anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
το μωρο μου η σονια τι κανει...?...καιρο εχω να ακουσω νεα της.....
[/quote σε αναζητει σε μπαρ και πλατειες
[/quote σε αναζητει σε μπαρ και πλατειες
για ριξε μια περιγραφη της βανεσσαςΗ κοπέλα από τι μου είπε η Ζάνα είναι καινούργια , λογικά και τις επόμενες μέρες εκεί θα είναι , ξέρεις τι γίνετε στους χορούς αυτούς , αλλάζουν συνεχεια προσωπικό ,με εξαίρεση δυο τρεις που τις έχουν μόνιμες .
Πάντως θα σου συνιστούσα το κώλο τις , χαλαρά , ανεπιφύλαχτα
δεν εχει και τις βυζαρες τριαρακι το κοβω συναδελφε
κατα τα αλλα καλη παντως
80 φουλ χωρις κωλο,με+20 καποιες δινουν κ κωλοαπο τιμες τι παιζει ρε παιδια?
Κυκλοφορεί πλεροφορία
περί απόσυρση Μαρία !
Τι είναι τούτη η ιστορία
και ποιά να είναι η αιτία ?
ρε μαγγεσ ξερει κανεισ αν εινε ανοιχτα σιμερα το υδριμα΄΄
Κυκλοφορεί πλεροφορία
περί απόσυρση Μαρία !
Τι είναι τούτη η ιστορία
και ποιά να είναι η αιτία ?
πηγαν να πεταξουν χαρταετο τα κοριτσια μας,και να φανε και λαγανα....κανουν νηστεια,για μια μερα,απο το κρεαςσημερα θα ναι ανοιχτο κανονικα??η μεχρι τισ 6 η και καθολου??
τι να κανει και αυτη η κακομοιρα. προσπαθει. εχουν βγει 2 νεα ταλεντακια καβλιαρικα( στα κυβικα τηs σονιαs) , που δινουν περισσοτερα απο οτι η γρια-σονια.το μωρο μου η σονια τι κανει...?...καιρο εχω να ακουσω νεα της.....
μάλλον παντρεύετε το κοριτσι
Σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκα (τρίτη φορά σε 8 ημέρες) το εν λόγω ίδρυμα και πήρα την Ζάνα. Γι' αυτήν δηλαδή πήγα.
τι να κανει και αυτη η κακομοιρα. προσπαθει. εχουν βγει 2 νεα ταλεντακια καβλιαρικα( στα κυβικα τηs σονιαs) , που δινουν περισσοτερα απο οτι η γρια-σονια.
γρια-σονια ε?.....πεστο ψεματα.....παντως τα βυζακια της ειναι μουρλιατι να κανει και αυτη η κακομοιρα. προσπαθει. εχουν βγει 2 νεα ταλεντακια καβλιαρικα( στα κυβικα τηs σονιαs) , που δινουν περισσοτερα απο οτι η γρια-σονια.
Συνάδελφοι, λέω σήμερα να κάνω μια θεραπεία με την τόσα "υποσχόμενη" Ζάνα.
Επειδή όμως δεν πρέπει να την έχω δει, μπορείτε να μου την περιγράψετε εξωτερικά το πώς είναι?
Το μεροκάματο είναι το συνηθισμένο? και από χρόνο "τηρεί" το ωράριο???