Τα μπάζα.Μετά την Ευα και η Βερόνικα...
Τελικά στην μονή ποιές μείνανε...
Άσε που δεν ανοίγουνε κιόλας. Face controll δλδ.
Τα μπάζα.Μετά την Ευα και η Βερόνικα...
Τελικά στην μονή ποιές μείνανε...
Φίλος τα εχεις μπερδέψει μάλλον και δεν τα λες καλα . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες , για όλα τα γούστα , παρεπιπτόντως γύρισε και η Μαρία , έλειπε μέρες !!!Τα μπάζα.
Άσε που δεν ανοίγουνε κιόλας. Face controll δλδ.
Φίλος τα εχεις μπερδέψει μάλλον και δεν τα λες καλα . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες , για όλα τα γούστα , παρεπιπτόντως γύρισε και η Μαρία , έλειπε μέρες !!!
Σοστα λάθος μου , δεν έπιασα τη κουβέντα απο την αρχή , sorry ! Thnx ButtsΣε άλλο μαγαζί αναφέρεται. Για το Μονής Προδρόμου λέει.... {νομίζω}
Θα το φροντίσουμε ;)Παρακαλώ!
BTW με τα κορίτσια μια χαρά είσαστε με το ...τσίπουρο τελευταία δεν τα πάτε καλά!
Σε άλλο μαγαζί αναφέρεται. Για το Μονής Προδρόμου λέει.... {νομίζω}
Ελπίζω να βρήκες το δρόμο σου :p :pΠαρακαλώ!
BTW με τα κορίτσια μια χαρά είσαστε με το ...τσίπουρο τελευταία δεν τα πάτε καλά!
Το Nuru αν γίνει σωστά και χρησιμοποιηθεί το αυθεντικό τζελ ειναι μαγικό !!!Nuru προγραμμα εχει πάρει κανεις ; Λεει ;
Σοφή , Ρανια !!!Συναγωνιστες ας προτεινει καποιος που το χει δουλεψει αρκετα το μαγαζι κοπελες με ιδιαιτερα πλουσο στηθος.
Υπάρχει , σήμερα εκεί ειναι !!!η Σόνια υπάρχει ακόμα ή κάνει παρέλαση κάθε 32 του μήνα?
Ελπίζω να βρήκες το δρόμο σου :p :p
αυτες που αναφερεις,εχουν μεγαλυτερο στηθος,απο την σονια?Σοφή , Ρανια !!!
Σωστά , η Σονια ειναι στα ίδια με την Ρανια και κοντα με τη Σοφή !!!αυτες που αναφερεις,εχουν μεγαλυτερο στηθος,απο την σονια?
Κατι μπορεί να γίνει και γι αυτό :pΝαι τον βρήκα ...... δυσκολεύτηκα λίγο είνα αλήθεια.
Αυτό μάλιστα! Πολύ καλό.
Αν και νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτείτε και παροχή υπηρεσιών διανυκτέρευσης (με ή άνευ κοπέλας ) για τέτοιες περιπτώσεις ;)
δεν δουλευει εκει πλεον.Η νικολ με τις βυζαρες της;;