Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θα φαει πολυ μαυρο και τα βλεπει αυτα που γραφω.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Η Ζάνα δεν έκανε πρόγραμμα σήμερα λόγω γενεθλίων (τουλάχιστον έτσι μου είπε)...

:think: :think: :think:

Την μια έχει περίοδο ... την άλλη έχει γενέθλια ... είπαμε να δουλεύουν κ τα άλλα κορίτσια αλλά όχι κ έτσι ..

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
προχτες πηγα και μου λεει παρε κανα αλλο κοριτσι εγω ειμαι στην πορτα.Οκ ζανα λεω και παιρνω δεσποινα.οταν εφευγα λεω που ειναι να της πω γεια και μου λεει η Μαρια στο δωματιο δουλευει.Σημερα μου εστειλε sms που χαθηκα...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Νέο πρόσωπο στο κατάστημα η Έυα , 27 ετών .Γυναικα με πιασίματα Και ωραίο βυζί .Όμορφη με ματάρες ,μαλλί προς το ξανθό ,ρωσίδα .Η ψήφος μου ήταν Για την κωλαρά της .μασάζ καλο. 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη χθεσινή. Ζάνα  :boobies: στην πόρτα (δεν ρώτησα αν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Πάντως γλυκό λόγω προχθεσινών γεννεθλίων έφαγα :dancing:), Μαρία (η γνωστή ψηλή νταρντάνα, που την έχω τιμήσει άλλες φορές), Δέσποινα (η ξανθιά, γνωστή και από άλλα μαγαζιά, next time) που ήταν απασχολημένη και Χριστίνα, λίγο ντροπαλή, την οποία και πήρα. Μέτριο μασάζ για 17 λεπτά (σύμφωνα με επιτοίχιο ρολόι). Στο κύριο μέρος έδειξε ιδιαίτερα θερμή με φιλιά παντού  :pipa2:και χωρίς αντιρρήσεις :pipa1: . Ακολούθησε πρόγραμμα με αυτήν από πάνω, από κάτω  :knockinb:και μετά στον καναπέ όπου και πολύ τον βολεύτηκα :fuck2:. Τελείωμα  :bigdick:μετά 20 λεπτά, χωρίς βιασύνες και 3λεπτη κουβεντούλα. Τελικά έφυγα ευχαριστημένος με την εντύπωση ότι το τίμησε με το παραπάνω το 80άρι. Φεύγοντας ρώτησα Ζάνα αν έπαιζε στο πρόγραμμα μιά και δεν μου το είπε στην αρχή (επηρεασμένος από σχόλιο συναδέλφου) και απάντησε θετικά. Μήπως τελικά ήταν μεμονωμένο περιστατικό :crazy:??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε παιδιά έχει πάρει κανείς την Ζάνα? αξίζει?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν ξέρω βρε, απλά ρωτάω. Και ποιό είναι το καλύτερό της?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Η πρόσφατη άφιξη στο νέο Ζανόσπιτο, η Ελένη, (κοντοκουρεμένο με ξανθές ανταύγιες μιλφάκι) προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της, και δύο υπέροχα μάτια που σε προκαλούν να χαθείς μέσα τους!
Γι'αυτούς που η λεπτομέρεια μετράει!!!!!!!!!!!!!!!!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ντιμι!!! ασε την ζανα!! μονο απο μασαζ αξιζει.......

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η πρόσφατη άφιξη στο νέο Ζανόσπιτο, η Ελένη, (κοντοκουρεμένο με ξανθές ανταύγιες μιλφάκι) προσφέρει εκτός από τις υπηρεσίες της, και δύο υπέροχα μάτια που σε προκαλούν να χαθείς μέσα τους!

Η ελενη που δουλευε  στο ζανοσπιτο ? αυτη λες?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μηπως ειναι η Ελενη ολιγον στρουμπουλουλα γυρω στο 1,65 που δουλευε προ ενος ετους στη Στουρναρη και εκανε σουπερ facefucking? ρωταω μηπως ξερει κανενας συναδελφος...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
μηπως ειναι η Ελενη ολιγον στρουμπουλουλα γυρω στο 1,65 που δουλευε προ ενος ετους στη Στουρναρη και εκανε σουπερ facefucking? ρωταω μηπως ξερει κανενας συναδελφος...

οχι, καμία σχέση με αυτήν την Ελένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom