Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχθές πρωί προς μεσημέρι παρούσες:Ζάνα(μια απ' τα ίδια),Μαρία(ψηλή και άχαρη κατ' εμέ,στο δωμάτιο δεν ξέρω), Δέσποινα(έχει πολύ παράξενα χείλη ή ήταν το κραγιόν που φορούσε?), μια μελαχρινή με σκουλαρίκι τύπου Αmy Whinehouse(βαριεστημένη φάνηκε) και πρέπει να είδα κι άλλη μία(που για να μην τη θυμάμαι...).
Συμπέρασμα:Δεν μπορεί να πει κανείς ότι το μαγαζί διαθέτει και...top προσωπικό.
Χθες που το καλοσκέφτηκα κατάλαβα ότι τελικά κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εχθές πρωί προς μεσημέρι παρούσες:Ζάνα(μια απ' τα ίδια),Μαρία(ψηλή και άχαρη κατ' εμέ,στο δωμάτιο δεν ξέρω), Δέσποινα(έχει πολύ παράξενα χείλη ή ήταν το κραγιόν που φορούσε?), μια μελαχρινή με σκουλαρίκι τύπου Αmy Whinehouse(βαριεστημένη φάνηκε) και πρέπει να είδα κι άλλη μία(που για να μην τη θυμάμαι...).
Συμπέρασμα:Δεν μπορεί να πει κανείς ότι το μαγαζί διαθέτει και...top προσωπικό.
Χθες που το καλοσκέφτηκα κατάλαβα ότι τελικά κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα...
Αδερφέ κάθε ένας τα βλέπει με τα δικά του ματια .Ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη , δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις .ούτε ένα μηνα δεν έκλεισε.Παρ όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι αυτό το κατάστημα βαδίζει σε καλο δρόμο .Το συμπεράνω από το γεγονός ότι στο κατάστημα εργάζονται κοπέλες εγνωσμένης αξιας Ζάνα ,Μαρία , Δέσποινα .Δεν θέλω να αναφερθώ για το περιβάλλον , για την άνεση στα δωμάτια ,άλλωστε το έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι .Ο χωρος είναι ότι καλύτερο στο είδος του .Από τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξεις  :boobies:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Αδερφέ κάθε ένας τα βλέπει με τα δικά του ματια .Ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη , δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις .ούτε ένα μηνα δεν έκλεισε.Παρ όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι αυτό το κατάστημα βαδίζει σε καλο δρόμο .Το συμπεράνω από το γεγονός ότι στο κατάστημα εργάζονται κοπέλες εγνωσμένης αξιας Ζάνα ,Μαρία , Δέσποινα .Δεν θέλω να αναφερθώ για το περιβάλλον , για την άνεση στα δωμάτια ,άλλωστε το έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι .Ο χωρος είναι ότι καλύτερο στο είδος του .Από τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξεις  :boobies:
Βενζινα μια λεξη!
Ε Λ Ε Ο Σ

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια μελαχρινή με σκουλαρίκι τύπου Αmy Whinehouse(βαριεστημένη φάνηκε)

Μάλλον λες αυτή που συστήνεται ως Χριστίνα. Βαριεστημένη και παρακμιακή αλλά καβλόφατσα.
Επειδή λέω να την δοκιμάσω στην επόμενη επίσκεψη, τι λέει από υπηρεσίες  :pipa1:  :knockinb:  :fuck1:  :cum:? Την έχει πάρει κανείς?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον λες αυτή που συστήνεται ως Χριστίνα. Βαριεστημένη και παρακμιακή αλλά καβλόφατσα.
Επειδή λέω να την δοκιμάσω στην επόμενη επίσκεψη, τι λέει από υπηρεσίες  :pipa1:  :knockinb:  :fuck1:  :cum:? Την έχει πάρει κανείς?
Είναι πολύ καλή ωραίο σώμα , ματάρες, και καλο μασαζάκι , λίγο βλάχα όμως  :think:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.068
Πόντοι
12.056
Νεα αφιξη  ΕΛΕΝΗ

Μιλφ ξανθια με κοντο μαλλι αλλα νεα στο χωρο οποτε ρισκο  ;)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Από τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξεις  :boobies:
Από δυο αφίξεις κοριτσιών .Εντυπωσιασμένος από την Tania .Νέα όμορφη , μελαχρινή θα έλεγα αστεράκι .Η δεύτερη μ αφήνει τελείως αδιάφορο , ούτε το όνομα τις δεν συγκράτησα , μεγάλη γύρο στα 45,σκύλου, καθόλου του γούστου μου :s&m_1:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.068
Πόντοι
12.056
Εγω το ειπα πιο ευγενικα  :2funny: :2funny:

Gilf την εκοψα  :woldman: :uzi:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Εκείνη η Ελένη (καστανή γύρω στα 32 με μακριά μαλλιά και κορμί μοντέλου)που έκατσε 1-2 βδομάδες όταν πρωτοάνοιξε το μαγαζί και μετά εξαφανίστηκε..... τι απέγινε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Εκείνη η Ελένη (καστανή γύρω στα 32 με μακριά μαλλιά και κορμί μοντέλου)που έκατσε 1-2 βδομάδες όταν πρωτοάνοιξε το μαγαζί και μετά εξαφανίστηκε..... τι απέγινε?

Άκουσες έμφανιστηκε::::::: τί κάνουμε;;;;;;;;
θά πάμε;;;;;;;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πάντως πρέπει να επισημανθεί ότι ο νικοσελ είναι φανατικός οπαδός του μαγαζιού και θεωρεί όλες πολύ ένα σκαλί ανώτερες από άλλα μασατζίδικα.Καμιά μέτρια υπάρχει σε αυτό το μαγαζί συναγωνιστή νικοσελ?

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ποια ελενη ρε μαγκες,μια gilf με κοντο μαλλι που ητανε παλια σολωμου και ιμβρου?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
Πάντως πρέπει να επισημανθεί ότι ο νικοσελ είναι φανατικός οπαδός του μαγαζιού και θεωρεί όλες πολύ ένα σκαλί ανώτερες από άλλα μασατζίδικα.Καμιά μέτρια υπάρχει σε αυτό το μαγαζί συναγωνιστή νικοσελ?

Ό νικοσελ είναι δασκαλός μας...........

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αδερφε τυχαίνει να μην πηγαίνω σε πολλά καταστήματα του είδους .Δεν μαρεσει να γυρνάω πολύ .Πηγαίνω σε δυο τρία , του κέντρου .Όντως αναφέρω μονο ωραίες και καλές θεραπεύτριες , αυτές που μαρεσούν και είναι του γούστου μου .Όλες οι άλλες με αφήνουν αδιάφορο .Και μην με αδικείς , δεν είπα ότι σε αλλα καταστήματα δεν αξίζουν .Δεν ξέρω και δεν έχω γνώμη . Eίπα για την γριά στη Στουρνάρι και τη μπάζο τι Βερόνικα στο Σολωμού .Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την Πάολα και την Ναταλι Σολωμού και άλλες .Πάντως το μικρό είναι καλο στη Στουρνάρη πέρα από τι μαλακια :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom