petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.038
- Πόντοι
- 41.813
Πότε και πάω ρε φίλε δες τη κάνουν στο ποδόσφαιρο........
τι θελει να πει ο ποιητης?
Πότε και πάω ρε φίλε δες τη κάνουν στο ποδόσφαιρο........
Απο τις δικές μας μπάλες μακρυά και ότι θέλουν άλλο ας σκουπίσουν.....Για τα μέτρα λέω ρε φίλε, σκουπίζουν τις μπάλες τα μηχανήματα
Οχι δεν τα αξιζει.Μπορεί να κοπούν τα γλωσσόφιλα, οι ακά πίπες τα γλυφομούνια γλυφοκώλια και τα χυσίματα στο στόμα πρόσωπο... Σίγουρα βοηθάει! Ένα στεγνό γαμήσι... αξίζει τα 60 και τα 80 και να συνεχίζει κανείς να διακινδυνεύει;
Επειδη ομως φοβαμαι θα αργησει και εμεις μεγαλωνουμε επικινδυνα δεν ξερω ποσο θα αντεξουμε...Έτσι νομίζω κι εγώ... μέχρι να βγεί το εμβόλιο θα γαμάμε μόνο τις γυναίκες μας μου φαίνεται...
Τυπε, οι παντρεμενες ζουνε το καλυτεροτερο τους. Ειδανε χαρα στα σκελια τους. Να δουμε μετα, που θα εχουνε καλομαθει στα συκα τι θα κανουμε. :SΈτσι νομίζω κι εγώ... μέχρι να βγεί το εμβόλιο θα γαμάμε μόνο τις γυναίκες μας μου φαίνεται...
Θα πουμε οτι μας επιασε το τσαι απο τον στρατο.Τυπε, οι παντρεμενες ζουνε το καλυτεροτερο τους. Ειδανε χαρα στα σκελια τους. Να δουμε μετα, που θα εχουνε καλομαθει στα συκα τι θα κανουμε. :S
Μπορεί να κοπούν τα γλωσσόφιλα, οι ακά πίπες τα γλυφομούνια γλυφοκώλια και τα χυσίματα στο στόμα πρόσωπο... Σίγουρα βοηθάει! Ένα στεγνό γαμήσι... αξίζει τα 60 και τα 80 και να συνεχίζει κανείς να διακινδυνεύει;
Μπορεί να κοπούν τα γλωσσόφιλα, οι ακά πίπες τα γλυφομούνια γλυφοκώλια και τα χυσίματα στο στόμα πρόσωπο... Σίγουρα βοηθάει! Ένα στεγνό γαμήσι... αξίζει τα 60 και τα 80 και να συνεχίζει κανείς να διακινδυνεύει;
Ρε αδερφούλη, συγκρίνονται 2 μήνες αγαμίας με 20 χρόνια γκρίνιας;;;;Δεν νομίζω να κοπεί κάτι. Τηλεφωνικώς ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τις υπηρεσίες και μου είπε η υποδοχή οτι όλα είναι όπως πριν.
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, οτι ο ιός κολλάει μέσω της αναπνευστικής οδού + μάτια. Δηλαδή θα πρέπει να σου μπεί στο στομα. ΑΝ κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μόνο τα γλωσσόφιλα είναι επικίνδυνα. Κανένας γιατρός εδω???
Στην αρχή της καραντίνας, έκανα σκέψεις μετά απο χρόνια, μήπως έχω κάνει λάθος που δεν έχω παντρευτεί. Εσείς καλά που είχατε τις γυναίκες σας. Εμείς που δεν έχουμε να δείτε τι πούτσα φάγαμε κλεισμένοι μέσα.
Τυπε δε χρειάζεται να είσαι γιατρός..Δεν νομίζω να κοπεί κάτι. Τηλεφωνικώς ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τις υπηρεσίες και μου είπε η υποδοχή οτι όλα είναι όπως πριν.
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, οτι ο ιός κολλάει μέσω της αναπνευστικής οδού + μάτια. Δηλαδή θα πρέπει να σου μπεί στο στομα. ΑΝ κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μόνο τα γλωσσόφιλα είναι επικίνδυνα. Κανένας γιατρός εδω???
Στην αρχή της καραντίνας, έκανα σκέψεις μετά απο χρόνια, μήπως έχω κάνει λάθος που δεν έχω παντρευτεί. Εσείς καλά που είχατε τις γυναίκες σας. Εμείς που δεν έχουμε να δείτε τι πούτσα φάγαμε κλεισμένοι μέσα.