Kostantinos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
βικη ειναι η μελαχροινη αλβανίδα ? λεπτη με ωραιο σώμα?
Ξανθιά είναι, καρέ μακριά μαλλιά, ψηλά πόδια σαν γαζέλα, λεπτή και άκρως περιποιητική και θελκτική.
βικη ειναι η μελαχροινη αλβανίδα ? λεπτη με ωραιο σώμα?
Παρακαλώ, φίλε μου.Μενει να μαθω τις ωρες της.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Ολόκληρη περιγραφή Μανώλη Είναι γνωστό ότι όλα τα κορίτσια διαβάζουν στο φόρουμ και η Σοφή θα χαρεί όταν θα το διαβάσει ! Η Σοφή είναι μητέρα και είναι όντος από Σαντορίνη !Αφορα την Σόφη
Το κορίτσι χθες που πέρασα εκτελούσε και χρέη υποδοχής, οπότε αφού ολοκληρώθηκε η πασαρέλα , επέλεξα την ίδια γιατί ήταν πιο πολύ του γούστου μου,με υποδέχτηκε με πολλοί νάζι και σασπένς με οδήγησε στα ενδότερα .... όπου και την περίμενα κάνοντας ένα ντουζάκι... μου δήλωσε δε Ελληνίδα από Σαντορίνη και μαμά !
Καλημέρα καλή έβδομα σε όλους , και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !!!
Μετά από μέρες γύρισε η Λια , και η Ιζαμπέλα !
Στο κατάστημα σήμερα είναι όλα τα κορίτσια .
Καλημέρα ! Ναι είναι απίστευτο δίδυμο , κάνουν τα πάντα , αξίζει να της δοκιμάσετε .Ρε παιδια, ακουσα οτι Λια και Μονικα ειναι απιστευτο διδυμο, ισχυει;
τελικα δεν μπορούμε να ξεχασουμε αυτή τη γυναικαρα!!!!Τι κριμα, που δεν θα ξαναδουμε την Μελινα.
Αγαπητέ έχει αντικατασταθεί δεκάδες φορές από τότε που σταμάτησε . « Ουδείς Αναντικατάστατος » και η Ζανα το ξέρει καλά αυτό !τελικα δεν μπορούμε να ξεχασουμε αυτή τη γυναικαρα!!!!
καμία μικρή για Δευτέρα με πλήρες μενού υπάρχει.για πρωιΑγαπητέ έχει αντικατασταθεί δεκάδες φορές από τότε που σταμάτησε . « Ουδείς Αναντικατάστατος » και η Ζανα το ξέρει καλά αυτό !
Το κατάστημα έχει πολλές κοπέλες , για όλα τα γούστα , ανταποκρίνονται πλήρης στης απαίτησης του καταστήματος και των πελατών !
Αντριάνα , Βίκυ , Ροζα , Άννα , κάνε μια βόλτα , όλο και κάποια θα σου αρέσεικαμία μικρή για Δευτέρα με πλήρες μενού υπάρχει.για πρωι
φόρο τους υπάρχει?Αντριάνα , Βίκυ , Ροζα , Άννα , κάνε μια βόλτα , όλο και κάποια θα σου αρέσει
σωστα ουδεις αναντικαταστατος αλλά εγώ πιστεύω και στην μοναδικότητα του ατόμου και η Μελινα ήταν μοναδική σε αυτό που έκανεΑγαπητέ έχει αντικατασταθεί δεκάδες φορές από τότε που σταμάτησε . « Ουδείς Αναντικατάστατος » και η Ζανα το ξέρει καλά αυτό !
Το κατάστημα έχει πολλές κοπέλες , για όλα τα γούστα , ανταποκρίνονται πλήρης στης απαίτησης του καταστήματος και των πελατών !
πηγενε από εκεί και πάρε την βικη και δεν θα χάσεις.φωτο δεν έχουν σχεδόν κανένα από τα μαγαζιά αυταφόρο τους υπάρχει?
σωστα ουδεις αναντικαταστατος αλλά εγώ πιστεύω και στην μοναδικότητα του ατόμου και η Μελινα ήταν μοναδική σε αυτό που έκανε
Τόσους φόρους ο Τσιπρας τύπε κι αλλους θες;φόρο τους υπάρχει?