Τώρα πέρα από την πλάκα.. Αυτό λέγεται ηττοπάθεια να δεις να γαμιέται η κοπέλα σου με άλλον. Εδώ σε κερατώνει και το μαθαίνεις και θες να ανοίξεις κοιλιές και κεφάλια φαντάσου να το βλέπεις live...Αλλά θα συμφωνήσω στο Περι ορέξεως....Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο δικός σου τρόπος για να καταπολεμήσεις το ότι σε κεράτωσε, αυτή τη στιγμή καταπολεμάς τον εγωισμό σου με τον πιο άσχημο τρόπο. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος! Αν θέλεις υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις αυτη σου τη φαντασίωση πραγματικότητα - αν και δεν νομίζω ότι είναι φαντασίωση αλλά πληγωμένος εγωισμός - ψάξε για swinging party's και θα βρείς ότι χρειάζεσαι. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να βλέπεις τηνν γκόμενα σου να γαμιέται - ή να την γαμάει άλλος και να μην σε πιάνει κάτι. Σκέψου το καλά πριν το κάνεις γιατι εν βρασμό ψυχής κάνουμε πολλά εμείς οι άνθρωποι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο δικός σου τρόπος για να καταπολεμήσεις το ότι σε κεράτωσε, αυτή τη στιγμή καταπολεμάς τον εγωισμό σου με τον πιο άσχημο τρόπο. Αλλά περι ορέξεως ουδείς λόγος! Αν θέλεις υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις αυτη σου τη φαντασίωση πραγματικότητα - αν και δεν νομίζω ότι είναι φαντασίωση αλλά πληγωμένος εγωισμός - ψάξε για swinging party's και θα βρείς ότι χρειάζεσαι. Αλλά μη νομίζεις ότι είναι εύκολο να βλέπεις τηνν γκόμενα σου να γαμιέται - ή να την γαμάει άλλος και να μην σε πιάνει κάτι. Σκέψου το καλά πριν το κάνεις γιατι εν βρασμό ψυχής κάνουμε πολλά εμείς οι άνθρωποι.
Θα εκτιλυχθουν σκηνες απειρου καλλους!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Είσαι απλώς μαλάκας ή τον παριστάνεις?φαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
Εντάξει! ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση πικραμένου που τον κεράτωσε / παράτησε η γκόμενά του και θέλει τώρα να την εκδικηθεί ανεβάζοντας φωτο της στο internet και κάνοντας την (έτσι νομίζει αυτός) ρεζίλι σε όλους. Ξύπνα και συντονίσου! Τέτοιες παπαριές έκανες και σε παράτησε!με πιον τροπο θα μπορεσω να ανεβασω φωτο της;
Aνοιξε ενας λεβεντης ενα θρεντ,και εγινε λουης...
Βρε Ουρττττττ
Αφου δεν τους παιρνει να το προχωρισουν παραπερα ολο λογια λογια λογια ειναι.
Ωραίος ο παίχτης!!! Μου θυμίζει το thread πήδηξα τη μάνα μου πειράζει!! Προς Θεού δεν είπα ότι είναι το ίδιο πράγμα αλλά η παραμύθα (και όχι το παραμύθι ;)) έχει και τα όριά της!!!Εντάξει! ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση πικραμένου που τον κεράτωσε / παράτησε η γκόμενά του και θέλει τώρα να την εκδικηθεί ανεβάζοντας φωτο της στο internet και κάνοντας την (έτσι νομίζει αυτός) ρεζίλι σε όλους. Ξύπνα και συντονίσου! Τέτοιες παπαριές έκανες και σε παράτησε!
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
φαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
Ρε φιλε μεσα στην αξιοπρεπεια σε βρισκω.
Κατι τυποι σαν και εσενα εχουν κανει τις γυναικες να θεωρουν το αντρικο φυλο ξεφτυλισμενο.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Είσαι απλώς μαλάκας ή τον παριστάνεις?
Εντάξει! ΚΛΑΣΣΙΚΗ περίπτωση πικραμένου που τον κεράτωσε / παράτησε η γκόμενά του και θέλει τώρα να την εκδικηθεί ανεβάζοντας φωτο της στο internet και κάνοντας την (έτσι νομίζει αυτός) ρεζίλι σε όλους. Ξύπνα και συντονίσου! Τέτοιες παπαριές έκανες και σε παράτησε!
Πολυ λογικο αυτο που λες. Η πιθανοτερη εκδοχη...
Οποιος κανει τετοια καραγκιοζιλικια (να εκθετει πρωην γκομενες) κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αντρας.
Ειναι σκουλικι.
Επισκέπτης
Πολυ λογικο αυτο που λες. Η πιθανοτερη εκδοχη...
Οποιος κανει τετοια καραγκιοζιλικια (να εκθετει πρωην γκομενες) κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αντρας.
Ειναι σκουλικι.
Ρε φίλε συμφωνούμε αλλά το παληκάρι δεν είπε ότι είναι η πρώην του.Απλά τον είχε κερατώσει στο παρελθόν,αλλά τα έχουν ακόμα και απλά γουστάρει να τη βλέπει να την γαμούν άλλοι! ΒΙΤΣΙΟ είναι και αυτό ας το σεβαστούμε! Στην τελική για εθελοντές ψάχνει το παλληκάρι! Πάντως συμβουλή δική μου είναι να επισκεφτεί κανένα ψυχίατρο,γιατί δεν βρίσκω και πολύ νορμάλ την επιθυμία του.Δεν το λέω ειρωνικά,θα βοηθηθεί.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ρε φίλε συμφωνούμε αλλά το παληκάρι δεν είπε ότι είναι η πρώην του.Απλά τον είχε κερατώσει στο παρελθόν,αλλά τα έχουν ακόμα και απλά γουστάρει να τη βλέπει να την γαμούν άλλοι! ΒΙΤΣΙΟ είναι και αυτό ας το σεβαστούμε! Στην τελική για εθελοντές ψάχνει το παλληκάρι! Πάντως συμβουλή δική μου είναι να επισκεφτεί κανένα ψυχίατρο,γιατί δεν βρίσκω και πολύ νορμάλ την επιθυμία του.Δεν το λέω ειρωνικά,θα βοηθηθεί.
Αλλο τι ειπε και αλλο τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.
Επισκέπτης
Παίδες νομίζω ότι αυτός που άνοιξε το topic είναι πιτσιρίκος!
Φίλε Galb, δεν νομίζω ότι στη σχέση υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Όποιος το πιστεύει αυτό χωρίς παρεξήγηση - μου φαίνεται εγωιστής. Κάποτε μια τσατσά στη Φυλής μου είπε: αγόρι μου όταν σε μια σχέση μπαίνει το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ τότε αυτή η σχέση έχει πάρει τον κατήφορο. Δεν σου κρύβω στην αρχή που το άκουσα μου φάνηκε μαλακία μετά όμως όταν ήμουν μόνος το σκέφτηκα και νομίζω ότι η τσατσά είχε δίκιο. Η σχέση δεν είναι ένας αγώνας δρόμου με νικητή ή ηττημένο ;) Θα μπορούσε η κοπέλα του οποιουδήποτε εδω μέσα να γαμιέται χωρίς να το ξέρει κανένας ούτε ο ίδιος, αυτό πως θα σας φαινόταν και να συνεχίζει να το κάνει και παράλληλα να έχει σοβαρή σχέση μαζί σας. Η ερώτηση είναι ρητορική ;)
Τώρα πέρα από την πλάκα.. Αυτό λέγεται ηττοπάθεια να δεις να γαμιέται η κοπέλα σου με άλλον. Εδώ σε κερατώνει και το μαθαίνεις και θες να ανοίξεις κοιλιές και κεφάλια φαντάσου να το βλέπεις live...Αλλά θα συμφωνήσω στο Περι ορέξεως....
Φίλε Galb, δεν νομίζω ότι στη σχέση υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Όποιος το πιστεύει αυτό χωρίς παρεξήγηση - μου φαίνεται εγωιστής. Κάποτε μια τσατσά στη Φυλής μου είπε: αγόρι μου όταν σε μια σχέση μπαίνει το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ τότε αυτή η σχέση έχει πάρει τον κατήφορο. Δεν σου κρύβω στην αρχή που το άκουσα μου φάνηκε μαλακία μετά όμως όταν ήμουν μόνος το σκέφτηκα και νομίζω ότι η τσατσά είχε δίκιο. Η σχέση δεν είναι ένας αγώνας δρόμου με νικητή ή ηττημένο ;) Θα μπορούσε η κοπέλα του οποιουδήποτε εδω μέσα να γαμιέται χωρίς να το ξέρει κανένας ούτε ο ίδιος, αυτό πως θα σας φαινόταν και να συνεχίζει να το κάνει και παράλληλα να έχει σοβαρή σχέση μαζί σας. Η ερώτηση είναι ρητορική ;)
Επισκέπτης
Παίδες νομίζω ότι αυτός που άνοιξε το topic είναι πιτσιρίκος!
Φίλε Galb, δεν νομίζω ότι στη σχέση υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Όποιος το πιστεύει αυτό χωρίς παρεξήγηση - μου φαίνεται εγωιστής. Κάποτε μια τσατσά στη Φυλής μου είπε: αγόρι μου όταν σε μια σχέση μπαίνει το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ τότε αυτή η σχέση έχει πάρει τον κατήφορο. Δεν σου κρύβω στην αρχή που το άκουσα μου φάνηκε μαλακία μετά όμως όταν ήμουν μόνος το σκέφτηκα και νομίζω ότι η τσατσά είχε δίκιο. Η σχέση δεν είναι ένας αγώνας δρόμου με νικητή ή ηττημένο ;) Θα μπορούσε η κοπέλα το οποιουδήποτε εδω μέσα να γαμιέται χωρίς να το ξέρει κανένας ούτε ο ίδιος, αυτό πως θα σας φαινόταν και να συνεχίζει να το κάνει και παράλληλα να έχει σοβαρή σχέση μαζί σας. Η ερώτηση είναι ρητορική ;)
Σωστά τα λες φίλε μου,αλλά μάλλον είσαι εκτός θέματος!
Επισκέπτης
Σωστά τα λες φίλε μου,αλλά μάλλον είσαι εκτός θέματος!
Πως σου ρθε τώρα αυτό?
Επισκέπτης
Πως σου ρθε τώρα αυτό?
Μα το θέμα δεν είναι αν μας κερατώνουν οι γκόμενες πίσω από την πλάτη μας.Το θέμα είναι ότι κάποιοι τη βρίσκουν να τους γαμούν τη γκόμενα μπροστά στα μάτια τους και αυτοί να τραβούν μαλακία! Το thread που άνοιξε το παλληκάρι με αυτό ασχολείται.
Επισκέπτης
Τα περι αν μας κερατώνουν οι γκόμενες πίσω από την πλάτη μας αναφέρθηκαν by the way. Ο τίτλος του τόπικ νομίζω ότι είναι: Γιατί να θέλω τόσο πολύ να δω την κοπέλα μου με άλλον; Όλες οι απόψεις σχετικές με το θέμα είναι δεκτές, ο φίλος που άνοιξε το θέμα, από τα μεχρι τώρα post του - τα διάβασα όλα - δεν νομίζω να έχει δείξει τάσεις για swinging. Μήπως δεν έχεις κάτι καταλάβει εσύ σωστά?
Επισκέπτης
Τα περι αν μας κερατώνουν οι γκόμενες πίσω από την πλάτη μας αναφέρθηκαν by the way. Ο τίτλος του τόπικ νομίζω ότι είναι: Γιατί να θέλω τόσο πολύ να δω την κοπέλα μου με άλλον; Όλες οι απόψεις σχετικές με το θέμα είναι δεκτές, ο φίλος που άνοιξε το θέμα, από τα μεχρι τώρα post του - τα διάβασα όλα - δεν νομίζω να έχει δείξει τάσεις για swinging. Μήπως δεν έχεις κάτι καταλάβει εσύ σωστά?
Καλά άστο καλύτερα δεν θα βγάλουμε άκρη αν δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα!
Επισκέπτης
φαντασιωση μου τους τελευταιους μηνες ειναι να δω την κοπελα μου με αλλον!μειχε κερατωσει στο παρελθον αλλα δεν το ξερα.τωρα μαρεσει η ιδεα να με κερατωνει και απλα να μου το λεει και γιατι οχι να την βλεπω κιολλας!πως θα το καταφερω;διακαης μου ποθος!βοηθηστεμε να κανω τονειρο μου πραγματικοτητα
''Πάθος για τη γυναίκα'' ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις? Για διάβασε λίγο την παράθεση... Από εκεί και πέρα αν εσύ θέλεις να γράψεις και για το Κυπριακό σε αυτό το thread εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα!
.... το σκέφτηκα και νομίζω ότι η τσατσά είχε δίκιο.
Οι τσατσάδες έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 30