Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ως 'που δουλευε προ ενος ετους στη Στουρναρη "
εννοείται η σκουρα στρουμπουλή Γεωργιανη  Ελένη ?
διοτι αυτή λογικα εκει πρέπει να ειναι - προ διμηνου που είχα παει για Βικυ, εκει ήταν  πάντως .

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρόσφατη επίσκεψη παρέα με συναγωνιστή από το site στο μαγαζί.

Εγώ διάλεξα τη νέα άφιξη, Εύα. Γλυκούλι Ρωσιδάκι 27 ετών. Αναλογίες πληθωρικές, χωρίς όμως να χαλάνε τη γενική εικόνα. Δέρμα τρυφερό σαν τριαντάφυλλο και στήθος μεγάλο και ζουμερό για ρούφηγμα.

Σχετικά αξιόλογο μασάζ με φιλότιμες προσπάθειες, μιάς και το έχει σπουδάσει εδώ στην Ελλάδα όπως είπε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα πολύ καλό, με σκούφο από την αρχή όμως ( :pipa1:) .

Εξαιρετικά ζουμερό το μενού και χωρίς ιδιαίτερες βιασύνες. Πολυ πρόχαρη κοπέλα, με χαμόγελο και ενδιαφέρον για την μεγαλύτερη ευχαρίστηση του πελάτη.

Η απόδοση με ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Επι τη ευκαιρία, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που έπεσε στην αντίληψή μου. Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το ίδρυμα, επέλεξε κορασίδα που είχα πάρει άλλη φορά κι εγώ (η οποία μου είχε ζητήσει και φιλοδώρημα). Ο εν λόγω, της έδωσε σε ευρώ το μικρότερο χαρτονόμισμα που κυκλοφορεί (σύμφωνα με τα λεγόμενά του), αλλά επιπλέον, της χάρισε και μικρό αξεσουάρ χεριού περίπου ίδιας αξίας.
Σίγουρα, τα χρήματά του, ο καθένας τα διαχειρίζεται και τα διαθέτει όπως επιθυμεί, αλλά με τέτοιες κινήσεις, μήπως χαλάει η πιάτσα και κάνει εμάς τους υπόλοιπους που δεν ενστερνιζόμαστε τέτοιες πρακτικές να φαινόμαστε φραγκοkillers????  :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
φαινόμαστε φραγκοkillers???? 

ΓΙΑΤΙ ;;;;;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ;;;;;;;;;;;

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ...ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
φαινόμαστε φραγκοkillers???? 

ΓΙΑΤΙ ;;;;;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ;;;;;;;;;;;

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ...ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχόντισσα :thumbsup:, εδώ είμαστε...!!! :-* ;)
Αξιοπρέπεια!!! :headbang2:
Θάνατος στη μιζέρια!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πρόσφατη επίσκεψη παρέα με συναγωνιστή από το site στο μαγαζί.

Εγώ διάλεξα τη νέα άφιξη, Εύα. Γλυκούλι Ρωσιδάκι 27 ετών. Αναλογίες πληθωρικές, χωρίς όμως να χαλάνε τη γενική εικόνα. Δέρμα τρυφερό σαν τριαντάφυλλο και στήθος μεγάλο και ζουμερό για ρούφηγμα.

Σχετικά αξιόλογο μασάζ με φιλότιμες προσπάθειες, μιάς και το έχει σπουδάσει εδώ στην Ελλάδα όπως είπε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα πολύ καλό, με σκούφο από την αρχή όμως ( :pipa1:) .

Εξαιρετικά ζουμερό το μενού και χωρίς ιδιαίτερες βιασύνες. Πολυ πρόχαρη κοπέλα, με χαμόγελο και ενδιαφέρον για την μεγαλύτερη ευχαρίστηση του πελάτη.

Η απόδοση με ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Επι τη ευκαιρία, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που έπεσε στην αντίληψή μου. Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το ίδρυμα, επέλεξε κορασίδα που είχα πάρει άλλη φορά κι εγώ (η οποία μου είχε ζητήσει και φιλοδώρημα). Ο εν λόγω, της έδωσε σε ευρώ το μικρότερο χαρτονόμισμα που κυκλοφορεί (σύμφωνα με τα λεγόμενά του), αλλά επιπλέον, της χάρισε και μικρό αξεσουάρ χεριού περίπου ίδιας αξίας.
Σίγουρα, τα χρήματά του, ο καθένας τα διαχειρίζεται και τα διαθέτει όπως επιθυμεί, αλλά με τέτοιες κινήσεις, μήπως χαλάει η πιάτσα και κάνει εμάς τους υπόλοιπους που δεν ενστερνιζόμαστε τέτοιες πρακτικές να φαινόμαστε φραγκοkillers????  :think: :think: :think:
προτιμώ τα δωράκια παρα να δώσω κάτι παραπάνω .μαρεσει να δω χαρούμενο πρόσωπο και χαμόγελο μετά από κάθε δωράκι .Δεν χαλάς πιάτσα αδερφέ , μην το παρακάνουμε όμως .............Και ένα ευχάριστω ρε μπαγασες για τις έγκυρες πληροφορίες δεν έχω λάβει :jerking:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...Και ένα ευχάριστω ρε μπαγασες για τις έγκυρες πληροφορίες δεν έχω λάβει

Να σαι καλά συναγωνιστή και εσύ και οι υπόλοιποι, που ενημερώνετε συνεχώς.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έχει συχνά αναφερθεί, όχι από εσένα, αλλά γενικά, σε διάφορα νήματα του site, περί της απροθυμίας των πολλών να γράψουν τις εμπειρίες τους, πιστεύω ότι η μικρή συχνότητα ενημερώσεων από κάποιους δεν σημαίνει αναγκαία ότι απλά χρησιμοποιούν τις πληροφορίες των υπολοίπων και βαριούνται ή δεν θέλουν να γράψουν.
Υπάρχουν και οι ορμώμενοι εξ επαρχίας, που αραιά μόνον υποβάλλονται σε θεραπεία στα ιδρύματα.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Να σαι καλά συναγωνιστή και εσύ και οι υπόλοιποι, που ενημερώνετε συνεχώς.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έχει συχνά αναφερθεί, όχι από εσένα, αλλά γενικά, σε διάφορα νήματα του site, περί της απροθυμίας των πολλών να γράψουν τις εμπειρίες τους, πιστεύω ότι η μικρή συχνότητα ενημερώσεων από κάποιους δεν σημαίνει αναγκαία ότι απλά χρησιμοποιούν τις πληροφορίες των υπολοίπων και βαριούνται ή δεν θέλουν να γράψουν.
Υπάρχουν και οι ορμώμενοι εξ επαρχίας, που αραιά μόνον υποβάλλονται σε θεραπεία στα ιδρύματα.
είναι γεγονός ότι το site το διαβάζει πολύ κόσμο .Είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι αναφέρονται για ιδρύματα και θεραπεύτριες .Κατά με κακός .Είναι αρκετοί που πάνε στους χορούς αυτους και πολλοί κλαίνε τα φράγκα τους , εξάλλου τα καταστήματα αυτά  φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια μετά τι βροχή ,στα περισσότερα δεν αξίζει να πατάς καν ,πάνε να κάνουν αρπαχτή ,σε ορισμένα έχουν πέσει φράγκα και έχει γίνει καλή δουλειά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες μας στο χορό αυτό .Και με καλές μασερ ,που προσπαθούν να κάνουν ένα καλο μασαζ κάποιου επιπεδου (το τονίζω προσπαθούν )Είμαι τις γνώμης ότι πρέπει να αναφερόμαστε για καταστήματα και θεραπεύτριες .Και να γίνει η σωστή κριτική με σκοπό ο χορός αυτός να γίνει όλο και καλύτερος 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
προτιμώ τα δωράκια παρα να δώσω κάτι παραπάνω .μαρεσει να δω χαρούμενο πρόσωπο και χαμόγελο μετά από κάθε δωράκι .Δεν χαλάς πιάτσα αδερφέ , μην το παρακάνουμε όμως .............Και ένα ευχάριστω ρε μπαγασες για τις έγκυρες πληροφορίες δεν έχω λάβει :jerking:

Ευχαριστούμε συναγωνιστά καί δάσκαλε..........
περίμενε θά γράψω χθεσινή ένημερωση έπίσκεψης!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
Χθεσινή έπίσκεψη στό έν λόγο ίδρυμα μέ ΕΞΕΧΟΝΤΑ συναγωνιστή......
Ωρα έπισκεψης 2.33 .....
Οι κορασίδες όλες όμορφες καί τιμημένες, άπο το κοντινό παρελθόν.......
Δύσκολη έπιλογη ..έχθές θέλαμε, κάτι τό ίδιαιτερο .........
Ερωτηση πρός τόν συναγωνιστή!!!!!!!!!
Τί κανουμε και ή κουφάλα ΛΕΗ!!!!!!!
Έσυ έσύ ΚΑΙ έσύ......... ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.......
Ζάνα, Δέσποινα, καί Έλενη.........
Πρωχορήσαμε πρός το prive δωμάτιο με τόν μεγαλο καναπέ καί αφεθήκαμε
στά έμπειρα ..........
Δέν συνεχίζω ...... άπλα βάλτε μέ τό μυαλό σας
5 άτομα σέ ένα δωμάτιο , ενα μασαζοκρέβατο καί εναν τριθέσιο καναπέ!!!!!!!!!!!!!
Α τό [size=20pt]17[/size] πού γράφω καμιά φορά καί το σβήνουν οι mod είναι τό νουμερο
δακτυλιδιού που φοράη ή καψούρα μου τό Δεσποινάκι!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Α τό [size=20pt]17[/size] πού γράφω καμιά φορά καί το σβήνουν οι mod είναι τό νουμερο
δακτυλιδιού που φοράη ή καψούρα μου τό Δεσποινάκι!!!!!!!!!!!!!!!

...κι εγώ που νόμιζα ότι ηταν το μήκος του εργαλείου......!

Λεπτομέρειες δώσε συναγωνιστή....! Τα ανωτέρω μπορεί να τα γράψει οποιοσδήποτε υποστηρίζει τα ίδια με εσένα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
...κι εγώ που νόμιζα ότι ηταν το μήκος του εργαλείου......!

Λεπτομέρειες δώσε συναγωνιστή....! Τα ανωτέρω μπορεί να τα γράψει οποιοσδήποτε υποστηρίζει τα ίδια με εσένα.
Πές τα έσύ πού πλήρωσες την πεντακοσάρα!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Χθεσινή έπίσκεψη στό έν λόγο ίδρυμα μέ ΕΞΕΧΟΝΤΑ συναγωνιστή......

Έσυ έσύ ΚΑΙ έσύ......... ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.......
Ζάνα, Δέσποινα, καί Έλενη.........
Πρωχορήσαμε πρός το prive δωμάτιο με τόν μεγαλο καναπέ καί αφεθήκαμε
στά έμπειρα ..........
Δέν συνεχίζω ...... άπλα βάλτε μέ τό μυαλό σας
5 άτομα σέ ένα δωμάτιο , ενα μασαζοκρέβατο καί εναν τριθέσιο καναπέ!!!!!!!!!!!!!

Αυτά είναι ..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
ελααααα πλακα κάνει ο φίλος μας μη τα πιστεύεις όλα .amjik αδερφε μη βάζεις ιδέες στους φίλους μας ,είμαστε και σε περίοδο κρίσης .Εχουμε στεγνοσει από φράγκα

Ελα άγαπητε τό σάββατο στό ίδρυμα νά κάνουμε μια 5αδα............
2.30 θά είμαστε πάραυτα!!!!!!!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε αμζικ τις κοπελες τις ρωτησες αν αντεχουν 5?? τα δωματια ειναι 3!! οι λοιποι?? κι αν τσακωθουμε ποια θελει ο καθενας??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
ρε αμζικ τις κοπελες τις ρωτησες αν αντεχουν 5?? τα δωματια ειναι 3!! οι λοιποι?? κι αν τσακωθουμε ποια θελει ο καθενας??
Δέν καταλαβες .........
3 κορίτσια και 2 έμεις.......
σέ ένα δωμάτιο.... πρωτείνω αύτο μέ τόν καναπέ.....
βέβαια γευόμεθα καί τά τρία κορίτσια ..........

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δέν καταλαβες .........
3 κορίτσια και 2 έμεις.......
σέ ένα δωμάτιο.... πρωτείνω αύτο μέ τόν καναπέ.....
βέβαια γευόμεθα καί τά τρία κορίτσια ..........
πόσο πήγε το μαλλί;
πρέπει να είσαι και τακτικός έτσι;... :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom