amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
Κάποιος είπε για μεγάλα χείλη ..... . Yes, it is true!!!!
ΑΧΧΧΧ Γιατί τό κάνης αύτό τώρααααααααααααααα
Κάποιος είπε για μεγάλα χείλη ..... . Yes, it is true!!!!
Αδερφέ κάθε ένας τα βλέπει με τα δικά του ματια .Ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη , δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις .ούτε ένα μηνα δεν έκλεισε.Παρ όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι αυτό το κατάστημα βαδίζει σε καλο δρόμο .Το συμπεράνω από το γεγονός ότι στο κατάστημα εργάζονται κοπέλες εγνωσμένης αξιας Ζάνα ,Μαρία , Δέσποινα .Δεν θέλω να αναφερθώ για το περιβάλλον , για την άνεση στα δωμάτια ,άλλωστε το έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι .Ο χωρος είναι ότι καλύτερο στο είδος του .Από τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξειςΕχθές πρωί προς μεσημέρι παρούσες:Ζάνα(μια απ' τα ίδια),Μαρία(ψηλή και άχαρη κατ' εμέ,στο δωμάτιο δεν ξέρω), Δέσποινα(έχει πολύ παράξενα χείλη ή ήταν το κραγιόν που φορούσε?), μια μελαχρινή με σκουλαρίκι τύπου Αmy Whinehouse(βαριεστημένη φάνηκε) και πρέπει να είδα κι άλλη μία(που για να μην τη θυμάμαι...).
Συμπέρασμα:Δεν μπορεί να πει κανείς ότι το μαγαζί διαθέτει και...top προσωπικό.
Χθες που το καλοσκέφτηκα κατάλαβα ότι τελικά κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα...
Βενζινα μια λεξη!Αδερφέ κάθε ένας τα βλέπει με τα δικά του ματια .Ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη , δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις .ούτε ένα μηνα δεν έκλεισε.Παρ όλα αυτά εγώ πιστεύω ότι αυτό το κατάστημα βαδίζει σε καλο δρόμο .Το συμπεράνω από το γεγονός ότι στο κατάστημα εργάζονται κοπέλες εγνωσμένης αξιας Ζάνα ,Μαρία , Δέσποινα .Δεν θέλω να αναφερθώ για το περιβάλλον , για την άνεση στα δωμάτια ,άλλωστε το έχουν αναφέρει πολλοί φίλοι .Ο χωρος είναι ότι καλύτερο στο είδος του .Από τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξεις
Αδερφέ έγινες σαφήςΒενζινα μια λεξη!
Ε Λ Ε Ο Σ
μια μελαχρινή με σκουλαρίκι τύπου Αmy Whinehouse(βαριεστημένη φάνηκε)
Είναι πολύ καλή ωραίο σώμα , ματάρες, και καλο μασαζάκι , λίγο βλάχα όμωςΜάλλον λες αυτή που συστήνεται ως Χριστίνα. Βαριεστημένη και παρακμιακή αλλά καβλόφατσα.
Επειδή λέω να την δοκιμάσω στην επόμενη επίσκεψη, τι λέει από υπηρεσίες ? Την έχει πάρει κανείς?
Από δυο αφίξεις κοριτσιών .Εντυπωσιασμένος από την Tania .Νέα όμορφη , μελαχρινή θα έλεγα αστεράκι .Η δεύτερη μ αφήνει τελείως αδιάφορο , ούτε το όνομα τις δεν συγκράτησα , μεγάλη γύρο στα 45,σκύλου, καθόλου του γούστου μουΑπό τι μου έλεγε η Ζάνα στο κατάστημα εντός ημερών θα έχουν νέες αφίξεις
για την γριά λες αδερφέ ?Νεα αφιξη ΕΛΕΝΗ
Μιλφ ξανθια με κοντο μαλλι αλλα νεα στο χωρο οποτε ρισκο ;)
Είναι γιαγιούλα .Σκύλου γιαγιά .Έχουν το κόσμο τους όμως .Η ανωμαλία ζει ανάμεσα μας ,πολλοί θέλουν τι μαμά τουςΕγω το ειπα πιο ευγενικα
Gilf την εκοψα
Νεα αφιξη ΕΛΕΝΗ
Εκείνη η Ελένη (καστανή γύρω στα 32 με μακριά μαλλιά και κορμί μοντέλου)που έκατσε 1-2 βδομάδες όταν πρωτοάνοιξε το μαγαζί και μετά εξαφανίστηκε..... τι απέγινε?
Πάντως πρέπει να επισημανθεί ότι ο νικοσελ είναι φανατικός οπαδός του μαγαζιού και θεωρεί όλες πολύ ένα σκαλί ανώτερες από άλλα μασατζίδικα.Καμιά μέτρια υπάρχει σε αυτό το μαγαζί συναγωνιστή νικοσελ?
ποια ελενη ρε μαγκες,μια gilf με κοντο μαλλι που ητανε παλια σολωμου και ιμβρου?
:-*Ό νικοσελ είναι δασκαλός μας...........
Αδερφε τυχαίνει να μην πηγαίνω σε πολλά καταστήματα του είδους .Δεν μαρεσει να γυρνάω πολύ .Πηγαίνω σε δυο τρία , του κέντρου .Όντως αναφέρω μονο ωραίες και καλές θεραπεύτριες , αυτές που μαρεσούν και είναι του γούστου μου .Όλες οι άλλες με αφήνουν αδιάφορο .Και μην με αδικείς , δεν είπα ότι σε αλλα καταστήματα δεν αξίζουν .Δεν ξέρω και δεν έχω γνώμη . Eίπα για την γριά στη Στουρνάρι και τη μπάζο τι Βερόνικα στο Σολωμού .Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την Πάολα και την Ναταλι Σολωμού και άλλες .Πάντως το μικρό είναι καλο στη Στουρνάρη πέρα από τι μαλακιαΠάντως πρέπει να επισημανθεί ότι ο νικοσελ είναι φανατικός οπαδός του μαγαζιού και θεωρεί όλες πολύ ένα σκαλί ανώτερες από άλλα μασατζίδικα.Καμιά μέτρια υπάρχει σε αυτό το μαγαζί συναγωνιστή νικοσελ?