Νέα

Στους δυο τρίτος..δεν χωρεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flex79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
F

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω  :think:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αυτη την ανωμαλία δεν την καταλαβα ποτε μου :uglystupid:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.507
Πόντοι
17.885
καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω  :think:

Εύκολα πράγματα!

Πόσο είναι η κοπέλα σου?
Περιγραφή?
Κώλο δίνει?
Εσύ τι ομάδα είσαι?
Τι χόμπυ έχεις?
Οταν βγαίνεις που πας?

Τα κάλυψα όλα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι αλλα να μην σε αφησουμε και σενα παραπονεμενο.
να δουμε φωτο της γκομενας πρωτα.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1

έλα ρε φιλαράκι που χάθηκες???
ο κώστας είμαι.

θα πάμε το καφεδάκι που λέγαμε??? αν ναι φέρε και την κοπέλα να την γνωρίσουμε

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
φιλαρακι να σε βοηθησω αν θελεις παντως.......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μονο να μην ειναι καλυτερος γαμιας απο εσενα και την χασεις τελειος και 2 να μην γαμησει και εσενα την στιγμη που θελεις να βλεπης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
λολ giorgos58 εδωσες ρεσιταλ με την απαντηση σου οχαχοαοχοαοχοχοαχοαχοοχοα :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τα έχω με δυο και σκέφτομαι να βρω και τρίτο γιατί βαριέμαι την μονοτονία. Λέτε να είμαι υπερβολική;Τρόποι για να μην καρφώνομαι; :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.130
Πόντοι
12.056
Mπραβο Ερινα.....εισαι καλο δρομο... :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα έχω με δυο και σκέφτομαι να βρω και τρίτο γιατί βαριέμαι την μονοτονία. Λέτε να είμαι υπερβολική;Τρόποι για να μην καρφώνομαι; :grin:

Μια χαρα σε βρισκω.......Και λιγοι ειναι , μπορω να σου πω!!!!
Απεφευγε να τουs μιλαs με τα ονοματα τουs.....θα μπερδευεσαι....Μ ενα  "αγαπη μου" η "μωρο μου"  εισαι παντα καλυμενη
Μην αφηνειs το κινητο σου εκτεθειμενο.....βαζε κωδικο και για τιs κλησειs....εχε το στο αθορυβο
Μην συχναζειs στα ιδια μαγαζια......κινδυνοs.....πηγαινε σε εντελωs διαφορετικα μερη........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αλαααααααα!
κάνουμε και τέτοια???
άκου κει στους 2 3ος δεν χωρει!!!!!!
μωρέ χίλιοι καλοί χωράνε!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αλαααααααα!
κάνουμε και τέτοια???
άκου κει στους 2 3ος δεν χωρει!!!!!!
μωρέ χίλιοι καλοί χωράνε!

........Kαι  περισσοτεροι!!!!!!!!  δεν θελει κοπο  θελει τροπο........
Φτανει να μην ξερουνε το σπιτι σου......Φανταζεσαι να συναντηθουν ολοι εκει ολωs διολου τυχαια????????

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
best thread.. :grin: :2funny:
ε όπως τα καταφέρνεις με τους 2 εώς τώρα
κ δεν σε έχουν καταλάβει κάνε τα ίδια κ με τον 3ο..
σιγά τα ωά.. :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 008.jpg
    008.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 20

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
........Kαι  περισσοτεροι!!!!!!!!  δεν θελει κοπο  θελει τροπο........
Φτανει να μην ξερουνε το σπιτι σου......Φανταζεσαι να συναντηθουν ολοι εκει ολωs διολου τυχαια????????
τπτ δεν είναι απίθανο!
ολλα είναι πιθανά και απίθανα!!!!
οταν ήμουν 13 τα χα με 2 ταυτόχρονα!! με 2 ελενες και μάλιστα η μια ήταν και 3 χρόνια μεγαλύτερη!!στο τέλος με την μια έμεινα! η άλλη με σούταρε ! άτιμη κοινωνία!!ήμουνα πολύ μικρός για να ανταπεξελθω στην 2η!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
best thread.. :grin: :2funny:
ε όπως τα καταφέρνεις με τους 2 εώς τώρα
κ δεν σε έχουν καταλάβει κάνε τα ίδια κ με τον 3ο..
σιγά τα ωά.. :grin:

Μπερδεύομαι ρε συ οταν είμαι στην δουλεια και δεν θυμάμαι τι έλεγα σε ποιον.. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μπερδεύομαι ρε συ οταν είμαι στην δουλεια και δεν θυμάμαι τι έλεγα σε ποιον.. :grin:

Aναγκαστικα θα κραταs σημειωσειs............και θα τιs πεταs μετα!!!!
Στη δουλεια  δεν εχειs κανεναν απο δαυτουs μαζι σου........αρα  εχειs πιο ελευθερια για κατι τετοιο
Το δυσκολο δεν ειναι στη δουλεια........αλλα οταν θασαι εξω μαζι με καποιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom