Sepoliacpl
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2018
- Like
- 9.945
- Πόντοι
- 1.041
Και το στριγκακι τέλειο και το κωλαρακι της ακόμα πιο τέλειοαπο τα αγαπημένα στριγκάκια της γυναικας μου!
εχει&αλλα σγαπημενα βλεπω η γυναικα σου!!,κωλαρα!!!απο τα αγαπημένα στριγκάκια της γυναικας μου!
Πολύ θα το ήθελα!!!Να σαι καλά
Είναι στα τελευταία του...
Που να δεις και τα καινούργια
Πωπω καυλα μάνα και κόρηΔεν ξέρω αν ταιριάζει με το θέμα αλλά σήμερα πήρα από πίσω ένα ωραίο μιλφιδιο με την κορασίδα της που κατευθυνοντουσαν σε ένα ωραίο απόμερο κολπίσκο.Δυστοιχως όταν έφτασα εγώ είχαν είδη αλλάξει και δεν πρόλαβα τότε που άλλαζαν μαγιό.Αφου κάνανε λίγη ηλιοθεραπεία τόπλες μετά μπήκαν μέσα και απομακρύνθηκαν αρκετά όπου έχασαν την οπτική επαφή από το μέρος τους.Ετσι βρήκα ευκαιρία και έτρεξα προς το μέρος που είχαν τα πράγματα τους και πήρα τα κυλοτακια τους, δυστυχώς σουτιέν δεν είχαν γιατί δεν φορούσαν μέσα από την μπλούζα,ώστε να τα επερνα....
Υπέροχη μυρωδιά έχουν και τα δύο και θα τα τιμήσω δεόντως!
Της δε κορούλας της έχει κάτι ωραία άσπρα στίγματα!
ΚωλαραΑπό διακοπες
Αναμενουμε και κανενα βιντεακι με τη κυρια....
Ξεκολιασμα!!!
Υπεροχη κωλαρα!!!απο τα αγαπημένα στριγκάκια της γυναικας μου!
Γυναικαρα με κωλαρα!!!!!η γυναικάρα μου !!
Ελπιζω ο συζηγος-πατερας να ειναι μελος και να καταλαβει πως προσφερε εμμεσα στην κοινοτηταΔεν ξέρω αν ταιριάζει με το θέμα αλλά σήμερα πήρα από πίσω ένα ωραίο μιλφιδιο με την κορασίδα της που κατευθυνοντουσαν σε ένα ωραίο απόμερο κολπίσκο.Δυστοιχως όταν έφτασα εγώ είχαν είδη αλλάξει και δεν πρόλαβα τότε που άλλαζαν μαγιό.Αφου κάνανε λίγη ηλιοθεραπεία τόπλες μετά μπήκαν μέσα και απομακρύνθηκαν αρκετά όπου έχασαν την οπτική επαφή από το μέρος τους.Ετσι βρήκα ευκαιρία και έτρεξα προς το μέρος που είχαν τα πράγματα τους και πήρα τα κυλοτακια τους, δυστυχώς σουτιέν δεν είχαν γιατί δεν φορούσαν μέσα από την μπλούζα,ώστε να τα επερνα....
Υπέροχη μυρωδιά έχουν και τα δύο και θα τα τιμήσω δεόντως!
Της δε κορούλας της έχει κάτι ωραία άσπρα στίγματα!
Σίγουρα θα τα χύνει κ ο ίδιος και τον παίζει αυτή την στιγμήΕλπιζω ο συζηγος-πατερας να ειναι μελος και να καταλαβει πως προσφερε εμμεσα στην κοινοτητα
Και καυλωσαμε και θα της αφιερώσουμε ενα χύσιμο για την κωλαρα τηςη γυναικάρα μου !!καύλωστε ελεύθερα..