xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
μπορει να το ειχε απλυτο και να ντραπηκεκαλησπερα εχε υπ οψιν σου οτι το κολι το δινει ανετα με+ 20
μπορει να το ειχε απλυτο και να ντραπηκεκαλησπερα εχε υπ οψιν σου οτι το κολι το δινει ανετα με+ 20
Η Ελένη ηλικιακά είναι ίσως πάνω από 50.
ικανοποιητκά ναι .......από τον κώλο-ΝΟ δε!!!!Η επίσκεψη έγινε πριν από καιρό, αλλά δεν έγραψα τίποτα, λίγο η πολλή δουλειά (που τρώει τον αφέντη), λίγο που δεν θέλω να καρφώνομαι.
Πήγα στο μαγαζί να συνευρεθώ με την Σόνια, διότι μου αρέσει εμφανισιακά (μου θυμίζει κάποια γνωστή μου, παντρεμμένη, που πάντα ήθελα να ) και κάνει αρκετά καλό μασάζ.
Χρειάστηκε να περιμένω λίγο, τα ειπαμε με το αφεντικό, κεράστηκα και τελικά περασα στο δωμάτιο με την ντουζιέρα.
Ήρθε το αντικείμενο του πόθου μου και αφού έκανα ντους της ζήτησα και έβγαλε όλα τα ρούχα της, οπότε προκαταβολικά την με εναλλαγή τριών στάσεων, ιππαστί, πισωκολλητά και ιεραποστολικά (με αυτή τη σειρά). Ωραιότατη η θέα των οπισθίων της.
Δεν ξέρω αν υποκρίνεται, πιθανότατα ναι (δεν μπορεί να γ...ται όλη μέρα και να το γουστάρει), αλλά στο πισωκολλητό ήταν πειστικότατη, είχε κοκκινήσει το πρόσωπο της και κραύγαζε.
Διέκρινα όμως και κάποια τάση συντόμευσης, αλλά όχι ιδιαίτερα επίμονη.
Ακολούθησε εκ νέου ντους και από τους δυο μας και το γνωστό μασάζ από τα χεράκια της. Τίμημα το γνωστό.
Γενικά με ικανοποίησε.
Με το συμπάθειο που λένε αλλά τη πλήρωσες ή σε πλήρωσε?
Τσάμπα και το γλωσσόφιλο από τη Σουζάννα
...Λέει τίποτα αυτή η Σουζάνα, ρε??
Δεν μού έκανε κλικ. Αλλά από την άλλη μεριά, για να είμαι και δίκαιος, δεν πρόλαβα και να την τσεκάρω καλά-καλά αφού μόλις βγήκε έπεσε πάνω μου (στην κυριολεξία) και άρχισε το γλωσσόφιλο! Το όλο σκηνικό με το γλωσσόφιλο μού φάνηκε too much.
Αυτό είναι το ορεκτικό για το τι θα επακολουθήσει.Σαν ένα δείγμα φαγητού στυλ καναπεδάκι στον Βασιλόπουλο.Ξέρει και από μάρκετινΝαι, την πλήρωσα την Ελένη (80 Ευρώ). Όσο για το γλωσσόφιλο της Σουζάννας όντως τζάμπα (αλλά αυτό δείχνει ότι έχουν αναδουλειές).
...Βυζιά έχει?
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαν.Αν είσαι οπαδός της ηλικιακής κατηγορίας της τότε θα περάσης σούπερ.Σε υπηρεσίες εμένα μου άρεσε πίο πολύ από την Σόνια αν και η Σόνια σε εμφάνιση είναι κατά την γνώμη μου πιο ελκυστική.Σουζάνα άγαπητέ respect , άκου με ......παίζη καί αύτή μιά κατηγορία μόνη της !!!
Όχι ιδιαίτερα μεγάλα.Μάλλον προς το 2αρακι θα έλεγαΕιλικρινά δεν θυμάμαι (είπα και πριν ότι δεν πρόλαβα να την τσεκάρω).
ειναι ποιο πουτανι η σονια,με μουτρακι γιαΘα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαν.Αν είσαι οπαδός της ηλικιακής κατηγορίας της τότε θα περάσης σούπερ.Σε υπηρεσίες εμένα μου άρεσε πίο πολύ από την Σόνια αν και η Σόνια σε εμφάνιση είναι κατά την γνώμη μου πιο ελκυστική.
κανονικα απο οτι εχω μα8ει μεχρι τισ 2 και μετα ωλεποθνε αναλογως την κινησηΑύριο παίζει το κατάστημα ? ξέρει κάποιος να ενημερώσει , λέω να περάσω καμια βόλτα από κει .
Ευχαριστώ αδερφέ , το επιβεβαίωσακανονικα απο οτι εχω μα8ει μεχρι τισ 2 και μετα ωλεποθνε αναλογως την κινηση