Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
Αντίτιμο : τι εννοείτε συνηθισμένο;
Εννοώ το 80αρι..

Ευχαριστώ συνάδελφε για το άμεσο του μηνύματος σου, και για τις Info σου.
Με χαλάει βέβαια λίγο το Milf αλλά εδώ που τα λέμε, για να είναι τόσο καλή, πρέπει να είναι και έμπειρη και κάπως μεγάλη.

Και η όψη (του προσώπου) ίσως σας "χαλάσει". Κατά τα άλλα, ναί, το συνηθισμένο.

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
η ζανα ειναι ενα σεξυ μιλφ. οποτε θεματα εμφανισης ειναι υποκειμενικα.
αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι κανει πολυ καλο μασαζ (δεν κανει πλακα) και τα δινει ολα στο πληρες μενου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
η ζανα ειναι ενα σεξυ μιλφ. οποτε θεματα εμφανισης ειναι υποκειμενικα.
αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι κανει πολυ καλο μασαζ (δεν κανει πλακα) και τα δινει ολα στο πληρες μενου

Σωστά. Αλλά και το "σέξυ" υποκειμενικό είναι.

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
σωστα , θεματα εμφανισης και σεξουαλικοτητας ειναι υποκειμενικα , οπως εγραψα και πιο πανω
το σιγουρο ειναι οτι κανει σωστο μασαζ και καλο προγραμμα. εχω παει με κουκλαρες που κοροιδεουν ή βιαζονται κλπ. με τη ζαννα στο τελος δεν τα κλαις τα λεφτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.465
Πόντοι
25.467
σωστα , θεματα εμφανισης και σεξουαλικοτητας ειναι υποκειμενικα , οπως εγραψα και πιο πανω
το σιγουρο ειναι οτι κανει σωστο μασαζ και καλο προγραμμα. εχω παει με κουκλαρες που κοροιδεουν ή βιαζονται κλπ. με τη ζαννα στο τελος δεν τα κλαις τα λεφτα

Συμφωνούμε.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
αντικειμενικα.......αξιζει πολυ περισσοτερα για αυτα που προσφερει......
σε σχεση παντα με αυτα που παιρνουν οι αλλες και αυτα που προσφερουν

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
οταν λες σωστο μασαζ τι εννοεις???? εχω παει στο το εν λογω ιδρυμα με ελενη-ζανα-σονια απο 1 φορα εκαστη.... 80+100+80= 260, τα θεωρω πεταμενα λεφτα.... οι 2 πρωτες μιλφ  το μονο που καταφεραν να με κανουν να υποφερω στο κρεβατι του πονου.... αντι να χαλαρωσω υπεφερα....κραχ κρουχ τα κοκκαλα μου και αχ ουχ εγω στο κρεβατι του πονου, τη ζανα ηθελα να την τιμωρησω και της τον εβαλα στη κωλαρα....
για τη σονια μετρια τα πραγματα μασαζ κατω του μετριου και μπριζολα μπουρδελου....

για μενα οι μασαζερι των οδων στουρναρη- σολωμου -μαρνης θα πρεπει να ειναι σε μια ξεχωριστη κατηγορια οπως "κοροιδευοντας τον πελατη" ή "αμα θελετε  μασαζ να πατε αλλου"

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365

Στο θέμα του μασάζ θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
Οι επιλογές περιορίζονται ανάμεσα σε συντριπτικό κάταγμα ωμοπλάτης και διεκπεραιωτικό ως μηδενικό αισθησιακό..
Από εκεί και πέρα όταν αρχίζει η μάσα ο καθένας με τα γούστα του..
Προσωπικά πιστεύω ότι το μαγαζί κινείται στα ρηχά..

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κοσμοσυρροή στο μαγαζί σήμερις.....

Λόγω της επιστροφής της Βανέσσας???  :boobies: :think:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τι εστι Βανέσσα? Βαρύς οπλισμός??  :tits:
Εχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται :think:

Από πρόγραμμα, δεν κατέχω πράμα......! Αν ρωτήσεις στο μαγαζί, θα σου πουν τα καλύτερα, αλλά ποιός επαγγελματίας δε θα παινέψει το εμπόρευμά του?

Από εμφάνιση πάντως, είναι σούπερ όμορφο μανουλάκι (κατά τη γνώμη μου).

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παίδες καλησπέρα....ξέρει το ρόστερ κανείς σήμερα;;;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Παίδες καλησπέρα....ξέρει το ρόστερ κανείς σήμερα;;;
Η μαμά Ελένη πάντα έτοιμη για όλα , το τρελοκομείο η Σουζάνα ,Σονια το πιπίνι , Κλαούντια Βανέσα το βαρύ οπλισμό , η Εμυ η μικρούλα , και η Ζάνα η σεριφισσα ,  αυτές παίζανε σήμερα  :tits2:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πέρασα πριν λίγες ημέρες από Στουρνάρη 29 με σκοπό να πάρω είτε Σόνια (που είχα να τη δω από τότε που δούλευε Μιχαλακοπούλου) είτε Ελένη (που δεν είχα πάρει ποτέ και είχα διαβάσει εδώ καλά λόγια).

Χτυπάω την πόρτα και με υποδέχεται μια κοπέλα σχετικά γεμάτη με μαύρα μαλλιά και χαρακτηριστικά υπερ-καυκάσιας. Με βάζει στο σαλόνι και μόλις κάθομαι αρχίζει γλωσσόφιλο (ναι, έτσι στην ψύχρα). Μόλις τέλειωσε το γλωσσόφιλο μού λέει "Είμαι η Σουζάννα και μαζί θα περάσουμε πολύ καλά". Δεν είχε τελειώσει καλά-καλά τη φράση της και σκάει μύτη η Ζάννα. Την ασπάζομαι (είχα πολύ καιρό να τη δω) και μού λέει "έλα να σου δείξω τα κορίτσια που έχουμε σήμερα". Βγαίνει πρώτα η Σουζάννα, και μετά οι υπόλοιπες. Η Σόνια δεν εμφανίστηκε κι έτσι πήρα Ελένη.

Η Ελένη ηλικιακά είναι ίσως πάνω από 50. Είναι πληθωρική γυναίκα και για την ηλικια της διατηρείται πολύ καλά (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Μετά το ντους, έρχεται και με βλέπει καβλωμένο. Γονατίζει και αρχίζει να μού παίρνει πίπα (χωρίς προφυλακτικό). Ο κίνδυνος να χύσω ήταν υπαρκτός γι' αυτό μετά από λίγο τη σταματώ.  Ξαπλώνω και ξεκινά το μασάζ. Πολύ ικανοποιητικό μασάζ τολμώ να πω (για τα αθηναϊκά δεδομένα πάντα). Καθώς ο χρόνος πέρναγε άρχισε το δυνατό μασάζ να γίνεται πιο αισθησιακό. Αρχίζει να με γλύφει στην πλάτη, όλο και πιο χαμηλά, μέχρι που αισθάνομαι τη γλώσσα της μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Πολύ κάβλα μιλάμε. Βάζει λίγο λάδι στα βυζιά της  και ανεβαίνει πάνω μου. Το body2body της μέτριο, ίσως γιατί ο σωματότυπος της δεν τη βοηθάει ιδιαίτερα (θα την έλεγες γεμάτη). Μετά βάζει τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και αρχιζει τη βυζομαλακία. Μετά ήταν η σειρά μου να τη γλείψω και φαινόταν δεκτική. Επειδη το γλειφομούνι δεν είναι το φόρτε μου μετά από λίγο βαρέθηκα και συνέχισε εκείνη με πίπα. Η πίπα στην αρχή ήταν με χέρι όμως μετά απο προτροπή μου το χέρι έφυγε και η κατάσταση βελτιώθηκε (την πίπα της συνολικά θα την χαρακτηριζα μέτρια).

Όλα αυτά με είχαν καβλώσει πάρα πολύ και της ζήτησα κώλο. Μού είπε ότι δεν δίνει, εγώ επέμενα, αλλά επέμενε κι εκείνη. Επειδή η κατάσταση δεν θα άλλαζε άρχισα να τη γαμάω πισωκολλητά. Ήταν απλά ΟΚ (τιποτα το ιδιαίτερο). Μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και συνέχισα το σφυροκόπημα. Για να την "τιμωρήσω" που δεν έδωσε κώλο την κατάλληλη στιγμή έβγαλα το προφυλακτικό και την έχυσα στο πρόσωπο. Εκείνη θύμωσε και πρέπει να πω ότι ίσως να είχε και δίκιο γιατί δεν είχαμε συζητήσει για cif. Τη σκούπισα και της ζήτησα συγγνώμη, η οποία έγινε δεκτή.

Συμπέρασμα: Εξαρτάται τι ψάχνει κανείς. Αν ψάχνεις ένα πιπίνι σίγουρα η Ελένη δεν είναι για σένα. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις (ίσως και σοβαρες) στο θέμα "εμφάνιση" προς όφελος των υπηρεσιών "μασάζ και προκαταρκτικών". Για το σεξ αυτό καθαυτό έχω mixed feelings όπως έγραψα, αλλά νομίζω ότι αν μού έδινε κώλο θα έπαιρνε και εκεί μεγαλύτερο βαθμό. 

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα εχε υπ οψιν σου οτι το κολι το δινει ανετα με+ 20

Stories

Νέο!

Stories