Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η επίσκεψη έγινε πριν από καιρό, αλλά δεν έγραψα τίποτα, λίγο η πολλή δουλειά (που τρώει τον αφέντη), λίγο που δεν θέλω να καρφώνομαι.
Πήγα στο μαγαζί να συνευρεθώ με την Σόνια, διότι μου αρέσει εμφανισιακά (μου θυμίζει κάποια γνωστή μου, παντρεμμένη, που πάντα ήθελα να  :knockinb: ) και κάνει αρκετά καλό μασάζ.
Χρειάστηκε να περιμένω λίγο, τα ειπαμε με το αφεντικό, κεράστηκα και τελικά περασα στο δωμάτιο με την ντουζιέρα.
Ήρθε το αντικείμενο του πόθου μου και αφού έκανα ντους της ζήτησα και έβγαλε όλα τα ρούχα της, οπότε προκαταβολικά την  :knockinb: με εναλλαγή τριών στάσεων, ιππαστί, πισωκολλητά και ιεραποστολικά (με αυτή τη σειρά). Ωραιότατη η θέα των οπισθίων της.
Δεν ξέρω αν υποκρίνεται, πιθανότατα ναι (δεν μπορεί να γ...ται όλη μέρα και να το γουστάρει), αλλά στο πισωκολλητό ήταν πειστικότατη, είχε κοκκινήσει το πρόσωπο της και κραύγαζε.
Διέκρινα όμως και κάποια τάση συντόμευσης, αλλά όχι ιδιαίτερα επίμονη.
Ακολούθησε εκ νέου ντους και από τους δυο μας και το γνωστό μασάζ από τα χεράκια της. Τίμημα το γνωστό.
Γενικά με ικανοποίησε.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
Η επίσκεψη έγινε πριν από καιρό, αλλά δεν έγραψα τίποτα, λίγο η πολλή δουλειά (που τρώει τον αφέντη), λίγο που δεν θέλω να καρφώνομαι.
Πήγα στο μαγαζί να συνευρεθώ με την Σόνια, διότι μου αρέσει εμφανισιακά (μου θυμίζει κάποια γνωστή μου, παντρεμμένη, που πάντα ήθελα να  :knockinb: ) και κάνει αρκετά καλό μασάζ.
Χρειάστηκε να περιμένω λίγο, τα ειπαμε με το αφεντικό, κεράστηκα και τελικά περασα στο δωμάτιο με την ντουζιέρα.
Ήρθε το αντικείμενο του πόθου μου και αφού έκανα ντους της ζήτησα και έβγαλε όλα τα ρούχα της, οπότε προκαταβολικά την  :knockinb: με εναλλαγή τριών στάσεων, ιππαστί, πισωκολλητά και ιεραποστολικά (με αυτή τη σειρά). Ωραιότατη η θέα των οπισθίων της.
Δεν ξέρω αν υποκρίνεται, πιθανότατα ναι (δεν μπορεί να γ...ται όλη μέρα και να το γουστάρει), αλλά στο πισωκολλητό ήταν πειστικότατη, είχε κοκκινήσει το πρόσωπο της και κραύγαζε.
Διέκρινα όμως και κάποια τάση συντόμευσης, αλλά όχι ιδιαίτερα επίμονη.
Ακολούθησε εκ νέου ντους και από τους δυο μας και το γνωστό μασάζ από τα χεράκια της. Τίμημα το γνωστό.
Γενικά με ικανοποίησε.
ικανοποιητκά ναι .......από τον κώλο-ΝΟ δε!!!! :headbang:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Με το συμπάθειο που λένε αλλά τη πλήρωσες ή σε πλήρωσε?
Τσάμπα και το γλωσσόφιλο από τη Σουζάννα

Ναι, την πλήρωσα την Ελένη (80 Ευρώ). Όσο για το γλωσσόφιλο της Σουζάννας όντως τζάμπα (αλλά αυτό δείχνει ότι έχουν αναδουλειές).

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.529
Πόντοι
506
...Λέει τίποτα αυτή η Σουζάνα, ρε??

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
...Λέει τίποτα αυτή η Σουζάνα, ρε??

Δεν μού έκανε κλικ. Αλλά από την άλλη μεριά, για να είμαι και δίκαιος, δεν πρόλαβα και να την τσεκάρω καλά-καλά αφού μόλις βγήκε έπεσε πάνω μου (στην κυριολεξία) και άρχισε το γλωσσόφιλο! Το όλο σκηνικό με το γλωσσόφιλο μού φάνηκε too much.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.529
Πόντοι
506
Δεν μού έκανε κλικ. Αλλά από την άλλη μεριά, για να είμαι και δίκαιος, δεν πρόλαβα και να την τσεκάρω καλά-καλά αφού μόλις βγήκε έπεσε πάνω μου (στην κυριολεξία) και άρχισε το γλωσσόφιλο! Το όλο σκηνικό με το γλωσσόφιλο μού φάνηκε too much.

...Βυζιά έχει?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Σουζάνα άγαπητέ respect , άκου με ......παίζη καί αύτή μιά κατηγορία μόνη της !!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Πάντως η νέες μεταγραφές,θέλουν πολύ δουλειά,ακόμα δεν έχουν φτάσει ούτε στα μισά της παλιοσειρές...ZANA ξεκίνα τες εκπαίδευση (τουλάχιστον είναι πρόθυμες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ναι, την πλήρωσα την Ελένη (80 Ευρώ). Όσο για το γλωσσόφιλο της Σουζάννας όντως τζάμπα (αλλά αυτό δείχνει ότι έχουν αναδουλειές).
Αυτό είναι το ορεκτικό για το τι θα επακολουθήσει.Σαν ένα δείγμα φαγητού στυλ καναπεδάκι στον Βασιλόπουλο.Ξέρει και από μάρκετιν

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Σουζάνα άγαπητέ respect , άκου με ......παίζη καί αύτή μιά κατηγορία μόνη της !!!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαν.Αν είσαι οπαδός της ηλικιακής κατηγορίας της τότε θα περάσης σούπερ.Σε υπηρεσίες εμένα μου άρεσε πίο πολύ από την Σόνια αν και η Σόνια σε εμφάνιση είναι κατά την γνώμη μου πιο ελκυστική.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαν.Αν είσαι οπαδός της ηλικιακής κατηγορίας της τότε θα περάσης σούπερ.Σε υπηρεσίες εμένα μου άρεσε πίο πολύ από την Σόνια αν και η Σόνια σε εμφάνιση είναι κατά την γνώμη μου πιο ελκυστική.
ειναι ποιο πουτανι η σονια,με μουτρακι για  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Αύριο παίζει το κατάστημα ? ξέρει κάποιος να ενημερώσει , λέω να περάσω καμια βόλτα από κει .

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Συνάδελφοι έχει πάρει κανείς την Κλαούντια από το εν λόγω ίδρυμα για να γράψει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να την πάρω την επόμενη φορά

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Αύριο παίζει το κατάστημα ? ξέρει κάποιος να ενημερώσει , λέω να περάσω καμια βόλτα από κει .
κανονικα απο οτι εχω μα8ει μεχρι τισ 2 και μετα ωλεποθνε αναλογως την κινηση

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom