καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
αυτη την ανωμαλία δεν την καταλαβα ποτε μου
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.507
- Πόντοι
- 17.885
καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω
Εύκολα πράγματα!
Πόσο είναι η κοπέλα σου?
Περιγραφή?
Κώλο δίνει?
Εσύ τι ομάδα είσαι?
Τι χόμπυ έχεις?
Οταν βγαίνεις που πας?
Τα κάλυψα όλα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις.
Υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι αλλα να μην σε αφησουμε και σενα παραπονεμενο.
να δουμε φωτο της γκομενας πρωτα.
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
έλα ρε φιλαράκι που χάθηκες???
ο κώστας είμαι.
θα πάμε το καφεδάκι που λέγαμε??? αν ναι φέρε και την κοπέλα να την γνωρίσουμε
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο να μην ειναι καλυτερος γαμιας απο εσενα και την χασεις τελειος και 2 να μην γαμησει και εσενα την στιγμη που θελεις να βλεπηςκαλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Mπραβο Ερινα.....εισαι καλο δρομο...
;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα έχω με δυο και σκέφτομαι να βρω και τρίτο γιατί βαριέμαι την μονοτονία. Λέτε να είμαι υπερβολική;Τρόποι για να μην καρφώνομαι;
Μια χαρα σε βρισκω.......Και λιγοι ειναι , μπορω να σου πω!!!!
Απεφευγε να τουs μιλαs με τα ονοματα τουs.....θα μπερδευεσαι....Μ ενα "αγαπη μου" η "μωρο μου" εισαι παντα καλυμενη
Μην αφηνειs το κινητο σου εκτεθειμενο.....βαζε κωδικο και για τιs κλησειs....εχε το στο αθορυβο
Μην συχναζειs στα ιδια μαγαζια......κινδυνοs.....πηγαινε σε εντελωs διαφορετικα μερη........
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αλαααααααα!Τα έχω με δυο και σκέφτομαι να βρω και τρίτο γιατί βαριέμαι την μονοτονία. Λέτε να είμαι υπερβολική;Τρόποι για να μην καρφώνομαι;
κάνουμε και τέτοια???
άκου κει στους 2 3ος δεν χωρει!!!!!!
μωρέ χίλιοι καλοί χωράνε!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αλαααααααα!
κάνουμε και τέτοια???
άκου κει στους 2 3ος δεν χωρει!!!!!!
μωρέ χίλιοι καλοί χωράνε!
........Kαι περισσοτεροι!!!!!!!! δεν θελει κοπο θελει τροπο........
Φτανει να μην ξερουνε το σπιτι σου......Φανταζεσαι να συναντηθουν ολοι εκει ολωs διολου τυχαια????????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
best thread..
ε όπως τα καταφέρνεις με τους 2 εώς τώρα
κ δεν σε έχουν καταλάβει κάνε τα ίδια κ με τον 3ο..
σιγά τα ωά..
Yπ οψιν οτι απο 3 και πανω ειναι ...δεσμοs
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
χορασ χορασYπ οψιν οτι απο 3 και πανω ειναι ...δεσμοs
Συνημμένα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τπτ δεν είναι απίθανο!........Kαι περισσοτεροι!!!!!!!! δεν θελει κοπο θελει τροπο........
Φτανει να μην ξερουνε το σπιτι σου......Φανταζεσαι να συναντηθουν ολοι εκει ολωs διολου τυχαια????????
ολλα είναι πιθανά και απίθανα!!!!
οταν ήμουν 13 τα χα με 2 ταυτόχρονα!! με 2 ελενες και μάλιστα η μια ήταν και 3 χρόνια μεγαλύτερη!!στο τέλος με την μια έμεινα! η άλλη με σούταρε ! άτιμη κοινωνία!!ήμουνα πολύ μικρός για να ανταπεξελθω στην 2η!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
best thread..
ε όπως τα καταφέρνεις με τους 2 εώς τώρα
κ δεν σε έχουν καταλάβει κάνε τα ίδια κ με τον 3ο..
σιγά τα ωά..
Μπερδεύομαι ρε συ οταν είμαι στην δουλεια και δεν θυμάμαι τι έλεγα σε ποιον..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μπερδεύομαι ρε συ οταν είμαι στην δουλεια και δεν θυμάμαι τι έλεγα σε ποιον..
Aναγκαστικα θα κραταs σημειωσειs............και θα τιs πεταs μετα!!!!
Στη δουλεια δεν εχειs κανεναν απο δαυτουs μαζι σου........αρα εχειs πιο ελευθερια για κατι τετοιο
Το δυσκολο δεν ειναι στη δουλεια........αλλα οταν θασαι εξω μαζι με καποιον
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 30