vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
......διερευσε κατι απο καπου?........για πε?.....θα γράψεις αναλυτικά να το δω και να μην το πιστεύω βαζελάκο ;)
......διερευσε κατι απο καπου?........για πε?.....θα γράψεις αναλυτικά να το δω και να μην το πιστεύω βαζελάκο ;)
ωστε ειναι και μαρτυριαρηs ο καταδοτηs ?......διερευσε κατι απο καπου?........για πε?.....
όποιος ψάχνει βρίσκει.................διερευσε κατι απο καπου?........για πε?.....
ωστε ειναι και μαρτυριαρηs ο καταδοτηs ?
καλα ρε σεις δεν ντρεπεσται? ......φτου σας....να μης σας βασκανω....όποιος ψάχνει βρίσκει...........
Πάντως ότι χρήζει ανανέωης είναι γεονόςβυζοιπαολας νατουραλε ...................το μαγαζί χρήζει ανανέωσης
Πάντως ότι χρήζει ανανέωης είναι γεονός
αυτο φαινεται απο μακρια.....και το μπλαζε στυλακι παντα μου τη δινει....τη νικόλ τη γούσταρα πολύ...αλλά 2 φορές που πήγα το παιζαν κινέζες ότι δεν ξέρω κ γενικά ερχεται αλλά σήμερα όχι κλπ....την έκανε το μωρό?ξέρει κανείς τίποτα?
όσο για πάολα έχοντας πάει με σχεδόν όλο το ρόστερ μπορώ να πω ότι είναι χαμηλά στη κατάταξη από απόδοση...βύζοι φυσικότατοι κ μεσα στη καύλα για πολύ ρούφηγμα αλλά γενικά πολύ μπλαζέ κ τρίψιμο μέτρια πράγματα
το ειχα πει και παλαιοτερα οτι η ζανα διαβαζει....ειναι τσακαλι...αν μειωνε και τις τιμες θα ηταν καλυτερα.....Επίσκεψη χθεσινή, η Νικόλ εκεί και μάχιμη. Όταν βάζει αυτές τις ζαρτιέρες και τα πετάει έξω φόρα παρτίδα ...άλλη θέλω και άλλη πέρνω . Ενημέρωση για αφιξη 2 νέων θεραπευτριών αλλά δεν θυμάμαι ονόματα. Άτιμη Νικόλ... Τελικά η Ζάνα λαμβάνει γνώση των γραφόμενων εδώ και πράττει ανάλογα.
καλά ρε φιλαράκι αφού ήταν τόσο μπάζο εμφανισιακά και εσύ γιατί πέρασες???.............η γνωστή ιστορία με τη ζάνα και τα κορίτσια που "τραβάνε", έχει μανουριάσει με τη ζανα η νικόλ και μια πάει μια πάει αλλού κ.ο.κ. στα του λαδοτριβείου τώρα, επίσκεψη και επιλογή άννα, νεο φρούτο, αλλά οιμέ "σάπιο" φρούτο, λέω έχει ωραία πόδια θα το σφίξω....... :S :S :S :S :S είναι και πιτσιρίκα.......πάρε να έχεις
μασαζ 0000000000000000
πίπα 00000000000000000
κορμί -5 πατσαδούρα, με σκαμενη κοιλιά (απαπαπα)
κόλος -7 η χαρά της κυταρίτιδας (δεν τον προσφέρει κιόλας)
στην μπριζόλα τώρα,
να βογγάει τόσο ψεύτικα.......με πλαστική κούκλα θα ήταν καλύτερα
θεωρώ ότι ήταν τα πιο πεταμένα 80 που έχω δώσει στο καταστημα της ζανας,
ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!
.....κανει και τετοια το παλιοκοριτσο?.................η γνωστή ιστορία με τη ζάνα και τα κορίτσια που "τραβάνε", έχει μανουριάσει με τη ζανα η νικόλ και μια πάει μια πάει αλλού κ.ο.κ. στα του λαδοτριβείου τώρα, επίσκεψη και επιλογή άννα, νεο φρούτο, αλλά οιμέ "σάπιο" φρούτο, λέω έχει ωραία πόδια θα το σφίξω....... :S :S :S :S :S είναι και πιτσιρίκα.......πάρε να έχεις
μασαζ 0000000000000000
πίπα 00000000000000000
κορμί -5 πατσαδούρα, με σκαμενη κοιλιά (απαπαπα)
κόλος -7 η χαρά της κυταρίτιδας (δεν τον προσφέρει κιόλας)
στην μπριζόλα τώρα,
να βογγάει τόσο ψεύτικα.......με πλαστική κούκλα θα ήταν καλύτερα
θεωρώ ότι ήταν τα πιο πεταμένα 80 που έχω δώσει στο καταστημα της ζανας,
ΑΝΝΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!