Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μονικα είναι ντυμένο έπιπλο,αλλά μουνάρα!Βίκυ το καλύτερο παιδί!Χριστίνα η γυναίκα που όλοι θα θέλανε στο στάβλο του χωριού τους για σκληρό ξέσκισμα!!Ελένη για τζιλφόπαιδα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πρόσφατη συνεδρία με Μόνικα. Τίτλος:"πλάκα μας κάνει?"

εξηγούμαι... :sunglasses:

Επεσκέφθην για πρώτη φορά το εν λόγω ελαιοτριβείο, με δεδομένο μάλιστα ότι δεν είχα πάει ποτε στο ίδρυμα επί της Μπουμπουλίνας και άρα δεν γνώριζα τις θεραπεύτριες (καιρός ήταν είπα να τις μάθω κι αυτές).
   Ο χώρος θα έλεγα ιδιαίτερα εντυπωσιακός για τα στάνταρ αυτών των μαγαζιών, μπάνια μεγάλα και ευρύχωρα, δωμάτια κλασικά μικρά αλλά περιποιημένα. Στην πόρτα μια ευγενική μεσήλιξ :tits: μου παρουσίασε τις εργάτριες Μόνικα και Άννα (οι υπόλοιπες πού ήταν? :huh: ).
   Η Άννα, κοντούλα, καστανόξανθη, με  :tits: , πολύ χαμογελαστή και ιδιαίτερα συμπαθής, λίγα περιττά κιλάκια (τίποτα το ενοχλητικό) στοχοποιήθηκε για κάποια επόμενη φορά :sunglasses: .
   Η Μόνικα, σκυλί μαύρο  :s&m_2: , ψηλή (φορούσε και τακούνια), κλασική ρουμανόφατσα, κορμί λαμπάδα, ο μισός κώλος είχε βγει όξω και έδειχνε να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας :P .
   Η μάχη ήταν άνιση. Επελέχθη η Μόνικα.
   Στο τρίψιμο χρησιμοποιεί ΠΑΡΑ πολύ λάδι, όπως επισημάνθηκε και από άλλο συνάδελφο, ενώ αυτό καθ' αυτό το μασάζ της είναι άτεχνο και εντελώς αδιάφορο, να 'χαμε να λέγαμε :jerking: .
   Πάμε τώρα στην αιτιολόγηση του τίτλου "πλάκα μας κάνει"...
   Η τύπισσα από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο μέχρι και το τέλος της συνεδρίας που την πλήρωσα και εξήλθαμε απ' αυτό, κοιταζόταν στον καθρέφτη του δωματίου ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! Μιλάμε τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!! Ακόμα και όταν είχε πλάτη στον καθρέφτη, γυρνούσε κάθε τόσο το κεφάλι και έριχνε λάγνες ματιές στον εαυτό της! Όταν λέω λάγνες, το εννοώ! Κοιταζόταν σαν να έλεγε "πω πω τι κάβλα είσαι συ μανάρι μου, γαμάς και δέρνεις..."!
   Στο φαΐ: προκαταρκτικά διεκπεραιωτικά, κομοδίνο σκέτο, το μόνο που την ενδίεφερε ήταν να βλέπει πώς φαίνεται το χαμούρεμα από τον καθρέφτη :P δεν το'χω ξαναδεί αυτό...δεν επέμεινα και περάσαμε στο καλαμάκι...καλυμμένο, δίχως ιδιαίτερη τεχνική (σε καμία περίπτωση του "αέρα"), αλλά υπομονετικό (αν δεν την έκοβα θα συνέχιζε όσο ήθελα) και με εναλλαγές ταχυτήτων, κοίταγμα στα μάτια, την βάση την έπιανε άνετα :sunglasses: .
   Στο ψητό δεκτική στις εναλλαγές, τελείωμα στον καναπέ με εκείνη (τι άλλο) να παίρνει λάγνες πόζες στον καθρέφτη όπου είχε κολλήσει την μούρη της ενώ σφυροκοπείτο σε σκυλοστάση και με την μέση να έχει σπάσει σχηματίζοντας ορθή γωνία :P

Συμπέρασμα: μουνάρα απ'τις λίγες ΑΛΛΑ κομοδίνο, το πιο αυτάρεσκο πλάσμα που έχω δει ποτέ και από συμμετοχή θα έλεγα ότι συμμετέχει με τον εαυτό της :2funny: .

Υ.Γ. Μόνικα, αν το διαβάζεις, ναι είσαι μουνάρα, αλλά χαλάρωσε και λίγο :birdman:    :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.056
Πόντοι
22.785
Πρόσφατη συνεδρία με Μόνικα. Τίτλος:"πλάκα μας κάνει?"

εξηγούμαι... :sunglasses:

Επεσκέφθην για πρώτη φορά το εν λόγω ελαιοτριβείο, με δεδομένο μάλιστα ότι δεν είχα πάει ποτε στο ίδρυμα επί της Μπουμπουλίνας και άρα δεν γνώριζα τις θεραπεύτριες (καιρός ήταν είπα να τις μάθω κι αυτές).
   Ο χώρος θα έλεγα ιδιαίτερα εντυπωσιακός για τα στάνταρ αυτών των μαγαζιών, μπάνια μεγάλα και ευρύχωρα, δωμάτια κλασικά μικρά αλλά περιποιημένα. Στην πόρτα μια ευγενική μεσήλιξ :tits: μου παρουσίασε τις εργάτριες Μόνικα και Άννα (οι υπόλοιπες πού ήταν? :huh: ).
   Η Άννα, κοντούλα, καστανόξανθη, με  :tits: , πολύ χαμογελαστή και ιδιαίτερα συμπαθής, λίγα περιττά κιλάκια (τίποτα το ενοχλητικό) στοχοποιήθηκε για κάποια επόμενη φορά :sunglasses: .
   Η Μόνικα, σκυλί μαύρο  :s&m_2: , ψηλή (φορούσε και τακούνια), κλασική ρουμανόφατσα, κορμί λαμπάδα, ο μισός κώλος είχε βγει όξω και έδειχνε να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας :P .
   Η μάχη ήταν άνιση. Επελέχθη η Μόνικα.
   Στο τρίψιμο χρησιμοποιεί ΠΑΡΑ πολύ λάδι, όπως επισημάνθηκε και από άλλο συνάδελφο, ενώ αυτό καθ' αυτό το μασάζ της είναι άτεχνο και εντελώς αδιάφορο, να 'χαμε να λέγαμε :jerking: .
   Πάμε τώρα στην αιτιολόγηση του τίτλου "πλάκα μας κάνει"...
   Η τύπισσα από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο μέχρι και το τέλος της συνεδρίας που την πλήρωσα και εξήλθαμε απ' αυτό, κοιταζόταν στον καθρέφτη του δωματίου ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! Μιλάμε τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!! Ακόμα και όταν είχε πλάτη στον καθρέφτη, γυρνούσε κάθε τόσο το κεφάλι και έριχνε λάγνες ματιές στον εαυτό της! Όταν λέω λάγνες, το εννοώ! Κοιταζόταν σαν να έλεγε "πω πω τι κάβλα είσαι συ μανάρι μου, γαμάς και δέρνεις..."!
   Στο φαΐ: προκαταρκτικά διεκπεραιωτικά, κομοδίνο σκέτο, το μόνο που την ενδίεφερε ήταν να βλέπει πώς φαίνεται το χαμούρεμα από τον καθρέφτη :P δεν το'χω ξαναδεί αυτό...δεν επέμεινα και περάσαμε στο καλαμάκι...καλυμμένο, δίχως ιδιαίτερη τεχνική (σε καμία περίπτωση του "αέρα"), αλλά υπομονετικό (αν δεν την έκοβα θα συνέχιζε όσο ήθελα) και με εναλλαγές ταχυτήτων, κοίταγμα στα μάτια, την βάση την έπιανε άνετα :sunglasses: .
   Στο ψητό δεκτική στις εναλλαγές, τελείωμα στον καναπέ με εκείνη (τι άλλο) να παίρνει λάγνες πόζες στον καθρέφτη όπου είχε κολλήσει την μούρη της ενώ σφυροκοπείτο σε σκυλοστάση και με την μέση να έχει σπάσει σχηματίζοντας ορθή γωνία :P

Συμπέρασμα: μουνάρα απ'τις λίγες ΑΛΛΑ κομοδίνο, το πιο αυτάρεσκο πλάσμα που έχω δει ποτέ και από συμμετοχή θα έλεγα ότι συμμετέχει με τον εαυτό της :2funny: .

Υ.Γ. Μόνικα, αν το διαβάζεις, ναι είσαι μουνάρα, αλλά χαλάρωσε και λίγο :birdman:    :2funny: :2funny: :2funny:

Ή Μόνικα ή γνωστή άπό Σ53 ??????????

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ή Μόνικα ή γνωστή άπό Σ53 ??????????

Σ54 εννοείς? :huh: την Ρουμάνα με το κοντό μαλλί? :huh:

όχι, καμία σχέση...

πάντως αν μάθεις ότι επέστρεψε η Μόνικα που λες, ρίξε ένα σύρμα στο φόρουμ να προσέλθουμε οι πιστοί της (μακράν η πιο φιλότιμη ανάφτρα που εχω συναντήσει στον χώρο) :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.056
Πόντοι
22.785
Σ54 sorry  εννοείς? :huh: την Ρουμάνα με το κοντό μαλλί? :huh:

όχι, καμία σχέση...

πάντως αν μάθεις ότι επέστρεψε η Μόνικα που λες, ρίξε ένα σύρμα στο φόρουμ να προσέλθουμε οι πιστοί της (μακράν η πιο φιλότιμη ανάφτρα που εχω συναντήσει στον χώρο) :sunglasses:
Φυσικα.......... είναι πρέπον νά ένημερωθόυνε ΑΠΑΝΤΕΣ !!!!! :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φυσικα.......... είναι πρέπον νά ένημερωθόυνε ΑΠΑΝΤΕΣ !!!!! :rockon:

βέβαια εκείνη η Μόνικα της Σ54 είχε προϋπηρεσία σε δέλο του εξωτερικού, οπότε η όποια σύγκριση με τις υπόλοιπες του χώρου είναι μοιραία άνιση...πέραν τούτου πάντως, η συμμετοχή της ήταν πραγματικά αξεπέραστη... :offtopic:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
δεν τα λες και λιγα (αντικειμενικα) τα παραπανισια, αλλα αν δεν εχεις προβλημα με αυτα (οπως και εγω  :grin:) θα ανταμειφθεις  ;)

Μαεστρια στα πνευστα και αληθινη συμμετοχη απο μια πολυ εμπειρη παιχτρια, καιτοι κατω των 30 ετων. Προσοχη στο χρονο, εμενα με "τελειωσε" σε 20' παρολαυτα το φχαριστηθηκα δεοντως!

υ.γ.1: τεραστιες θηλες για ρουφηγμα!!
υ.γ.2: Δυνατα χερια για "αθλητικου" τυπου μασαζ  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.056
Πόντοι
22.785
δεν τα λες και λιγα (αντικειμενικα) τα παραπανισια, αλλα αν δεν εχεις προβλημα με αυτα (οπως και εγω  :grin:) θα ανταμειφθεις  ;)

Μαεστρια στα πνευστα και αληθινη συμμετοχη απο μια πολυ εμπειρη παιχτρια, καιτοι κατω των 30 ετων. Προσοχη στο χρονο, εμενα με "τελειωσε" σε 20' παρολαυτα το φχαριστηθηκα δεοντως!

υ.γ.1: τεραστιες θηλες για ρουφηγμα!!
υ.γ.2: Δυνατα χερια για "αθλητικου" τυπου μασαζ  ;)
Προσυπογράφω..όντως έξαιρετκο μωρό !!!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
λόγω εμπερίας πλέον καταλαβαίνω ποιά θεραπεύτρια είναι εργατική και ποιά όχι και σχεδόν ποτέ δεν πέφτω έξω :sunglasses:
ήξερα ότι η μικρή "το 'χει", αλλά με έτρωγε να δοκιμάσω την άλλη για την εμπειρία και μόνο...

για όσους δεν έχουν δει την Μόνικα, νομίζω ότι σε φάτσα μοιάζει κάπως στην τύπισσα που πόσταρε ο αλφόνσο στο παρακάτω λινκ που παραθέτω, αλλά σε λευκό δέρμα και μαύρο μαλλί :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Δηλαδή  η Μονικα μοιάζει με την Zafira  :o -- που μας  ήρθε μια φορά CT  και  ματα-- ξανα δεν .... :-
Ο tempora  - o mores...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
για όσους δεν έχουν δει την Μόνικα, νομίζω ότι σε φάτσα μοιάζει κάπως στην τύπισσα που πόσταρε ο αλφόνσο στο παρακάτω λινκ που παραθέτω, αλλά σε λευκό δέρμα και μαύρο μαλλί :think:
Ενταξει, ωραια ειναι η κοπελα αλλα αν δε φτιαξει λιγο το ξινο μουντ και την παθητικη συμμετοχη, δεν...

Σημερα ειχε και ενα ενδιαφερον ρουμουνακι, Αννα, με κολασμενο κολαρακι για φιλημα  :-*

Sacher

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
λόγω εμπερίας πλέον καταλαβαίνω ποιά θεραπεύτρια είναι εργατική και ποιά όχι και σχεδόν ποτέ δεν πέφτω έξω :sunglasses:
ήξερα ότι η μικρή "το 'χει", αλλά με έτρωγε να δοκιμάσω την άλλη για την εμπειρία και μόνο...

Δεν μπορώ να πω ότι η Μόνικα μοιάζει με τη Zafira.Ευτυχώς ήμουν από τους λίγους που κατάφεραν να δοκιμάσουν αυτό το θεσπέσιο πλάσμα όταν ήμουν ταξιδάκι στη Βουδαπέστη

www.x-companion.com/Zoe.aspx]http://www.x-companion.com/Zoe.aspx[/url]

Πλέον το έχει κόψει επειδή είναι "ερωτευμένη"

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Επίσκεψη την Παρασκευή.

Μόνικα και Χριστίνα (ελληνίδα) απασχολημένες (κρίμα, γιατί τη δεύτερη δεν την έχω δει).
Παρούσες η Άννα (πράγματι, αρκετά περιττά κιλά), Ελένη (ευγενική και πολύ επικοινωνιακή, αλλά ΜΑΚΡΑΝ πέραν της ηλικιακής μου «κόκκινης γραμμής») και Βίκυ, για την οποία είχα έλθει (στα υπ’ όψιν από προηγούμενη επίσκεψη), και, φυσικά, την προτίμησα.

Η Βίκυ ωραίο, ψηλό (ή μήπως με μπέρδεψαν οι «τάκοι»;) κορίτσι με όμορφα μάτια.  Συμπαθέστατη, με μετρημένη συμπεριφορά. Στο σώμα «χάνει» από τη Μόνικα, αλλά στέκεται καλά. Σχετικά σύντομο μασάζ με έντονες b2b προεκτάσεις και δραστήρια γλώσσα. Ωραίο, βαθύ bbbj και γευστικό κυρίως πιάτο.

Πέρασα καλά και ευχαρίστως θα ξαναδοκίμαζα.
€ 80 well spent.

Υ.Γ. Κομοδίνο η Μόνικα; Εγώ πάλι είχα το αντίθετο "πρόβλημα" μαζί της ("κόντρα" κούνημα προς επίσπευση finale - μαθαίνει γρήγορα ;) ).

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Πλέον το έχει κόψει επειδή είναι "ερωτευμένη"  
----
Eρωτευμένη  η Ζαφίρα .. = με γυναίκα ?   :think:
διοτι  στις ταινίες κανει πάντα λεσβιακά ...

OP
OP
G

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Υστερα απο μια κουραστικη εβδομαδα επισκεψη το Σαββατο με Βικυ. Δεν ξερω τι να πω πλεον για το συγκεκριμενο ινστιτουτο, η μια κα(β)λυτερη απο την αλλη. Κατι μου λεει οτι την επομενη φορα θα ακολουθησω τα βηματα του συναγωνιστη που πηρε τριπλο....

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
Χριστίνα ελλειηνίδα .......μούναρος ωραίοι βύζοι....κολάρακαι καυλιάρα.....για το μασαζ παντα μιλαμε.....από μπρος  :fuck2:από πίσω :fuck1: πανω  :zfuck:, από κατω  :knockinb: στα 4  :fuck2: :fuck1: :zfuck:στα 2  :pipa2: :pipa1: :pipa3:στο καναπε :pipa2:στο κρεβατι....... :tits:  :knockinb:    :dancing: :dancing: :dancing:δεν περιγραφω άλλο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
.............έρωτας.............

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
μεγαλος.............

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom