bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Η Λια από Δευτέρα κανονικά !
Αυτή η Λία καιρός δεν είναι να σταματήσει πιά????
Η Λια από Δευτέρα κανονικά !
Θα ήταν εύκολο κάποιος να μας εκφράσει την γνώμη του για την καινούργια την Ξενια !
όπως στα super market λες με κουπόνι εκπτωτικοΘα έπρεπε στην χονδρική, να γίνονται καλύτερες τιμές
Φίλε πρόσεξε τι γράφεις. Θα πάθει κανα εγκεφαλικό ο avalon και θα έχεις τύψεις
Επειδη εγω δεν ειμαι ο Avalon θα ηθελα να σου πω καποια πραγματακια που κατατασουν ορισμένες γυναικες στη "μεγάλη" κατηγορία
Απ το συγκεκριμένο μαγαζί περασαν λαδοκόρες - θρυλοι ... Ζανα , Μελίνα , Μονικα , Ελένη , και Λια
και ξερεις γιατι εγιναν θρυλοι ?
Γιατι "εβγαζαν " και "εδιναν " το κατι παραπανω στον πελάτη ..γιατι ηξεραν να διαβάζουν το τι ηθελε ο καθε ενας ...
Εσυ νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι η Λια δουλευει με 95 % μονιμους ?
Νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι ειναι τοσα χρονια σταθερη στο ιδιο μαγαζι ?
Να σου πω την αλήθεια δεν πολυκαταλαβαίνω τι θες να πεις.. Εξάλλου εγώ ήμουν μέγα χορηγός της Λίας πριν πάει Στουρνάρη. Σ47 και Μπουμπουλίνας αν θυμάσαι. Οπότε μια χαρά τη γνωρίζω τη Λία.
Χωρις κουπονι. Να περνάει η εκπτωση απ'ευθείας στο ταμείο.όπως στα super market λες με κουπόνι εκπτωτικο
Χωρις κουπονι. Να περνάει η εκπτωση απ'ευθείας στο ταμείο.
Οχι ρε φιλε να μην σταματησει .. γιατι μετα τη Λια υπαρχει το ΧΑΟΣ
Η Αλεξάνδρα είναι μακράν η πιο στυλάτη κοπέλα στο μαγαζί ! Ελληνίδα με πολλά ενδιαφέροντα, ωραίο μασάζ (πιέσεων, όχι κλασικό σουηδικό, ούτε αθλητικό) και ματιά που σε καβλώνει κάργα !!! Αποπνέει και ένα ύφος λίγο μπανάλ, σε στέλνει όταν της τον καρφώνειςΚαλημέρα σας, παρακαλώ ενημερώστε με για το εάν είναι η Αλεξάνδρα σήμερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημερα.
Το καλυτερο μασαζ ποια κοπελα το εχει εδω; Φπαρχει καποια προταση απο τους φιλους;
Κατά την εμπειρική μου άποψη το καλύτερο μασάζ στο μαγαζί το κάνουν η Αλεξάνδρα, η Βίκυ και η Άννα. Η πρώτη κάνει και τάντρα για τους προχωρημένους και αθλητικό. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε πλήρως και να είστε σε απόλυτη νιρβάνα μπορείτε να κάνετε το καλύτερο Duo της πόλης με Αλεξάνδρα και Βίκυ μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες αυτές οι δυο που γλείφονται κανονικότατα.
Αγαπητέ , αν δεν πετύχει το πρώτο χάνετε η ουσία !Θα παρω την πιο πετιτ απο τις τρεις.
Με ενδιαφερει το μασαζ κυριως. Το δευτερο μερος το θελω αλλα αν δεν πετυχει το πρωτο, μου ειναι λιγο καπως.
Θα παρω την πιο πετιτ απο τις τρεις.
Με ενδιαφερει το μασαζ κυριως. Το δευτερο μερος το θελω αλλα αν δεν πετυχει το πρωτο, μου ειναι λιγο καπως.
Μενει να μαθω τις ωρες της.Η πιο petit φίλε μου είναι η Αντριάννα. Μικροκαμωμένη, λεπτεπίλεπτη και εξαιρετική επαγγελματίας στο πρώτο μέρος, στο οποίο δίνεις βάση.
Κατά την εμπειρική μου άποψη το καλύτερο μασάζ στο μαγαζί το κάνουν η Αλεξάνδρα, η Βίκυ και η Άννα. Η πρώτη κάνει και τάντρα για τους προχωρημένους και αθλητικό. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε πλήρως και να είστε σε απόλυτη νιρβάνα μπορείτε να κάνετε το καλύτερο Duo της πόλης με Αλεξάνδρα και Βίκυ μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες αυτές οι δυο που γλείφονται κανονικότατα.