φαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
με πιον τροπο θα μπορεσω να ανεβασω φωτο της;
όπως γράφεις το μήνυμα, από κάτω έχει ''πρόσθετες επιλογές''. κάνε κλικ εκεί, μετά ''browse'' και έτοιμος.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
αμα δεις πραγματικη φωτογραφια,γραψε μου...όπως γράφεις το μήνυμα, από κάτω έχει ''πρόσθετες επιλογές''. κάνε κλικ εκεί, μετά ''browse'' και έτοιμος.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αμα δεις πραγματικη φωτογραφια,γραψε μου...
έλα ντε! απλά έχω την περιέργεια να δω τι (και αν) θα ανεβάσει
στειλε το τηλεφωνο της
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αντε βαλε την φωτο της δωσε και τηλ και θα γινει το ονειρο πραγματικοτηταμε πιον τροπο θα μπορεσω να ανεβασω φωτο της;
φαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
Στειλε μου με pm το τηλ. της κοπελας σου να κανεις την φαντασιωση σου πραγματικοτητα!
Αυτή είναι η κοπέλα σου που θέλεις να τη γαμήσει άλλος ;
Συνημμένα
Θελεις να την δεις με παντρεμενο η με ελευθερο? Πες μας να σε βοηθησουμεφαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
Επισκέπτης
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο δικός σου τρόπος για να καταπολεμήσεις το ότι σε κεράτωσε, αυτή τη στιγμή καταπολεμάς τον εγωισμό σου με τον πιο άσχημο τρόπο. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος! Αν θέλεις υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις αυτη σου τη φαντασίωση πραγματικότητα - αν και δεν νομίζω ότι είναι φαντασίωση αλλά πληγωμένος εγωισμός - ψάξε για swinging party's και θα βρείς ότι χρειάζεσαι. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να βλέπεις τηνν γκόμενα σου να γαμιέται - ή να την γαμάει άλλος και να μην σε πιάνει κάτι. Σκέψου το καλά πριν το κάνεις γιατι εν βρασμό ψυχής κάνουμε πολλά εμείς οι άνθρωποι.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.124
- Πόντοι
- 12.056
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο δικός σου τρόπος για να καταπολεμήσεις το ότι σε κεράτωσε, αυτή τη στιγμή καταπολεμάς τον εγωισμό σου με τον πιο άσχημο τρόπο. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος! Αν θέλεις υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις αυτη σου τη φαντασίωση πραγματικότητα - αν και δεν νομίζω ότι είναι φαντασίωση αλλά πληγωμένος εγωισμός - ψάξε για swinging party's και θα βρείς ότι χρειάζεσαι. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να βλέπεις τηνν γκόμενα σου να γαμιέται - ή να την γαμάει άλλος και να μην σε πιάνει κάτι. Σκέψου το καλά πριν το κάνεις γιατι εν βρασμό ψυχής κάνουμε πολλά εμείς οι άνθρωποι.
+10000 σωστοοοστ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 30