Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Η Βίκη παρούσα , Μαρια απο Δευτέρα φίλε μου !Αγαπητέ Windows μιας που σαι μέσα στα πράματα, ξέρεις αν η Μαρία και η Βίκυ θα δουλεύουν αυτό το Σάββατο;
Η Βίκη παρούσα , Μαρια απο Δευτέρα φίλε μου !Αγαπητέ Windows μιας που σαι μέσα στα πράματα, ξέρεις αν η Μαρία και η Βίκυ θα δουλεύουν αυτό το Σάββατο;
ωραια ενημερωση,φιλε μου,αλλα ξεχασες το σημαντικοτερο....απο στηθος?..νουμερο?...Νέα άφιξη στο κατάστημα , την λένε Βερόνικα και ειναι Ρωσίδα , περίπου 32 ετών ωραια κοπέλα κοντό κάστανο μαλλί . Το κορίτσι αυτό αξίζει να το δοκιμάσουν οι φίλοι του καταστήματος !!!
Σωστό , δεν αναφέρθηκα στο σημαντικότερο . Εχει παει διακοπές όταν γυρίσει θα υπάρχει πλήρης ενημέρωσηωραια ενημερωση,φιλε μου,αλλα ξεχασες το σημαντικοτερο....απο στηθος?..νουμερο?...
Χάθηκε ξαφνικά φίλε μου , βασικά ήταν θέμα χρόνου !Την βανα την εχετε ? σταματησε? k. Windows καμια ενημερωση?
Νέα κοπέλα στο κατάστημα , την λένε Εύα ,ετών 35 , ψιλή θύμιζε χορεύτρια μπαλέτου , ειναι ξανθιά και ωραια , ειναι απο Ουκρανία . Δούλευε παλιότερα με την Λια σε άλλο κατάστημα .
Νέα κοπέλα στο κατάστημα , την λένε Εύα ,ετών 35 , ψιλή θύμιζε χορεύτρια μπαλέτου , ειναι ξανθιά και ωραια , ειναι απο Ουκρανία . Δούλευε παλιότερα με την Λια σε άλλο κατάστημα .
Μπουμπουλίνας?
χρονια και ζαμανια,αυτο.φωκίωνος 9-11
Όλες ;) Διάλεξε μια που να σ αρέσει και κάνε τη βουτιά σουΚαλησπέρα συναγωνιστές,
ποιες κοπέλες του καταστήματος προτείνετε για παιχνίδια στο τζακούζι του μαγαζιού; έχει κανένας ανάλογη εμπειρία;
Σε ενα διαμέρισμα γίνετε ανακαίνιση , προφανώς εργάτες στο διάλειμμα !!!Δείτε λίγο σας παρακαλώ κάποιες παρέες που κάθονται στα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας...