Νέα

Στριγκάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Sepoliacpl

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Like
9.945
Πόντοι
1.041
354_1000.jpg

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
561
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το θέμα αλλά σήμερα πήρα από πίσω ένα ωραίο μιλφιδιο με την κορασίδα της που κατευθυνοντουσαν σε ένα ωραίο απόμερο κολπίσκο.Δυστοιχως όταν έφτασα εγώ είχαν είδη αλλάξει και δεν πρόλαβα τότε που άλλαζαν μαγιό.Αφου κάνανε λίγη ηλιοθεραπεία τόπλες μετά μπήκαν μέσα και απομακρύνθηκαν αρκετά όπου έχασαν την οπτική επαφή από το μέρος τους.Ετσι βρήκα ευκαιρία και έτρεξα προς το μέρος που είχαν τα πράγματα τους και πήρα τα κυλοτακια τους, δυστυχώς σουτιέν δεν είχαν γιατί δεν φορούσαν μέσα από την μπλούζα,ώστε να τα επερνα....
Υπέροχη μυρωδιά έχουν και τα δύο και θα τα τιμήσω δεόντως!
Της δε κορούλας της έχει κάτι ωραία άσπρα στίγματα!
Πωπω καυλα μάνα και κόρη

Mnick

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
878
Πόντοι
80

Foititis04

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
569
Πόντοι
80
Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το θέμα αλλά σήμερα πήρα από πίσω ένα ωραίο μιλφιδιο με την κορασίδα της που κατευθυνοντουσαν σε ένα ωραίο απόμερο κολπίσκο.Δυστοιχως όταν έφτασα εγώ είχαν είδη αλλάξει και δεν πρόλαβα τότε που άλλαζαν μαγιό.Αφου κάνανε λίγη ηλιοθεραπεία τόπλες μετά μπήκαν μέσα και απομακρύνθηκαν αρκετά όπου έχασαν την οπτική επαφή από το μέρος τους.Ετσι βρήκα ευκαιρία και έτρεξα προς το μέρος που είχαν τα πράγματα τους και πήρα τα κυλοτακια τους, δυστυχώς σουτιέν δεν είχαν γιατί δεν φορούσαν μέσα από την μπλούζα,ώστε να τα επερνα....
Υπέροχη μυρωδιά έχουν και τα δύο και θα τα τιμήσω δεόντως!
Της δε κορούλας της έχει κάτι ωραία άσπρα στίγματα!
Ελπιζω ο συζηγος-πατερας να ειναι μελος και να καταλαβει πως προσφερε εμμεσα στην κοινοτητα

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
561
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom