apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Εχθες ειχα για πρωτη φορα ρανταβου με την ΛΙΑ δεν υπαρχουν λογια τα δεινει ολα , 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕ οσοι δεν τηνεχετε παρει , ΜΠΡΑΒΟ της.
Στουρνάρη 47...απο εποχη στουρναρη 47
αναφερεται για να μαθαινουν οι νεοτεροι
αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ?
Η Σοφή εχει μετακομίσει στο Λαγουμιτζη ( με τι ονομα δεν ξέρω) , η Μονικα δουλεύει απο προχτεςΚανένα νέο έχουμε από Σόφη?
Η Σοφή εχει μετακομίσει στο Λαγουμιτζη ( με τι ονομα δεν ξέρω) , η Μονικα δουλεύει απο προχτες
Η κυρία Σοφία στην υποδοχή είναι ενημερωμένη!Η Σοφή εχει μετακομίσει στο Λαγουμιτζη ( με τι ονομα δεν ξέρω) , η Μονικα δουλεύει απο προχτες
Φιλε μου αυτη την ερώτηση μπορει να στην απαντησει μόνο η ίδια.....έφυγε η Σόφη? Δεν τα έβρισκε με την Ζάνα? ή την έδιωξε?
Φιλε μου αυτη την ερώτηση μπορει να στην απαντησει μόνο η ίδια.....
Δεν είναι απαραίτητο ότι συνέβαινε ένα εκ των δυο, μπορει απλά να το είδε πιο εμπορικά!
Βασικά νομίζω ότι η μόνη που δεν θα φύγει ποτε είναι η Λια, για όλες τις άλλες υπαρχει η πιθανότητα....
Υπηρχε μεχρι το 10 περιπου. Διαμερισμα με μεγαλο χωρο σαλονι και δυο δωματια. Αλλη ηταν η ατραξιον τοτε εκειΣτουρνάρη 47...
Υπήρχε μασατζιδικο και ποιο κάτω ? Μωρέ μπράβο να κάτι που τώρα το έμαθα και ας έχω ζήσει στα Εξαρχεια ( βέβαια δεν ξέρω ποτέ υπήρχε αυτό το μαγαζί αλλά λογικά θα ήταν όταν ακόμα δεν ασχολιόμουν καν με το άθλημα ) Πλάκα πλάκα θυμάται να μου πει κανείς ποτέ υπήρχε περίπου ?
είναι και άλλες που δεν πρόκειται να φύγουν...όποιος πάει καιρό εκεί καταλαβαίνει τί εννοώ
παρεπιπτώντος , για προτείνετε μια από τις καινούργιες , εκτός του παλαιού και χιλιοδοκιμασμένου στόλου
Υπηρχε μεχρι το 10 περιπου. Διαμερισμα με μεγαλο χωρο σαλονι και δυο δωματια. Αλλη ηταν η ατραξιον τοτε εκει
Το 10 ε? Ναι ζούσα τότε στα Εξαρχεια αλλά δεν ασχολιόμουν καν τότε με το άθλημα . Πάντως να κάτι που έμαθα και για την πρώην συνοικία μουΥπηρχε μεχρι το 10 περιπου. Διαμερισμα με μεγαλο χωρο σαλονι και δυο δωματια. Αλλη ηταν η ατραξιον τοτε εκει
Φαντάζομαι πως όταν πρωτοπηρες την Λια ήταν μια μπάνικη μιλφαρα σωστά ? διότι από την στιγμή που κρατιέται τόσο καλά για την ηλικία της , φαντάζομαι πως μπορεί να ήταν και πριν μερικά χρόνιαεχω την εντυπωση οτι κρατησε και μετα το 2010.
2012-2013 εκλεισε.
εκει ειχα πρωτοπαρει τη Λια.
Αντικειμενικά, όμορφη γυναίκα.Φαντάζομαι πως όταν πρωτοπηρες την Λια ήταν μια μπάνικη μιλφαρα σωστά ? διότι από την στιγμή που κρατιέται τόσο καλά για την ηλικία της , φαντάζομαι πως μπορεί να ήταν και πριν μερικά χρόνια
Βικάρα!!! Γυναικάρα Κούκλα και με την καλύτερη πίπα της πιάτσας!Υπηρχε μεχρι το 10 περιπου. Διαμερισμα με μεγαλο χωρο σαλονι και δυο δωματια. Αλλη ηταν η ατραξιον τοτε εκει