Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Η Ζάννα χαριέστατη στην είσοδο. Παρούσες οι γνωστές Μαρία, Δέσποινα, Ελένη, Τίνα, κλπ.
Καλά είδα την Ελένη και φοβήθηκα!!!! Κάποιος την ονόμασε μιλφάκι. Ε, όχι και μιλφάκι...., καραμιλφάρα είναι !!! Η τύπισα από εμφάνιση μου θύμισε εικόνες από το μακρινο παρελθόν (οδό Φυλής, κλπ)
Τελος πάντων, διάλεξα Τίνα, ρουμανοπιπινάκι, μελαχροινό με ωραίο πρόσωπο. Η ίδια μου δήλωσε ότι είναι 20. Μιλάει μόνο αγγλικά.
Στην αρχή ανησύχησα γιατί νόμισα ότι ήταν σχετικά άπειρη, αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Η ...θεραπέυτρια το κατέχει το άθλημα. Μασαζάκι συμπαθητικό,  και υπηρεσίες άψογες για τα γούστα μου. Δεν έιναι για wild καταστάσεις τύπου Δέσποινας, αλλά έχει συμπεριφορά GFE, είναι ευγενική, χαμογελάει, και κοιτάει να δεί τι σε ικανοποιεί ώστε να φύγεις ευχαριστημένος. Της δίνω 8 στα 10 και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα.

Η Ζάννα χαριέστατη στην είσοδο. Παρούσες οι γνωστές Μαρία, Δέσποινα, Ελένη, Τίνα, κλπ.
Καλά είδα την Ελένη και φοβήθηκα!!!! Κάποιος την ονόμασε μιλφάκι. Ε, όχι και μιλφάκι...., καραμιλφάρα είναι !!! Η τύπισα από εμφάνιση μου θύμισε εικόνες από το μακρινο παρελθόν (οδό Φυλής, κλπ)
Τελος πάντων, διάλεξα Τίνα, ρουμανοπιπινάκι, μελαχροινό με ωραίο πρόσωπο. Η ίδια μου δήλωσε ότι είναι 20. Μιλάει μόνο αγγλικά.
Στην αρχή ανησύχησα γιατί νόμισα ότι ήταν σχετικά άπειρη, αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Η ...θεραπέυτρια το κατέχει το άθλημα. Μασαζάκι συμπαθητικό,  και υπηρεσίες άψογες για τα γούστα μου. Δεν έιναι για wild καταστάσεις τύπου Δέσποινας, αλλά έχει συμπεριφορά GFE, είναι ευγενική, χαμογελάει, και κοιτάει να δεί τι σε ικανοποιεί ώστε να φύγεις ευχαριστημένος. Της δίνω 8 στα 10 και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.

Τόσο καιρο συναγωνιστή το άποφευγω τό συγκεκριμενο κορίτσι
διότι μέ χαλάνε τά μαυρα πού φοράη........
:think: :think: Θά τό τιμήσω έν καιρό.....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Τόσο καιρο συναγωνιστή το άποφευγω τό συγκεκριμενο κορίτσι
διότι μέ χαλάνε τά μαυρα πού φοράη........
:think: :think: Θά τό τιμήσω έν καιρό.....

Περίμενε πρώτα να περάσει το πένθος.....  :priest:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθεσινή. Ζάνα  :boobies: στην πόρτα (δεν ρώτησα αν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Πάντως γλυκό λόγω προχθεσινών γεννεθλίων έφαγα :dancing:), Μαρία (η γνωστή ψηλή νταρντάνα, που την έχω τιμήσει άλλες φορές), Δέσποινα (η ξανθιά, γνωστή και από άλλα μαγαζιά, next time) που ήταν απασχολημένη και Χριστίνα, λίγο ντροπαλή, την οποία και πήρα. Μέτριο μασάζ για 17 λεπτά (σύμφωνα με επιτοίχιο ρολόι). Στο κύριο μέρος έδειξε ιδιαίτερα θερμή με φιλιά παντού  :pipa2:και χωρίς αντιρρήσεις :pipa1: . Ακολούθησε πρόγραμμα με αυτήν από πάνω, από κάτω  :knockinb:και μετά στον καναπέ όπου και πολύ τον βολεύτηκα :fuck2:. Τελείωμα  :bigdick:μετά 20 λεπτά, χωρίς βιασύνες και 3λεπτη κουβεντούλα. Τελικά έφυγα ευχαριστημένος με την εντύπωση ότι το τίμησε με το παραπάνω το 80άρι. Φεύγοντας ρώτησα Ζάνα αν έπαιζε στο πρόγραμμα μιά και δεν μου το είπε στην αρχή (επηρεασμένος από σχόλιο συναδέλφου) και απάντησε θετικά. Μήπως τελικά ήταν μεμονωμένο περιστατικό :crazy:??

Μασαζάκι 17 λεπτά και δεν σχολίασε κανείς?
Υποτίθεται ότι το μασαζάκι το πληρώνεις μέσα στα 80€ και θα πρέπει να διαρκεί 40-45 λεπτά και όχι 15 ή 17 λεπτά.....
Έτσι που πάμε στο τέλος θα σου περνάνε ένα λαδάκι στο 5λεπτο και τέλος.

Νομίζω ότι αν συνεχίστει το συγκεκριμένο βιολί, θα καλομάθουν όλα τα ιδρύματα και θα πληρώνουμε 80αρια για υπηρεσίες studio.  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Μασαζάκι [size=14pt]17[/size] λεπτά και δεν σχολίασε κανείς?
Υποτίθεται ότι το μασαζάκι το πληρώνεις μέσα στα 80€ και θα πρέπει να διαρκεί 40-45 λεπτά και όχι 15 ή 17 λεπτά.....

:think: :think: :think:

Μόνο 17??? Να ζητάμε παράταση των υπηρεσιών γιατί άμα αρχίσουν οι ξεπέτες......

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:think: :think: :think:

Μόνο 17??? Να ζητάμε παράταση των υπηρεσιών γιατί άμα αρχίσουν οι ξεπέτες......
Όσο είναι η Ζάνα στο κατάστημα ξεπετες δεν θα υπάρχουν.Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο χρόνο που μας δίνετε .Τώρα κάθε ένας από μας μθέλει να χαμουρεύεται στο χρόνο αυτό και δεν θέλει να το εκμεταλλεύεται σε μασαζ αυτό είναι άλλο καπέλο :knockinb:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όσο είναι η Ζάνα στο κατάστημα ξεπετες δεν θα υπάρχουν.Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο χρόνο που μας δίνετε .Τώρα κάθε ένας από μας μθέλει να χαμουρεύεται στο χρόνο αυτό και δεν θέλει να το εκμεταλλεύεται σε μασαζ αυτό είναι άλλο καπέλο :knockinb:
Το ξέρω φιλαράκι, αλλά δεν έγινε ακριβώς έτσι. Η Μαρία το άρπαξε χωρίς να προλάβω να καταλάβω τι έγινε, και μετά δεν ήθελα να τη σταματήσω. Παρόλα αυτά είπα για πρώτη φορά που συνέβει να μην το κάνω θέμα στην Ζανούλα.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α για να μην ξεχάσω, φίλε NikosShell μετά τις πληροφορίες που μου έδωσες γιοα τη Χριστίνα, τη δοκίμασα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.
Αν και έχει περιέργη και πονηρή φατσούλα, και καλή ήταν στο μασαζάκι καθώς και υπάκουη και υπομονετική στα υπόλοιπα. Ιδιαίτερα μου άρεσε το τατουαζάκι της.
Επίσης μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της πριν και μετά το τέλος της "συνεδρίας", επειδή ήταν άψογη.

Αν δεν έχανε λίγο στη φάτσα (για τα γούστα μου πάντα) είναι καλή περίπτωση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μάγκες επειδή με γράψατε στ' α.....α σας :headbang:, επαναλαμβάνω το post-ερώτηση που υπέβαλα σε άλλο thread σχετικά με τη Χριστίνα:

"Συναγωνιστές, μήπως μιλάτε για το Χριστινάκι Ρουμανάκι πιπίνι, που το καλοκαίρι δούλευε στο Ζανόσπιτο και έφυγε ξαφνικά για την πατρίδα της? Καστανή με μακρύ προς το σγουρό μαλλί, με tatoo (στην περιοχή της ... κοιλιακής χώρας-δεν θυμάμαι καλά) που πρίν έρθει σε μας δούλευε στη Γερμανία."
Συμπληρώνω και σαρκώδη χείλη!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μάγκες επειδή με γράψατε στ' α.....α σας :headbang:, επαναλαμβάνω το post-ερώτηση που υπέβαλα σε άλλο thread σχετικά με τη Χριστίνα:

"Συναγωνιστές, μήπως μιλάτε για το Χριστινάκι Ρουμανάκι πιπίνι, που το καλοκαίρι δούλευε στο Ζανόσπιτο και έφυγε ξαφνικά για την πατρίδα της? Καστανή με μακρύ προς το σγουρό μαλλί, με tatoo (στην περιοχή της ... κοιλιακής χώρας-δεν θυμάμαι καλά) που πρίν έρθει σε μας δούλευε στη Γερμανία."
πολύ νευρικό σε βρίσκω .....για ηρέμησε λίγο.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.038
Πόντοι
22.785

yes !!!!!!

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδια μπερδευτηκα ! Τελικα το ζανοσπιτο ειναι στο 29 ή στο 27 ?

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
merci...... :fuck2:πάντα μου αρεσε η μερεντα !!!!!

η Ζανα ειναι σιγουρο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.......τα άλλα να δουμε......  :2on1:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom