Νέα

Strapon/κυλοτάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kilotakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
517
Πόντοι
21
Παιδιά σασ αέσει να φοράτε γυναικεία κυλοτάκια? Εγώ απο μικρόσ φοράω τησ αδελφήσ μου και μου αρέσει να τα μυρίζω.Επίσησ τρελαίνομαι για strapon.Τι πιστεύετε? Δεν είμαι gay πάντωσ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Νομιζω οτι ψιλοεισαι αλλα δεν το εχεις χωνεψει ακομα...για δουλεψε το λιγο ακομα στο μυαλο σου,μπορει να εισαι και να μην το εχεις καταλαβει...παιζει και αυτο  :grin: :2funny:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παιδιά σασ αέσει να φοράτε γυναικεία κυλοτάκια? Εγώ απο μικρόσ φοράω τησ αδελφήσ μου και μου αρέσει να τα μυρίζω.Επίσησ τρελαίνομαι για strapon.Τι πιστεύετε? Δεν είμαι gay πάντωσ.
:jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
K

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
517
Πόντοι
21
Μάγκεσ εγώ δεν έχω ταμπού, έχω και γκόμενα πολύ προχωρημένη που γουστάρει πολλά παιχνίδια και το ξέρει και ερεθίζεται τρελά

Επισκέπτης
Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι φυσιολογικός!Εντάξει ρε μάγκες,έχετε περίεργα βίτσια.Μην τα λέτε όμως.Η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει τέτοια.Πάντως να μας έλεγες ότι έχεις αγοράσει δικά σου να πω "εντάξει".Αλλά μεταχειρισμένα,και δη της αδερφής σου;Το ξέρει ότι της έπαιρνες από τα άπλυτα τις κυλώτες;Θα σε τσακίσει!!!!

OP
OP
K

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
517
Πόντοι
21
Ασ μην αναλύσουμε τι δεν αντέχει η συντηρητική Ελληνική κοινωνία. Ο καθωσπρεπισμόσ και η υποκρισία είναι τεράστιοσ. Αν δεν σε ενοχλεί ο άλλοσ  τι πρόβλημα υπάρχει?

Επισκέπτης
Προσωπικά δε με ενοχλείς.Απλώς καλό είναι στο forum να μη γράφονται περίεργα γούστα.Αν και θα μου πεις,έχουν γραφεί τόσα και τόσα...

OP
OP
K

kilotakias

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
517
Πόντοι
21
Με συγχωρείτε αν σασ έθιξα, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Αν θέλετε μπορείτε να διαγράψετε το θέμα, δεν θέλω να προκαλέσω κάποιον.

Επισκέπτης
ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι άμα στο κρεββάτι του έχει και μία προβατίνα;  :dancing:

Επισκέπτης
οσο δεν ειναι παιδεραστης ,εμενα δεν με ενοχλει να εχει και βατραχο!!αμα αυτος την βρισκει ,τοτε εμενα που περισευει!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36

Μήπως είσαι ο Έλληνας David Beckham, o οποίος γαμεί την αδελφή του αντί τη γυναίκα του και είναι σαφώς πιο προχωρημένος? (Ελπίζω χωρίς παρεξήγηση).

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγώ απλά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Απο όσο μπορώ να καταλάβω φοράς το ίδιο νούμερο με την αδελφή σου. Τώρα τι παίζει, εσύ να είσαι μικροκαμωμένος και αδυνατός ή η αδελφή σου νταρτνάνα...

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκολάτε ρε συντηρητικούρες... αφήστε τον καθένα μας να την βρίσκει όπως σκατά γουστάρει.... άλλωστε στον κόλο σας μπαίνει???ξεκολάτε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οσο δεν ειναι παιδεραστης ,εμενα δεν με ενοχλει να εχει και βατραχο!!αμα αυτος την βρισκει ,τοτε εμενα που περισευει!

Τώρα μου θυμίζεις την ταινία με τη Σαρλοτ Ραμπλινγκ! Mε τον πίθηκο τον Μαξ!

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Εχω παθει πλακα με δυο τρεις τυπους στο φορουμ  που  αντι να κοιτανε τα παθη τους και τα βιτσια τους ασχολουνται με την  ανωμαλια  και την τρελλα του καθενος  και ειρωνευωνται κιολας
ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!!!
Ξεκολάτε ρε συντηρητικούρες... αφήστε τον καθένα μας να την βρίσκει όπως σκατά γουστάρει.. .. άλλωστε στον κόλο σας μπαίνει???ξεκολάτε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο σε DAWN & WARHOL
Λοιπόν και εγω γουσταρω κυλοτακια παααρα πολυ
Οχι τοσο να τα φοραω αλλα να τα μυριζω
Δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε καποιο σπιτι που μενουν γυναικες
π.χ. φιλες φοιτητριες,καποιο παρτυ η καθε αλλη ευκαιρια και να μην ψαξω στο μπανιο για απλυτα κυλοτακια
Το καλλυτερο που μου ετυχε  στα τοσα χρονια καριερας ειναι φιλη μου
που  δεν μου καθοταν εκεινη την εποχη  αλλα συνεχισαμε να κανουμε παρεα (με εβλεπε σαν φιλο..και καλα..)
Ενα απογευμα παω σπιτι για καφε
ημουν τοσο καβλομενος για παρτη της οποτε λεω θα το κανω
παω στο μπανιο και ψαχνω λες και με περιμενε..το ατιμο
βρισκω στα απλυτα πανω πανω ενα πανεμορφο κυλοτακι ασπρο
δαντελιτσα λιγο στρινκγ το μυριζω και εχω παθει πλαακααα....η μυρωδια απο το μουνακι της ηταν τοσο εντονη ακομα
Καρακαβλωσα τον εβγαλα επιτοπου και γεμισε το μπανιο σπερματα μεχρι τα ταβανια σε δευτερολεπτα ενω μυριζα το κυλοτακι
Οταν βγηκα απο το μπανιο πρεπει να ημουν κατακοκκινος
Την συγκεκριμενη φιλη την πηρα δυο χρονια μετα  σε καλοκαιρινες διακοπες  ενα βραδυ αγριου μεθυσιου (επιτελους..) αλλα η εμπειρια
της κυλοτας και η ηδονη που ενοιωσα εκεινο το απογευμα  θα μεινει αξεπεραστη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να χαρω εγω κατι ακομπλεξαριστους ελληνες αντρες που κατα ταλλα εχουν προβληματα με τις κομπλεξικες γκομενες......... :grin:

κανε πουλακι μου ο,τι θες και μην ακους κανεναν.......οπως ειπε και ο γουορ παιδεραστης να μην ειναι και απλα να συμφωνουν ολοι οι συμμετεχοντες :cheesy:

ο καθενας στο κρεβατι του κανει ο,τι γουσταρει.....το sniffing και η παρενδυσια δεν εχουν καμια διαφορα απο την ποδολαγνεια και τα καθε λογης βιτσια οποτε γιατι να τα κρινουμε?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Απορία: Τι είναι το Strapon?Μήπως έχω χάσει επεισόδια? :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.kompleksov.net/articlepics/strapon.gif[/img[/URL]]

:):):)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom