Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
για οσους ενδιαφερονται η σονια λειπει,για μερικες μερες....θα ξεκουραζει τον κουμπαρα της......

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το μασσαζ σε αυτα τα μαγαζια ειναι μεταξυ κωλου και μουνιου... :2funny: .......................
................δουλεια μου κανω.ολα αυτα βεβαια με βασικοτερη προυποθεση οτι δεν θα παω αγχωμενος και με απαιτησεις με το ζορι και καλα οτι πρεπει να γαμησω.
Αυτό το πόστ σου Κωλό-γερα θα έπρεπε να γίνει υπόμνημα. "Συμβουλές για αρχάριους(Πως να αυξήσετε τις πιθανότητες να γαμήσετε σε μασατζίδικο)"
:2funny: :2funny:
:thumbsup:

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και κατι ακομα. Απορω λιγο με τους συναγωνιστες που θελουν να πανε σε ενα μαγαζι και θελουν να ειναι σιγουροι 110% οτι θα φανε μπριτζολα. Χανεται ολη η μαγεια :grin: (οση ελαχιστη εχει απομεινει) του απροσμενου. Ασ παμε οντας σιγουροι κατα 90% για να βαζουμε και λιγο την φαντασια μας να δουλευει και να μας εξιταρει και λιγο τον ερωτισμο μας το αν θα φαμε η οχι.

Εσύ είσαι "δικός" μου φίλε. Την ίδια ακριβώς άποψη έχουμε σε αυτό το θέμα. Μια φορά ρε. Μια φορά μου έχει τύχει έτσι. Και είναι και η μοναδική συνεδρία που θυμάμαι πολύ έντονα.Χαραγμένη στη μνήμη λέμε . Σε κανονικό ινστιτούτο μιλάω βέβαια. Και μόνο φραπέ με ολίγον καλαμάκιον . :thumbsup:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
εχουμε κανα νεο απ το υδρημα εκτος Σονιας που απουσιαζει ολα τα αλα ειναι στο ποστο τους?

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
γειααααα....τι τιμες παιζουν τωρα εδω ? thanks

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φίλε αμα γυρίσεις 10 σελίδες πίσω θα δεις τον τιμοκατάλογο :grin:.Αλλά δεν υπάρχει καμμία ουσιαστική αλλαγή τα τελευταία χρόνια

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Συνάδελφοι κανένας γνώστης του ρόστερ;;;Τι έχει το μενού οφέτος;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
αδερφέ αμα περάσω θα πρέπει να εισέλθω...πρόβλημα αυτό... αν δεν είμαι σίγουρος για το μενού

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αδερφέ αμα περάσω θα πρέπει να εισέλθω...πρόβλημα αυτό... αν δεν είμαι σίγουρος για το μενού

α) Δεν είναι απαραίτητο να ψωνίσεις όταν εισέλθεις!

β) Ρωτάς για το προσφερόμενο μενού, ή για το ρόστερ? :think:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
η υπηρεσίες ρε παιδιά πάνω κάτω ίδιες είναι...αυτό που μας ενδιαφέρει νομίζω είναι το ρόστερ...κάπου διάβασα και για μία νταρντάνα χυμώδη ή κανω λάθος;;;

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αυτό που μας ενδιαφέρει νομίζω είναι το ρόστερ...κάπου διάβασα και για μία νταρντάνα χυμώδη ή κανω λάθος;;;

Ζάνα, Ελένη (θεία), νταρντανοΜαρία, Κλαούντια (μελαχρινούλι καυλάκι με πλούσιες καμπύλες), Ανδριάννα άβυζο μεν, με κορμί λαμπάδα και πολύ Τσέχικο νάζι και σκέρτσο.

Σήμερα επιστρέφει η Σόνια και πιθανότατα η Σουζάννα!

Κατά την έξοδο της παρέας, από το απέναντι γραφείο (της Βιοιατρικής) μας κοίταγαν κάτι ξυνισμένες Ελλεηνίδες, με εμφανή την απορία στα πρόσωπά τους, για ποιό λόγο είχαμε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη..... :birdman: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Ζάνα, Ελένη (θεία), νταρντανοΜαρία, Κλαούντια (μελαχρινούλι καυλάκι με πλούσιες καμπύλες), Ανδριάννα άβυζο μεν, με κορμί λαμπάδα και πολύ Τσέχικο αλβανικό νάζι και σκέρτσο.

Σήμερα επιστρέφει η Σόνια και πιθανότατα η Σουζάννα!

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Τσέχικο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Δεν επεσκέφθην το ίδρυμα με την ιδιότητα του Ληξίαρχου..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Τσέχικο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Δεν επεσκέφθην το ίδρυμα με την ιδιότητα του Ληξίαρχου..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ελα που δεν ξέρεις....
ολες οι Αλβανιδες δηλωνουν Τσεχες-Ιταλιδες_ελληνιδες_κυπριες  κτλ
γνωστα αυτά....

ΥΓ. εγώ πάντως δηλώνω Σουηδος ευγενής....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ελα που δεν ξέρεις....
ολες οι Αλβανιδες δηλωνουν Τσεχες-Ιταλιδες_ελληνιδες_κυπριες  κτλ
γνωστα αυτά....

Γνωστά και μη κατακριτέα...... Δεν θα μαλώσουμε (ούτε οι δυό μας, αλλά ούτε και με την κορασίδα) για την καταγωγή.

Ο...καυγάς, για το πάπλωμα! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom