You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό το πόστ σου Κωλό-γερα θα έπρεπε να γίνει υπόμνημα. "Συμβουλές για αρχάριους(Πως να αυξήσετε τις πιθανότητες να γαμήσετε σε μασατζίδικο)"Το μασσαζ σε αυτα τα μαγαζια ειναι μεταξυ κωλου και μουνιου... .......................
................δουλεια μου κανω.ολα αυτα βεβαια με βασικοτερη προυποθεση οτι δεν θα παω αγχωμενος και με απαιτησεις με το ζορι και καλα οτι πρεπει να γαμησω.
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και κατι ακομα. Απορω λιγο με τους συναγωνιστες που θελουν να πανε σε ενα μαγαζι και θελουν να ειναι σιγουροι 110% οτι θα φανε μπριτζολα. Χανεται ολη η μαγεια (οση ελαχιστη εχει απομεινει) του απροσμενου. Ασ παμε οντας σιγουροι κατα 90% για να βαζουμε και λιγο την φαντασια μας να δουλευει και να μας εξιταρει και λιγο τον ερωτισμο μας το αν θα φαμε η οχι.
Εσύ είσαι "δικός" μου φίλε. Την ίδια ακριβώς άποψη έχουμε σε αυτό το θέμα. Μια φορά ρε. Μια φορά μου έχει τύχει έτσι. Και είναι και η μοναδική συνεδρία που θυμάμαι πολύ έντονα.Χαραγμένη στη μνήμη λέμε . Σε κανονικό ινστιτούτο μιλάω βέβαια. Και μόνο φραπέ με ολίγον καλαμάκιον .
περνα και πες μας τι σου εκανε εντυπωσηΣυνάδελφοι κανένας γνώστης του ρόστερ;;;Τι έχει το μενού οφέτος;
αδερφέ αμα περάσω θα πρέπει να εισέλθω...πρόβλημα αυτό... αν δεν είμαι σίγουρος για το μενού
α) Δεν είναι απαραίτητο να ψωνίσεις όταν εισέλθεις!
β) Ρωτάς για το προσφερόμενο μενού, ή για το ρόστερ?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ιβλι δεν καταλαβαίνω από το εμοτικον την απάντησή σου.Τι να υποθέσω άραγε;
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αυτό που μας ενδιαφέρει νομίζω είναι το ρόστερ...κάπου διάβασα και για μία νταρντάνα χυμώδη ή κανω λάθος;;;
Ζάνα, Ελένη (θεία), νταρντανοΜαρία, Κλαούντια (μελαχρινούλι καυλάκι με πλούσιες καμπύλες), Ανδριάννα άβυζο μεν, με κορμί λαμπάδα και πολύ Τσέχικο νάζι και σκέρτσο.
Σήμερα επιστρέφει η Σόνια και πιθανότατα η Σουζάννα!
Κατά την έξοδο της παρέας, από το απέναντι γραφείο (της Βιοιατρικής) μας κοίταγαν κάτι ξυνισμένες Ελλεηνίδες, με εμφανή την απορία στα πρόσωπά τους, για ποιό λόγο είχαμε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Ζάνα, Ελένη (θεία), νταρντανοΜαρία, Κλαούντια (μελαχρινούλι καυλάκι με πλούσιες καμπύλες), Ανδριάννα άβυζο μεν, με κορμί λαμπάδα και πολύΤσέχικοαλβανικό νάζι και σκέρτσο.
Σήμερα επιστρέφει η Σόνια και πιθανότατα η Σουζάννα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Τσέχικο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.
Δεν επεσκέφθην το ίδρυμα με την ιδιότητα του Ληξίαρχου.....
ελα που δεν ξέρεις....
ολες οι Αλβανιδες δηλωνουν Τσεχες-Ιταλιδες_ελληνιδες_κυπριες κτλ
γνωστα αυτά....
ΥΓ. εγώ πάντως δηλώνω Σουηδος ευγενής....
ελα που δεν ξέρεις....
ολες οι Αλβανιδες δηλωνουν Τσεχες-Ιταλιδες_ελληνιδες_κυπριες κτλ
γνωστα αυτά....
Γνωστά και μη κατακριτέα...... Δεν θα μαλώσουμε (ούτε οι δυό μας, αλλά ούτε και με την κορασίδα) για την καταγωγή.
Ο...καυγάς, για το πάπλωμα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K