Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Για τα μέτρα λέω ρε φίλε, σκουπίζουν τις μπάλες τα μηχανήματα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.126
Πόντοι
4.130
Θεωρητικά πάντα .... με δεδομένου ότι ο υιός εχει 3-5 ημέρες επώαση και οι κοπέλες ηταν (?) σπίτι για πολυ διάστημα όσοι πάνε την πρωτη εβδομάδα έχουν καλύτερες πιθανότητες!
Άντε τις πρώτες 10 μερες....

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.972
Πόντοι
8.236
Ότι και να λέμε δεν θα πρέπει ούτε να μας φανεί περίεργο  ούτε να μας κάνει γενικά κάποια  εντύπωση ότι  μόλις ανοίξουν τα μασατζιδικα η οτιδήποτε άλλο καλώς η κακώς λογικά  θα υπάρχει μια αμηχανία( η οποία μεταφράζεται σε επιφυλακτικότητα )  ειτε από τις κοπέλες (αν όχι από όλες μπορεί από κάποιες ) είτε  από κάποιους  πελάτες που θα πάνε στα καταστήματα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα όταν θα αποφασίσω να πάω διότι πολύ απλά δεν ξέρω πως θα μου φανεί εκείνη την στιγμή  ) Γενικά με βάση  την λογική θα υπάρχει μια ‘’παγωμάρα’’ τις πρώτες μέρες ?τον πρώτο μήνα? Περισσότερο ?  αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα επανέλθουν τα πράγματα στην προηγούμενη ομαλή τους κατάσταση

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.034
Πόντοι
3.425
Πολύ δύσκολα τα πράγματα με τις επισκέψεις στα μαγαζιά.

Δεν βλέπω να υπάρξει επιστροφή σ αυτά που ξέραμε αν δεν έρθει το εμβόλιο.

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Εγώ πάντως τηλεφώνησα σε 2 καταστήματα (όχι σε αυτό του νήματος) και μου είπαν ότι απο Δευτέρα θα είναι ανοιχτά κανονικά. Που σημαίνει οτι απο πλευράς παροχής υπηρεσίας, σε αυτά που ξέραμε θα γυρίσουμε. Τωρα η ψυχολογία μας δεν ξέρω πως θα είναι. Αν και είμαι πολύ καυλωμένος, λέω να περιμένω λίγες μέρες ακόμα. Εγκράτεια, νηστεία κτλ.
Μου κάνει φοβερή εντύπωση πάντως καθώς τα μαγαζιά φαίνεται να πατάνε πάνω στο γεγονός ότι είναι κέντρα αισθητικής άρα, ο νόμος τους επιτρέπει να ανοίξουν. Βέβαια, τα πραγματικά κέντρα αισθητικής θα τηρούν αποστάσεις, θα έχουν μάσκες και θα υπάρχει αυξημένος ζήλος για απολύμανση των χώρων. Αυτή είναι και η λογική της επανέναρξης. Είμαι σίγουρος οτι το κράτος γνωρίζει για τα λαδομάγαζα και το τι πραγματικά γίνεται μέσα. Παραμένουν ανοιχτά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έχει πέσει κεντρική άτυπη οδηγία να παραμείνουν κλειστά. Εκτός και αν όλοι εμείς που πηγαίνουμε (τακτικά), είμαστε μια χούφτα άνθρωποι όπου αν τηρούμε τους κανόνες στις υπόλοιπες δραστηριότητές μας η τυχόν εξάπλωση απο το άθλημα θα είναι περιορισμένη. Εμάς μας βλέπω καταδικασμένους. Τουλάχιστον να μην το μεταδώσουμε τριγύρω και έχουμε ξανά πάλι lockdown.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.901
Πόντοι
5.946
Μπορεί να κοπούν τα γλωσσόφιλα, οι ακά πίπες τα γλυφομούνια γλυφοκώλια και τα χυσίματα στο στόμα πρόσωπο... Σίγουρα βοηθάει!  Ένα στεγνό γαμήσι... αξίζει τα 60 και τα 80 και να συνεχίζει κανείς να διακινδυνεύει;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.314
Πόντοι
20.686
Μπορεί να κοπούν τα γλωσσόφιλα, οι ακά πίπες τα γλυφομούνια γλυφοκώλια και τα χυσίματα στο στόμα πρόσωπο... Σίγουρα βοηθάει!  Ένα στεγνό γαμήσι... αξίζει τα 60 και τα 80 και να συνεχίζει κανείς να διακινδυνεύει;
Οχι δεν τα αξιζει.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.901
Πόντοι
5.946
Έτσι νομίζω κι εγώ... μέχρι να βγεί το εμβόλιο θα γαμάμε μόνο τις γυναίκες μας μου φαίνεται...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.314
Πόντοι
20.686
Έτσι νομίζω κι εγώ... μέχρι να βγεί το εμβόλιο θα γαμάμε μόνο τις γυναίκες μας μου φαίνεται...
Επειδη ομως φοβαμαι θα αργησει και εμεις μεγαλωνουμε επικινδυνα δεν ξερω ποσο θα αντεξουμε...
Ο πολυτιμος χρονος ελαττωνεται...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.093
Πόντοι
19.795
Τυπε, οι παντρεμενες ζουνε το καλυτεροτερο τους. Ειδανε χαρα στα σκελια τους. Να δουμε μετα, που θα εχουνε καλομαθει στα συκα τι θα κανουμε. :S

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.314
Πόντοι
20.686
Τυπε, οι παντρεμενες ζουνε το καλυτεροτερο τους. Ειδανε χαρα στα σκελια τους. Να δουμε μετα, που θα εχουνε καλομαθει στα συκα τι θα κανουμε. :S
Θα πουμε οτι μας επιασε το τσαι απο τον στρατο. :happy:

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290

Δεν νομίζω να κοπεί κάτι. Τηλεφωνικώς ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τις υπηρεσίες και μου είπε η υποδοχή οτι όλα είναι όπως πριν.

Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, οτι ο ιός κολλάει μέσω της αναπνευστικής οδού + μάτια. Δηλαδή θα πρέπει να σου μπεί στο στομα. ΑΝ κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μόνο τα γλωσσόφιλα είναι επικίνδυνα. Κανένας γιατρός εδω???

Στην αρχή της καραντίνας, έκανα σκέψεις μετά απο χρόνια, μήπως έχω κάνει λάθος που δεν έχω παντρευτεί. Εσείς καλά που είχατε τις γυναίκες σας. Εμείς που δεν έχουμε να δείτε τι πούτσα φάγαμε κλεισμένοι μέσα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.334
Πόντοι
4.365

Δεν αξίζει με τη καμία. Αυτά είναι γαμήσια που αρμόζουν σε μετάξι με 10ρικο..

Οπότε ή αποχή ή διακινδυνεύουμε σωστό γαμήσι ύστερα από κατάποση σημαντικής ποσότητας Fanta.. Κόκκινη πάντα με ανθρακικό..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Δεν νομίζω να κοπεί κάτι. Τηλεφωνικώς ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τις υπηρεσίες και μου είπε η υποδοχή οτι όλα είναι όπως πριν.

Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, οτι ο ιός κολλάει μέσω της αναπνευστικής οδού + μάτια. Δηλαδή θα πρέπει να σου μπεί στο στομα. ΑΝ κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μόνο τα γλωσσόφιλα είναι επικίνδυνα. Κανένας γιατρός εδω???

Στην αρχή της καραντίνας, έκανα σκέψεις μετά απο χρόνια, μήπως έχω κάνει λάθος που δεν έχω παντρευτεί. Εσείς καλά που είχατε τις γυναίκες σας. Εμείς που δεν έχουμε να δείτε τι πούτσα φάγαμε κλεισμένοι μέσα.
Ρε αδερφούλη, συγκρίνονται 2 μήνες αγαμίας με 20 χρόνια γκρίνιας;;;;
ΕΛΕΟΣ !!!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.270
Πόντοι
2.306

Τυπε δε χρειάζεται να είσαι γιατρός..
Και τα χνώτα μπορούν να μεταφέρουν μικρόβια σε κλειστό χώρο που φυσικα εσύ θα τα λάβεις με την αναπνοή..
Γενικά αν φοβάσαι μην πας.
Διαφορετικά είτε με γλωσσοφιλο είτε με απλη επαφή και αναπνοή το ίδιο ρίσκο είναι αν κάποιος έχει τον ιό.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.676
Πόντοι
496
Μου έχει τύχει την επόμενη μέρα μετά από απογευματινή επισκεωψη σε ένα ίδρυμα να ξυπνήσω την άλλη μέρα με ίωση πυρετό κτλπ. 99% κόλλησα από την κοπέλα που με περιποιήθηκε και ήταν συναχωμενη.
Κανένας άλλος γνωστός μου δεν κόλλησε.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Εχει δικιο Ο ilias πιο πανω στους παντρεμενους βγηκε πιο ανωδυνα η καραντινα οι αλλοι οχι μόνο γκομενα αλλα ουτε ενα  φιλο δεν μπορουσαν να δουν σε πολλες περιπτώσεις!

sorry για το off topic

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom