pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
προσωπικα με βικυ θα δυσκολευτω να κανω προγραμμα γιατι φοβαμαι τον ερωτα που θα προκύψει!
θα τον ξεπερασειs την αλλη μερα , με καποια αλλη. τοσεs υπαρχουν.προσωπικα με βικυ θα δυσκολευτω να κανω προγραμμα γιατι φοβαμαι τον ερωτα που θα προκύψει!
θα τον ξεπερασειs την αλλη μερα , με καποια αλλη. τοσεs υπαρχουν.
Έχεις ένα τίγρη στη μηχανή σου, soto - moto ...???!!! ;)
Έχεις ένα τίγρη στη μηχανή σου, soto - moto ...???!!! ;)
σιγά ρε συ επειδή έκανε ένα γαμήσι με 3 ταυτόχρονα?μια φορά έχυσε αυτό μετράει!βάλε με και μένα με 25!πάλι μια φορά θα χύσω σε συνεδρία 45λεπτη!μην τον εξυψώνεις γιατί σε λίγο δεν θα φτάνουν οι κόρες του ιδρύματος και θα αναγκαστούμεν να ψάχνουμε από κάτω ή στα γύρω διαμερίσματα!!!!!!
δύο φορές ;)
δύο φορές ;)
τοτε πιάσε έναν τίγρη της βεγγάλης από τους μεγάλους ε βαλεντίνε!!!!!!σε σένα μιλάω!
... γιατί σε λίγο δεν θα φτάνουν οι κόρες του ιδρύματος και θα αναγκαστούμεν να ψάχνουμε από κάτω ή στα γύρω διαμερίσματα!!!!!!
...
Προφανως δεν ειναι η Μονικα που ηταν κατα διαστηματα στο παλιο Ζανοσπιτο.
...
Προφανως δεν ειναι η Μονικα που ηταν κατα διαστηματα στο παλιο Ζανοσπιτο.
περασα και γω παραμονη απο το ιδρυμα αλλα πηγα αργα απογευμα και μου ειπε οτι σε λιγο κλεινουμε και αν θελω να περασω μονο με την ιδια την σεριφισα!!!!εγω ειχα δει την μονικα αλλα μου λεει παει σε πελατη και μετα θα ειναι αργα θα κλεισουν!!!ρε λαμογια ποιοσ πηγε 7 + και προλαβε το πουτανακι???πρωτη φορα περασα απο κει ωραιοσ χωροσ!!!!στα υποψιν για σημερινη απογευματινη βολτα!!για την μονικα τι εχουμε??? απο προσωπο σωμα ειναι σουπερ!!!!στο τι λεει??
δηλαδη φιλε μου το 80αρι δεν το τιμαει??προσπαθει καθολου η σου βγαζει το λαδι??κανει ακαποτο??
απο εμφανιση σκιζει το πουτανακι εχει ωραιο στησιμο!!αλλα στο ψητο τι να λεει??το λεει το τραγουδι???αχααχα!!!το πηγαινει το γραμμα το ξεκωλο??