Πρόσφατη επίσκεψη παρέα με συναγωνιστή από το site στο μαγαζί.
Εγώ διάλεξα τη νέα άφιξη, Εύα. Γλυκούλι Ρωσιδάκι 27 ετών. Αναλογίες πληθωρικές, χωρίς όμως να χαλάνε τη γενική εικόνα. Δέρμα τρυφερό σαν τριαντάφυλλο και στήθος μεγάλο και ζουμερό για ρούφηγμα.
Σχετικά αξιόλογο μασάζ με φιλότιμες προσπάθειες, μιάς και το έχει σπουδάσει εδώ στην Ελλάδα όπως είπε.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα πολύ καλό, με σκούφο από την αρχή όμως (
) .
Εξαιρετικά ζουμερό το μενού και χωρίς ιδιαίτερες βιασύνες. Πολυ πρόχαρη κοπέλα, με χαμόγελο και ενδιαφέρον για την μεγαλύτερη ευχαρίστηση του πελάτη.
Η απόδοση με ευχαρίστησε ιδιαίτερα.
Επι τη ευκαιρία, θα ήθελα να αναφέρω κάτι που έπεσε στην αντίληψή μου. Ο συναγωνιστής με τον οποίο επισκέφθηκα το ίδρυμα, επέλεξε κορασίδα που είχα πάρει άλλη φορά κι εγώ (η οποία μου είχε ζητήσει και φιλοδώρημα). Ο εν λόγω, της έδωσε σε ευρώ το μικρότερο χαρτονόμισμα που κυκλοφορεί (σύμφωνα με τα λεγόμενά του), αλλά επιπλέον, της χάρισε και μικρό αξεσουάρ χεριού περίπου ίδιας αξίας.
Σίγουρα, τα χρήματά του, ο καθένας τα διαχειρίζεται και τα διαθέτει όπως επιθυμεί, αλλά με τέτοιες κινήσεις, μήπως χαλάει η πιάτσα και κάνει εμάς τους υπόλοιπους που δεν ενστερνιζόμαστε τέτοιες πρακτικές να φαινόμαστε φραγκοkillers????