:-*εννοείς την 11η αγωνιστική?νομίζω δεν παίζουμε με ζάνα,αλλά με τα γιάννενα στην παγουρία πάν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Η Ζάνα δεν έκανε πρόγραμμα σήμερα λόγω γενεθλίων (τουλάχιστον έτσι μου είπε)...
Την μια έχει περίοδο ... την άλλη έχει γενέθλια ... είπαμε να δουλεύουν κ τα άλλα κορίτσια αλλά όχι κ έτσι ..
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κάτσε να προλάβω τον τυπογράφο να μην κλείσει...
Πάλι το 'κανες το ... τρίποντο!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σήμερα τα κορίτσια κερνούσαν γλυκό! Είχε η Ζάνα γενέθλια.
Ε να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας στο κορίτσι!!! :-* :-* :-*
Ελπίζω να μας βλέπει.
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νέο πρόσωπο στο κατάστημα η Έυα , 27 ετών .Γυναικα με πιασίματα Και ωραίο βυζί .Όμορφη με ματάρες ,μαλλί προς το ξανθό ,ρωσίδα .Η ψήφος μου ήταν Για την κωλαρά της .μασάζ καλο.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Επίσκεψη χθεσινή. Ζάνα στην πόρτα (δεν ρώτησα αν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Πάντως γλυκό λόγω προχθεσινών γεννεθλίων έφαγα ), Μαρία (η γνωστή ψηλή νταρντάνα, που την έχω τιμήσει άλλες φορές), Δέσποινα (η ξανθιά, γνωστή και από άλλα μαγαζιά, next time) που ήταν απασχολημένη και Χριστίνα, λίγο ντροπαλή, την οποία και πήρα. Μέτριο μασάζ για 17 λεπτά (σύμφωνα με επιτοίχιο ρολόι). Στο κύριο μέρος έδειξε ιδιαίτερα θερμή με φιλιά παντού και χωρίς αντιρρήσεις . Ακολούθησε πρόγραμμα με αυτήν από πάνω, από κάτω και μετά στον καναπέ όπου και πολύ τον βολεύτηκα . Τελείωμα μετά 20 λεπτά, χωρίς βιασύνες και 3λεπτη κουβεντούλα. Τελικά έφυγα ευχαριστημένος με την εντύπωση ότι το τίμησε με το παραπάνω το 80άρι. Φεύγοντας ρώτησα Ζάνα αν έπαιζε στο πρόγραμμα μιά και δεν μου το είπε στην αρχή (επηρεασμένος από σχόλιο συναδέλφου) και απάντησε θετικά. Μήπως τελικά ήταν μεμονωμένο περιστατικό ??
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά έχει πάρει κανείς την Ζάνα? αξίζει?
αμε.....αμε......τι νομιζες? ε?
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το.....μασαζ!!!!!δεν ξέρω βρε, απλά ρωτάω. Και ποιό είναι το καλύτερό της?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
μονο το μασαζ?το.....μασαζ!!!!!
μονο το μασαζ?
ΚΑΙ το μασάζ...... ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
Η πρόσφατη άφιξη στο νέο Ζανόσπιτο, η Ελένη, (κοντοκουρεμένο με ξανθές ανταύγιες μιλφάκι) προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της, και δύο υπέροχα μάτια που σε προκαλούν να χαθείς μέσα τους!
Γι'αυτούς που η λεπτομέρεια μετράει!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η πρόσφατη άφιξη στο νέο Ζανόσπιτο, η Ελένη, (κοντοκουρεμένο με ξανθές ανταύγιες μιλφάκι) προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της, και δύο υπέροχα μάτια που σε προκαλούν να χαθείς μέσα τους!
Η ελενη που δουλευε στο ζανοσπιτο ? αυτη λες?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Η ελενη που δουλευε στο ζανοσπιτο ? αυτη λες?
όχι δεν είναι η παλιά θεία ελένη..
μηπως ειναι η Ελενη ολιγον στρουμπουλουλα γυρω στο 1,65 που δουλευε προ ενος ετους στη Στουρναρη και εκανε σουπερ facefucking? ρωταω μηπως ξερει κανενας συναδελφος...Η πρόσφατη άφιξη στο νέο Ζανόσπιτο, η Ελένη, (κοντοκουρεμένο με ξανθές ανταύγιες μιλφάκι) προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της, και δύο υπέροχα μάτια που σε προκαλούν να χαθείς μέσα τους!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
μηπως ειναι η Ελενη ολιγον στρουμπουλουλα γυρω στο 1,65 που δουλευε προ ενος ετους στη Στουρναρη και εκανε σουπερ facefucking? ρωταω μηπως ξερει κανενας συναδελφος...
οχι, καμία σχέση με αυτήν την Ελένη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K