Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
η θεια ελενη παντως μου χει εκμηστηρευτει
οτι ειναι η ειδικοτητα της :zfuck:
να στραποναρει πελατακια....
για αυτο και ειναι περιζητητη :2funny: :2funny:
η αληθεια ειναι οτι η θεια(γιαγια)ελενη αν βαλει κ ενα μουστακι αλα χιτλερ αντε να της πεις  οχι...... :2funny: αχ τυχερα αγορια..............ελενη που σας χρειαζεται.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.917
Πόντοι
7.815
Παίδες, σήμερα κατά την 13:12 & 13:20, αλλά κ 14:05 οι κορασίδες ήταν όλες στις επάλξεις, ή το κατάστημα είχε ρεπό ??

Τα'χετε λειώσει ..  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  στο λάδι τα κορίτσια ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:smitten: :smitten: :smitten:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παίδες, σήμερα κατά την 13:12 & 13:20, αλλά κ 14:05 οι κορασίδες ήταν όλες στις επάλξεις, ή το κατάστημα είχε ρεπό ??

Τα'χετε λειώσει ..  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  στο λάδι τα κορίτσια ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:smitten: :smitten: :smitten:

αφού υπάρχουν ακόμη άτομα που σκάνε τα 80αρια τί θές να τα κανουν,να τα παγώσουν? :cheesy:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Λοιπόόόόόν .
Επειδή τό πράγμα ξεστράτισε καί καλούμαι διά πολλοστήν να μεταφράσω
άπό τα άπλά Ελληνικά που γράφω ,σέ ακόμη πιό άπλά Ελληνικά ,
θα προσπαθήσω να έξηγήσω τί εννοούσα με αύτό το περιβόητο <ίδιαίτερο>

Ο,Κ .... δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μετάφραση τού αύταρχικού, λυπάμαι
δέν μπορώ νά χρησιμοποiήσω πιό εύηχή προσδιορισμό καί λιγότερο προσβλητικό
γιά έμένα..........

Πάμε άπό την άρχή......

υ.γ Μήν άσχολείσται μαζί μου άγαπητέ ( είμαι μία ίδιαιτερότητα ) !!!!!!

Τά ΣΈΒΗ ΜΟΥ !!!!

Δεκτά τα σέβη σας....θα ήθελα να ξέρετε ότι,αν και δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά,μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής,τόσο εσείς,όσο και ο ιδιαίτερος τρόπος εκφρασής σας....όταν λοιπόν ασχολούμαι μαζί σας,δεν το κάνω απο διάθεση αντιπαλότητος η αμφισβήτησης των λεγομένων σας,αλλά με φιλική και,αν θέλετε,χιουμοριστική διάθεση.Μου αρέσει τόσο ο αυτοσαρκασμός που επιδεικνύετε ενίοτε,όσο και η "μεγαλοπρέπεια" που σας καταλαμβάνει άλλες φορές.
Με λίγα λόγια,απολαμβάνω πάντοτε τα γραφόμενά σας,είτε πρόκειται για ενημερώσεις,είτε για διαλόγους με έτερους συναγωνιστές.
Δεχθείτε παρακαλώ και τα δικά μου σέβη...

:o :o :o :o

Είναι γεγονός οτι χαίρομαι να σας διαβάζω!!!

Τα σέβη μου σε αμφότερους!
Ελπίζω κάποτε να γνωριστούμε και από κοντά και όχι μόνο από τον Η/Υ (αυτό απευθύνεται και σε άλλους σεβαστούς "συναγωνιστές").

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
:o :o :o :o

Είναι γεγονός οτι χαίρομαι να σας διαβάζω!!!

Ελπίζω κάποτε να γνωριστούμε και από κοντά και όχι μόνο από τον Η/Υ (αυτό απευθύνεται και σε άλλους σεβαστούς "συναγωνιστές").
σεβασμιότατοι !!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ναι και οι αγάπες...:tooth:
...εδώ υπάρχει ένας...έρωτας...μεγΑλος!!! (όπως λέει και το τραγούδι)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
επισκεψη στις 14.20  παρουσες νικολ με υπερμεγεθη βυζια που με δυσκολια τα συγκρατουσαν το σουτιεν κ το μπλουζακι της αλλα απο  σωμα ψιλοχαλια κ κοντη , γκαλινα πολυ λεπτη με μαυρα μαλλια αλλα πολυ ασπρουλιαρα , μαρια η γνωστη κοπελα με το μαυρο κοντο μαλλακι , η παολα αλλη μελαχρινη εχω την εντυπωση οτι ξεχυλωσε και αλλο αυτη...εχει παρει και αλλα κιλα , σονια η γνωστη ,φυσικα η ζαννα που δεν με αφηνε να φυγω κ η γιαγια ελενη με την ξινη φατσα της....θελω να πω οτι οι κοπελες κ οταν μπηκαμε αλλα κ οταν φευγαμε ηταν πανω απο ενα λαπ τοπ κ διαβαζαν ασταματητα.....

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Σε αυτά τα μαγαζιά λέει να αλλάζεις κοπέλα σε κάθε επίσκεψη ή καλύτερα να έχεις στάνταρ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σε αυτά τα μαγαζιά λέει να αλλάζεις κοπέλα σε κάθε επίσκεψη ή καλύτερα να έχεις στάνταρ?

περί ορέξεως φίλε...

η σταθερή σε βλέπει και αυτή σαν σταθερό ("χορηγό", στο περίπου) και κατά κανόνα θα αποδίδει περισσότερο για να σε κρατήσει, θεωρώ ότι επιβάλλεται να έχεις ένα στανταράκι ;)
αλλά πόσες φορές πια να πας με την ίδια, δεν την έχεις και γκόμενα, θα βαρεθείς...

οπότε συμβουλή μου: βρες μία που σου κάνει και γουστάρεις, και από εκεί και πέρα συνέχισε να τριγυρνάς αναζητώντας την ανανέωση :grin: (π.χ. αν επισκέπτεσαι 3 φορές τον μήνα τα ιδρύματα, αφιέρωνε την μία στην σταθερή και τις άλλες όπου κάτσει :zfuck: )

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
περί ορέξεως φίλε...

η σταθερή σε βλέπει και αυτή σαν σταθερό ("χορηγό", στο περίπου) και κατά κανόνα θα αποδίδει περισσότερο για να σε κρατήσει, θεωρώ ότι επιβάλλεται να έχεις ένα στανταράκι ;)
αλλά πόσες φορές πια να πας με την ίδια, δεν την έχεις και γκόμενα, θα βαρεθείς...

οπότε συμβουλή μου: βρες μία που σου κάνει και γουστάρεις, και από εκεί και πέρα συνέχισε να τριγυρνάς αναζητώντας την ανανέωση :grin: (π.χ. αν επισκέπτεσαι 3 φορές τον μήνα τα ιδρύματα, αφιέρωνε την μία στην σταθερή και τις άλλες όπου κάτσει :zfuck: )
έχεις δίκιο...στο στ29 έχω πάρει ελένη αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλη,απλά την είδα μετά τη συνεύρεση να κολλάει πολύ και ψιλοθεώρησε δεδομένο ότι την επόμενη που  θα ξαναπάω θα μπω μαζί της οπότε σκέφτομαι να ξαναπάω για καμμιά άλλη αλλά μη γίνει κανένα σκηνικό εκεί μέσα...ευχαριστώ φιλε...

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
έχεις δίκιο...στο στ29 έχω πάρει ελένη αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλη,απλά την είδα μετά τη συνεύρεση να κολλάει πολύ και ψιλοθεώρησε δεδομένο ότι την επόμενη που  θα ξαναπάω θα μπω μαζί της οπότε σκέφτομαι να ξαναπάω για καμμιά άλλη αλλά μη γίνει κανένα σκηνικό εκεί μέσα...ευχαριστώ φιλε...
Η Ζάνα λέει να δοκιμάσουμε όλες τις κορασίδες της και να τις πούμε αν είναι και καλές !!!!!! :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αχ ζανα
παρτε να χεται

και μια αποκαλυψη
για να μην κοιμηθητε αποψε

η λια ειναι η αδερφη της ζανας
ΛΙΑ VS ΖΑΝΑ =

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Η Ζάνα λέει να δοκιμάσουμε όλες τις κορασίδες της και να τις πούμε αν είναι και καλές !!!!!! :rockon:
ετσι λεει η ζανα?...μαλιστα...και τα λεφτα που θελει να τις παρουμε ολες ποιος θα μας τα δωσει?....αυτη?......ρε κατι ξυπνιες που κυκλοφορουν και δεν τις μαζευουνε......

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ετσι λεει η ζανα?...μαλιστα...και τα λεφτα που θελει να τις παρουμε ολες ποιος θα μας τα δωσει?....αυτη?......ρε κατι ξυπνιες που κυκλοφορουν και δεν τις μαζευουνε......
καλά τα λες, αλλά γι αυτό έχεις να μας πεις κάτι??  :grin:

...παρουσες νικολ με υπερμεγεθη βυζια που με δυσκολια τα συγκρατουσαν το σουτιεν κ το μπλουζακι της αλλα απο σωμα ψιλοχαλια κ κοντη .....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλά τα λες, αλλά γι αυτό έχεις να μας πεις κάτι??  :grin:
φυσικα......τρεεεεεεεεεχχχχχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....θα κανω μια καταδρομικη να τα δω...ελπιζω να μην ειναι σιλικονες γιατι θα εχω καρφιτσα πανω μου.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
επισκεψη στις 14.20  παρουσες νικολ με υπερμεγεθη βυζια που με δυσκολια τα συγκρατουσαν το σουτιεν κ το μπλουζακι της αλλα απο  σωμα ψιλοχαλια κ κοντη , γκαλινα πολυ λεπτη με μαυρα μαλλια αλλα πολυ ασπρουλιαρα , μαρια η γνωστη κοπελα με το μαυρο κοντο μαλλακι , η παολα αλλη μελαχρινη εχω την εντυπωση οτι ξεχυλωσε και αλλο αυτη...εχει παρει και αλλα κιλα , σονια η γνωστη ,φυσικα η ζαννα που δεν με αφηνε να φυγω κ η γιαγια ελενη με την ξινη φατσα της....θελω να πω οτι οι κοπελες κ οταν μπηκαμε αλλα κ οταν φευγαμε ηταν πανω απο ενα λαπ τοπ κ διαβαζαν ασταματητα.....
μορφωνονται.....και μετα σκυλοβριζονται μεταξυ τους..... :grin: :grin: :grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να συμπληρώσω για τη νικόλ ότι δούλευε πριν κανένα χρόνο στο μεσογείων 208, και ότι είναι ψιλοξεπέτα. Συμπαθητική φατσούλα, σώμα μέτριο, και καθαρή αλλά μη περιμένετε και πολλά. Πάντως τέτοιες φυσικές βυζάρες δύσκολα βρίσκεις, πρεπει να είναι 4+ σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom