Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ναι , φρέσκια από τετραήμεροΣοφή ή σαντορινια δουλεύει;
Ναι , φρέσκια από τετραήμεροΣοφή ή σαντορινια δουλεύει;
ποια μικρούλα μου πρωτεινετε και με όμορφο σώμα για μια πρώτη επίσκεψη με φουλ υπηρεσίες?Πολύ σωστός !
Την καλύτερη αξιολόγηση την δίνουν οι ΠΕΛΑΤΕΣ ( το τονίζω ) και μόνο .
Προσωπικά ποτέ δεν θα έδινα άσχετες πληροφορίες για της υπηρεσίες κάποιας κοπέλας αν δεν ήμουν σίγουρος κατά ποσο καλή είναι και αν ανταποκρίνεται στης απαίτησης πελατών !
Η συγκεκριμένη φαίνεται καλή , θα δείξει !
Καλημέρα αγαπητέ ! Το καλύτερα μασάζ το κάνουν οι , Ζανα ( δεν πολύ μπενει στο δωμάτιο ) , Λια , Μαρία , λίγο πιο χαλαρό πολύ καλό όμως η Αντριάνα . Ακολουθεί Βίκυ , Αλεξάνδρα , Τζενη , και προσπαθούν όλες οι υπόλοιπες !
Το σημαντικότερο είναι ότι στο κατάστημα , το μασάζ είναι σημαία , είναι βασική πρωιποθεση ! Στουρνάρη λέμε ΜΑΣΑΖ και είναι ΜΑΣΑΖ .
Την Μαρία η την Βίκυ ? Η και της δυο μαζίΚαλησπέρα στην ομάδα, να ρωτήσω η Μαρία και η Βίκυ εργάζονται σήμερα; Θέλω να περάσω το απόγευμα.
Την Μαρία η την Βίκυ ? Η και της δυο μαζί
Καλή επιλογή αγαπητέ , εκεί είναι και οι δυο, πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να σε περιμένουν ;)Είμαι αχόρταγος φίλε μου, θα τις ήθελα και τις δυο μαζί. ;)
τρελό διπλό είναι με Λια και Μονικα , οποις γουστάρει αυταρχική φάση , θα τα δει όλα . Εγγύηση .Καλή επιλογή αγαπητέ , εκεί είναι και οι δυο, πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να σε περιμένουν ;)
Όχι αγαπητέ !!! Η Ζανα δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος . Αυτό που κάνει 15 χρόνια τώρα , θα το κάνει και στη συνέχεια !!! Εγώ το έχω επισημάνει και άλλες φορές , το κατάστημα θα παραμείνει ΜΑΣΑΖ .πότε θα αποκτήση το θρυλικό μαγαζί online ενημέρωση όπως τα υπόλοιπα ελαιοτριβία
Όχι αγαπητέ !!! Η Ζανα δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος . Αυτό που κάνει 15 χρόνια τώρα , θα το κάνει και στη συνέχεια !!! Εγώ το έχω επισημάνει και άλλες φορές , το κατάστημα θα παραμείνει ΜΑΣΑΖ .
παίρνετε ένα τηλ ρε παιδιά και ρωτάτεΣωστα το λετε παιδια..Αλλα ομως πρεπει και να βρεθει και ενας τροπος να ξερουμε καποια "βαρδια"..
πχ εγω εψαχνα τη Σοφη και δεν ηξερα ποτε ειναι, αν λειπει..αλλος παλι ψαχνει καποια αλλη. Δεν θελουμε φωτο κτλ απλα ειναι λειτουργικο
Χάρη τώρα , τι ? Να καθόμαστε να γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια , ποια είναι , ποια λείπει , τι ώρα και πως ...Σωστα το λετε παιδια..Αλλα ομως πρεπει και να βρεθει και ενας τροπος να ξερουμε καποια "βαρδια"..
πχ εγω εψαχνα τη Σοφη και δεν ηξερα ποτε ειναι, αν λειπει..αλλος παλι ψαχνει καποια αλλη. Δεν θελουμε φωτο κτλ απλα ειναι λειτουργικο
Σου έχω νέα.... [URL unfurl="true"]https://el.m.wikipedia.org/wiki/Αλεξάντερ_Γκράχαμ_Μπελ[/url]Σωστα το λετε παιδια..Αλλα ομως πρεπει και να βρεθει και ενας τροπος να ξερουμε καποια "βαρδια"..
ΑστείοΕυχαριστώ για την ειρωνεία