Πρόσφατη συνεδρία με Μόνικα. Τίτλος:"πλάκα μας κάνει?"
εξηγούμαι...
Επεσκέφθην για πρώτη φορά το εν λόγω ελαιοτριβείο, με δεδομένο μάλιστα ότι δεν είχα πάει ποτε στο ίδρυμα επί της Μπουμπουλίνας και άρα δεν γνώριζα τις θεραπεύτριες (καιρός ήταν είπα να τις μάθω κι αυτές).
Ο χώρος θα έλεγα ιδιαίτερα εντυπωσιακός για τα στάνταρ αυτών των μαγαζιών, μπάνια μεγάλα και ευρύχωρα, δωμάτια κλασικά μικρά αλλά περιποιημένα. Στην πόρτα μια ευγενική μεσήλιξ
μου παρουσίασε τις εργάτριες Μόνικα και Άννα (οι υπόλοιπες πού ήταν?
).
Η Άννα, κοντούλα, καστανόξανθη, με
, πολύ χαμογελαστή και ιδιαίτερα συμπαθής, λίγα περιττά κιλάκια (τίποτα το ενοχλητικό) στοχοποιήθηκε για κάποια επόμενη φορά
.
Η Μόνικα, σκυλί μαύρο
, ψηλή (φορούσε και τακούνια), κλασική ρουμανόφατσα, κορμί λαμπάδα, ο μισός κώλος είχε βγει όξω και έδειχνε να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας
.
Η μάχη ήταν άνιση. Επελέχθη η Μόνικα.
Στο τρίψιμο χρησιμοποιεί ΠΑΡΑ πολύ λάδι, όπως επισημάνθηκε και από άλλο συνάδελφο, ενώ αυτό καθ' αυτό το μασάζ της είναι άτεχνο και εντελώς αδιάφορο, να 'χαμε να λέγαμε
.
Πάμε τώρα στην αιτιολόγηση του τίτλου "πλάκα μας κάνει"...
Η τύπισσα από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο μέχρι και το τέλος της συνεδρίας που την πλήρωσα και εξήλθαμε απ' αυτό, κοιταζόταν στον καθρέφτη του δωματίου ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! Μιλάμε τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!!! Ακόμα και όταν είχε πλάτη στον καθρέφτη, γυρνούσε κάθε τόσο το κεφάλι και έριχνε λάγνες ματιές στον εαυτό της! Όταν λέω λάγνες, το εννοώ! Κοιταζόταν σαν να έλεγε "πω πω τι κάβλα είσαι συ μανάρι μου, γαμάς και δέρνεις..."!
Στο φαΐ: προκαταρκτικά διεκπεραιωτικά, κομοδίνο σκέτο, το μόνο που την ενδίεφερε ήταν να βλέπει πώς φαίνεται το χαμούρεμα από τον καθρέφτη
δεν το'χω ξαναδεί αυτό...δεν επέμεινα και περάσαμε στο καλαμάκι...καλυμμένο, δίχως ιδιαίτερη τεχνική (σε καμία περίπτωση του "αέρα"), αλλά υπομονετικό (αν δεν την έκοβα θα συνέχιζε όσο ήθελα) και με εναλλαγές ταχυτήτων, κοίταγμα στα μάτια, την βάση την έπιανε άνετα
.
Στο ψητό δεκτική στις εναλλαγές, τελείωμα στον καναπέ με εκείνη (τι άλλο) να παίρνει λάγνες πόζες στον καθρέφτη όπου είχε κολλήσει την μούρη της ενώ σφυροκοπείτο σε σκυλοστάση και με την μέση να έχει σπάσει σχηματίζοντας ορθή γωνία
Συμπέρασμα: μουνάρα απ'τις λίγες ΑΛΛΑ κομοδίνο, το πιο αυτάρεσκο πλάσμα που έχω δει ποτέ και από συμμετοχή θα έλεγα ότι συμμετέχει με τον εαυτό της
.
Υ.Γ. Μόνικα, αν το διαβάζεις, ναι είσαι μουνάρα, αλλά χαλάρωσε και λίγο