κι άλλες για να την χαιρόμαστε... Κι εμείς!Επειδή σας άρεσε η πρώτη φωτό, πάρτε κ μια ακομη
Μπράβο ρε φίλε ,μέχρι και Ρωσία πήγες στην πρώτη φώτο για να την βγάλεις 'η στην έστειλε αυτή δώρο για το νήμα? Гуля
Σιγά μωρέ!!! Πριν τον πόλεμο πηγαίναμε Ρωσία για τσιγάρα και καφέΜπράβο ρε φίλε ,μέχρι και Ρωσία πήγες στην πρώτη φώτο για να την βγάλεις 'η στην έστειλε αυτή δώρο για το νήμα? Гуля
Δεν το εψαξα σε όλες είναι αληθεια...αλλα ψαξε σε ολες τις υπολοιπες και πες μου....για τι εγω την εχω δει και live και δεν μπορω να τα ανεβασω εδω....Μπράβο ρε φίλε ,μέχρι και Ρωσία πήγες στην πρώτη φώτο για να την βγάλεις 'η στην έστειλε αυτή δώρο για το νήμα? Гуля
τωρα που καθησε και έλεγξα ολες που έχω....όντως μερικες είναι από ινετρνετ...με εξέθεσε όντως η ιστορία αυτή σε όλους εσας που τόσα χρόνια είμαστε εδω....εχω βεβαια live video μαζι της...αλλα δέν μπορώ να τα ανεβάσω....ζητώ λοιπον συγγνώμη για την αβλεψία μου να μην τις ελεγξω πρώτα....Δεν το εψαξα σε όλες είναι αληθεια...αλλα ψαξε σε ολες τις υπολοιπες και πες μου....για τι εγω την εχω δει και live και δεν μπορω να τα ανεβασω εδω....