nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.208
- Πόντοι
- 4.656
Και ποδαράκια και βυζάρες και ωραίο συνολάκι ,,,,ωραίος φίλε !!!
Τέλειο.My 2cents to the thread! Enjoy
PERFECT!!!!Ονειρο…
Τύπε η κυρία πρέπει να ανεβεί χωρίς ίχνος ιματισμού πάνω της
Τύπε η κυρία πρέπει να ανεβεί χωρίς ίχνος ιματισμού πάνω της
Από τα αγαπημένα μου
Η κυρία είναι ΚΑΒΛΑ.... Δηλώνω μέγας φαν !!!!Θα ξεράσεις, μαν !!!.........πατημένα 50+
Άσε που έτσι είναι πιο ερεθιστικό !!!
καλοφορετο&να το ευχαριστιεσαι!!Από τα αγαπημένα μου
Ερωτ: Μηπως να βλεπαμε και πως ταιριαζουν πανω σου?Από τα αγαπημένα μου
καλοφορετο&να το ευχαριστιεσαι!!
Ερωτ: Μηπως να βλεπαμε και πως ταιριαζουν πανω σου?
Aπαντ: Kαλυτερα οχι
με το περιεχόμενο θα είναι θαύμα …Από τα αγαπημένα μου
επί πασοκ κάθε σαββατοκύριακο Αγία πετρούπολη για προσκύνημαΣιγά μωρέ!!! Πριν τον πόλεμο πηγαίναμε Ρωσία για τσιγάρα και καφέ
Τι μωρό είναι αυτό ρε άρχοντα;
Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος αν αυτη η φωτο είναι γνήσια...μου εχει στείλει βιντεάκια με φωνή, αλλά για μερικές φωτό δεν είμαι σιγουρος...αυτή επιμένει πως είναι δικές της...μιας και ακομα δεν έχουμε βρεθεί live παρα μόνο από video κλήσεις...κρατάω μικρό καλάθι....κατα τα λεγόμενα της όμως ειναι πρόθυμη σε όλα...και ολες τις τρύπες...με ευχαρίστηση....το μέλλον θα δείξει...την αληθεια...ακομα κι αν δεν είναι το κορμί που φαίνεται...η απόδοση της στην μάχη θα κρίνει πολλά...Τι μωρό είναι αυτό ρε άρχοντα;
Και πότε λέτε να γίνει συνάντηση live?Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος αν αυτη η φωτο είναι γνήσια...μου εχει στείλει βιντεάκια με φωνή, αλλά για μερικές φωτό δεν είμαι σιγουρος...αυτή επιμένει πως είναι δικές της...μιας και ακομα δεν έχουμε βρεθεί live παρα μόνο από video κλήσεις...κρατάω μικρό καλάθι....κατα τα λεγόμενα της όμως ειναι πρόθυμη σε όλα...και ολες τις τρύπες...με ευχαρίστηση....το μέλλον θα δείξει...την αληθεια...ακομα κι αν δεν είναι το κορμί που φαίνεται...η απόδοση της στην μάχη θα κρίνει πολλά...