You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα. Στην πόρτα η Άννα που ήταν πριν στην Μπουμπουλίνας. Από κοπέλες είδα την Βίκυ (επίσης πρώην Μπουμπουλίνας), την Ελένη που δούλευε παλιά Σολωμού, την Μόνικα Ρουμάνα μελαχροινή κορμάρα και την Ελληνίδα Χριστίνα, μελαχροινή απίστευτη μουνάρα με φυσικές βυζάρες, τρομερά θηλυκή. Πέρασα με τη Χριστίνα επηρεασμένος από τον φίλο παραπάνω που έγραψε για αυτήν. Η κοπέλα έχει Το Εκπληκτικό Σώμα. Μου είπε ότι έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Στο δωμάτιο ήταν τρομερά καυλιάρα. Μέχρι που στο τέλος έχυσε (είχε φοβερά υγρά).
η αννα με τις βυζαρες ηταν???Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα. Στην πόρτα η Άννα που ήταν πριν στην Μπουμπουλίνας. Από κοπέλες είδα την Βίκυ (επίσης πρώην Μπουμπουλίνας), την Ελένη που δούλευε παλιά Σολωμού, την Μόνικα Ρουμάνα μελαχροινή κορμάρα και την Ελληνίδα Χριστίνα, μελαχροινή απίστευτη μουνάρα με φυσικές βυζάρες, τρομερά θηλυκή. Πέρασα με τη Χριστίνα επηρεασμένος από τον φίλο παραπάνω που έγραψε για αυτήν. Η κοπέλα έχει Το Εκπληκτικό Σώμα. Μου είπε ότι έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Στο δωμάτιο ήταν τρομερά καυλιάρα. Μέχρι που στο τέλος έχυσε (είχε φοβερά υγρά).
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τηλεφωνάκι?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εχει κανεις τηλεφωνο?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ελατε ρε παιδια πειτε τηλεφωνο
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
σου αρεσει το τηλεφωνικο σεξξξξξξξξ???ελατε ρε παιδια πειτε τηλεφωνο
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μεσημβρινή επίσκεψη και πήρα τρίο Βίκυ, Χριστίνα και Μόνικα ...είπα και εγώ να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου το πακέτο 200 ευρώπουλα
μπραβο ρε sote. καλα ξηγηθηκεs. τα κοριτσια εδειξαν τον απαραιτητο ζηλο , και θεμιτο ανταγωνισμο? προσπαθησε η μια να ξεπερασει την αλλη ? χρησιμοποιησαν ολα τα ατου και τα κολπα τουs? ποια εκοψε πρωτη το νημα?μεσημβρινή επίσκεψη και πήρα τρίο Βίκυ, Χριστίνα και Μόνικα ...είπα και εγώ να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου το πακέτο 200 ευρώπουλα
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μπραβο ρε sote. καλα ξηγηθηκεs. τα κοριτσια εδειξαν τον απαραιτητο ζηλο , και θεμιτο ανταγωνισμο? προσπαθησε η μια να ξεπερασει την αλλη ? χρησιμοποιησαν ολα τα ατου και τα κολπα τουs? ποια εκοψε πρωτη το νημα?
ξεκίνησα τη συνεδρία με Μόνικα, συνέχισα με βυζαρού Χριστίνα και τελείωσα με σταθερή αξία τη Βίκυ ;) η απόδοσή τους πολύ καλή και δεν λείψαν και τα μεταξύ τους παιχνίδια! ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ξεκίνησα τη συνεδρία με Μόνικα, συνέχισα με βυζαρού Χριστίνα και τελείωσα με σταθερή αξία τη Βίκυ ;) η απόδοσή τους πολύ καλή και δεν λείψαν και τα μεταξύ τους παιχνίδια! ;)
η ευλογη απορια ειναι πως συνδυασες το φοβο της Μονικα και την απαραιτητη χρηση λαστιχου στον πεοθηλασμο με το γυμνο deep throat της Βικυς....? ε?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η ευλογη απορια ειναι πως συνδυασες το φοβο της Μονικα και την απαραιτητη χρηση λαστιχου στον πεοθηλασμο με το γυμνο deep throat της Βικυς....? ε?
τι θέλει να πεί ο ποιητής???
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οτι η βικυ λαμπει στο ακα πιπονι ενω η μονικα θελει λαστιχο και πως τα συνδυασες?τι θέλει να πεί ο ποιητής???
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οτι η βικυ λαμπει στο ακα πιπονι ενω η μονικα θελει λαστιχο και πως τα συνδυασες?
αχά τώρα κατάλαβα, αλλά η Μόνικα μου έκανε και αυτή ακάποτο αν και για πολύ λίγο ;)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μεσημβρινή επίσκεψη και πήρα τρίο Βίκυ, Χριστίνα και Μόνικα ...είπα και εγώ να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου το πακέτο 200 ευρώπουλα
Έχεις ένα τίγρη στη μηχανή σου, soto - moto ...???!!! ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αχά τώρα κατάλαβα, αλλά η Μόνικα μου έκανε και αυτή ακάποτο αν και για πολύ λίγο ;)
καταπληκτικό μουνί αυτή η μόνικα!!!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και κάτι για την βίκυ.Η κοπέλα είναι απλά κούκλα,τέλεια απο κάθε άποψη και πάνω απ'ολα καλό παιδί,καλή ψυχή που λέμε!!!!και τί να πεί κανείς για το πρόσωπό της!απλά κούκλα!!!!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
βικυ σου πάει που αδυνάτισες πολύ,κήπ γκόινγκ....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και κάτι για την βίκυ.Η κοπέλα είναι απλά κούκλα,τέλεια απο κάθε άποψη και πάνω απ'ολα καλό παιδί,καλή ψυχή που λέμε!!!!και τί να πεί κανείς για το πρόσωπό της!απλά κούκλα!!!!!!
βικυ σου πάει που αδυνάτισες πολύ,κήπ γκόινγκ....
Να κι οι ... αδυναμίες ...!!! ;)
... για την βίκυ.Η κοπέλα είναι ... πάνω απ'ολα καλό παιδί,καλή ψυχή που λέμε!!!! ... απλά κούκλα!!!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K