κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Το χωρο τον ξερουμε. Απο τα κοριτσια καμμια φωτο δεν παιζει;
ΔυστυχώςΤο χωρο τον ξερουμε. Απο τα κοριτσια καμμια φωτο δεν παιζει;
Καλημέρα , ενημερώνουμε τους φίλους οτι γύρισαν , η Ρανια , Άντζελα , Βερονικα ,αύριο γυρίζει και η Λιζα !
Μέσα στην εβδομάδα έγινε πέρασμα στα εξής...
Στουρνάρη 29 με επιλογή της Άντζελας...Πολλές κοπέλες Λία,Σόφη,Αντριάννα,Βερόνικα,Ράνια,Σόνια,Βίκυ και άλλες που δε συγκράτησα ονόματα...
Καλημέρα , ενημερώνουμε τους φίλους οτι γύρισαν , η Ρανια , Άντζελα , Βερονικα ,αύριο γυρίζει και η Λιζα !
Όταν θα φέρει μαζί της και τις υπηρεσίες από Σ42 φωνάξτε μας..
Και γω όταν την είχα πάρει στο συγγρού μια μούφα ήταν ..θέατρο σκέτο και διάθεση ξεπέταςΕ ναι...Τι την τσίμπησε ήθελα να ήξερα....
Όταν θα φέρει μαζί της και τις υπηρεσίες από Σ42 φωνάξτε μας..
Και η Λία τα ίδια ψιλοκάνει, προσπαθεί να παίρνει κεφάλι για να ελέγχει πλήρως την κατάσταση, άσε τα προστυχόλογα και τα βογγητά λες και την γαμάνε τρείς αράπηδες...
Φέρτε νέο αίμα που να γαμιέται ανυρώπινα και οχι σαν τελειωμένη πορνοσταρ...
Δεν ξερω για τους φανατικους του καταστήματος και των διαφόρων μιλφο -γκιλφ σιλικονάτων επίδοξων πορνοστάρλετ... Πως φέρονται αυτοί εγώ δεν ξέρω...
Αλλα Εγώ σαν πελάτης και σαν τζεντλεμαν εχω διπλή υπόσταση και φέρομαι με τον πούτσο και με το γάντι... Δηλαδή εξακτλυ οπως πρέπει... Και τις ομορφιές μου και τις ασκήμιες μου θα κανω... Αλλά όταν η αλλη ουρλιαζει πωω πω πω πως με σκιζεις απ τον κώλο μωρό μου ελα δώστα μου κι εγώ ακόμα δεν της τον εχω ακουμπήσει σημαινει ή οτι εχει ξεχειλώσει τόσο ο κώλος της που δεν καταλαβαινει γρι ή πως με δουλεύει...
Μα εμπαινε στα δωματια,πολυ καιρο αφου ειχε αναλαβει το μανατζμεντ.Ηταν ηδη μανατζερ δυο μαγαζια πισω...και μακαρι οι πιτσιρικες που μαζευει να τις φταναν στο μισο,αλλά προεχει η κονομα κι οχι ο ευχαριστημενος πελατης.