Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Η Ξενια είναι γλυκιά , έχει πιασίματα , έχει κωλαρα , ξέρει καλό μασάζ ! Τα περαιτέρω στης κριτικές σας !
Η Ξενια είναι γλυκιά , έχει πιασίματα , έχει κωλαρα , ξέρει καλό μασάζ ! Τα περαιτέρω στης κριτικές σας !
Η Άντζελα γύρισε από διακοπές .
Είχε πάει Μολδαβια όντος , και κάνει το παλιό προγραμμα , όσοι είχαν περάσει μαζί της πριν κανα δυο χρόνια ξέρουν τι θέλω να πω !Αστεία πράματα, βρίσκεται μονίμως σε διακοπές είτε μέσα είτε έξω από το κατάστημα.
Καλημερε φίλε μου ! Η Τίνα δεν εργάζεσαι στο κατάστημα . Η Μονοκα είναι σήμερα , μέχρι στης 20:00 !Η Τινα ποτε δουλευει?Η Μονικα θα ειναι σημερα Παρασκευη και μεχρι τι ωρα?
Αν ήξερα τι ακριβός είναι το golden rain αγαπητέ .ερωτηση
golden rain σε μασαζιδικο παιζει ?? και αν ναι που...θα το ηθελα
Αν ήξερα τι ακριβός είναι το golden rain αγαπητέ .
κάποια να τον κατουρήσει ή να την κατουρήσει αυτόςΑν ήξερα τι ακριβός είναι το golden rain αγαπητέ .
..κανε τον 'Γούγλη' φιλο σου...!!!Αν ήξερα τι ακριβός είναι το golden rain αγαπητέ .
το είδα , οκ είχα ξαναδεί σε τσόντες , δεν ήξερα πως ακριβός το ονομάζουν
Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία αγαπητέ , εγώ δεν το γνωρίζω , αν ήταν θα το έλεγα .Ναι, αλλά γιατί δεν μάς λες αν παίζει τέτοια υπηρεσία (είτε από τον πελάτη προς την κοπέλα είτε από την κοπέλα προς τον πελάτη) στο μαγαζί το οποίο (άτυπα) εκπροσωπείς;
ΥΓ: Προσωπικά μια τέτοια φάση είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου, αλλά επανέλαβα την ερώτηση που σού έγινε πριν γιατί είναι φανερό πως δεν είσαι και ιδιαίτερα πρόθυμος να απαντήσεις.
Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία αγαπητέ , εγώ δεν το γνωρίζω , αν ήταν θα το έλεγα .
Ζήτησε η την Μονικα , η την Λια ( όταν γυρίσει η Λια )κυριως να το κανει η κοπελα με νοιαζει....ειναι φετιχ τι να κανουμε...