έχει πάθος για το τεμάχιο???
Έχει, έχει....αλλά δεν είναι ο pathos!
Και ξέρεις ε....? Τα τα προκάλεσαν όλα!!!
έχει πάθος για το τεμάχιο???
Και ξέρεις ε....? Τα τα προκάλεσαν όλα!!!
τι μου κανεις πρωινιατικα!!!
για λεγε, για λεγε...
για ποια μαμα μιλας??Τι να πω εγώ.....? Τα "μπαλκόνια" τα λένε όλα...... Του έκανε ΚΛΙΚ η νεαρά (μαμά)!!!
για ποια μαμα μιλας??
για Σουζανα λες ?Απάντηση #1078 (σύμφωνα με τα λεγόμενά της).......
για Σουζανα λες ?
πολυ καλη ερωτηση , θα ηθελα να μαθω και εγωΕχει παρει κανεις Ζανα και θεια Ελενη σε διπλο; Και αν ναι αποδιδουν τα ιδια που αποδιδουν η καθε μια ξεχωριστα ; η η μια ντρεπεται την αλλη;
Εχει παρει κανεις Ζανα και θεια Ελενη σε διπλο; Και αν ναι αποδιδουν τα ιδια που αποδιδουν η καθε μια ξεχωριστα ; η η μια ντρεπεται την αλλη;
...ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο...ΔΕΝ ξέρεις αν θα βγεις ζωντανός απ το δωμάτιο...
Δηλαδη θα με βγαλουν τεσσερεις; Η μηπως θα βγω καπως ετσι;javascript:moreSmileys();
+1000
ειδικα αμα εισαι και κωλο-γερος
Δηλαδη θα με βγαλουν τεσσερεις; Η μηπως θα βγω καπως ετσι;
Το δεύτερο νομίζω......, γι'αυτό, πάρε και κάποιον κολλητό σου μαζί, να συνδράμει την προσπάθειά σου.....
δεν ξερω τι λετε αλλα η φιλη μας Ζανα πρεπει να βαλει τα δυνατα της για τη Σουζανα . PLease get it back Suzana
H συγκεκριμενη κορασίς προσφερει το κολούρι της +20, έχω δοκιμασει, και θα έλεγα οτι δεν είναι και τόσο στενό............Επίσκεψη ξανά στο ίδρυμα.
Στην πόρτα κλασσικά η Ζάνα.
Στην πασσαρέλα η Μαρία (νομίζω αδυνάτισε), η Αντριάνα, η Ελένη και η Κλαούντια.
Πήρα την τελευταία.
Δηλώνει 19χρονη από Αρμενία, ξέρει ελάχιστα ελληνικά, αλλά κατέχει την διεθνή γλώσσα του σεξ.
Σκούρα μαλλιά, λευκό δέρμα, ωραίος πισινός (που δεν προσφέρεται, λεπτομέρειες κατωτέρω).
Με εγκατέστησαν στο δωμάτιο με την ντουζιέρα.
Κάποια στιγμή και ενώ έκανα μπάνιο, την βλέπω και μπαίνει μέσα και μένει με τα εσώρουχα (συνήθως οι θεραπεύτριες μπαίνουν μετά το ντουζ).
Όταν βγήκα από το ντουζ, έριξε και κάποια βλέμματα προς τα κάτω κάτι που με έφτιαξε αναμφίβολα.
Από μασάζ, ρίχνει πολύ λάδι και χάνεται η αίσθηση της επαφής με τα χέρια της.
Εκτός αυτού, αν και κάνει κάποιες βασικές κινήσεις, πρέπει να μάθει περισσότερα (δείχνει πρόθυμη).
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά δεν πήγα για μασάζ, αλλά για άλλη δουλειά και έτσι δεν με ένοιαξε.
Κατά τα λοιπά, όμορφο σώμα, χαμογελαστό πορσωπάκι, καλή στα περαιτέρω, όλα με προφυλάξεις (όπως άλλωστε επιβάλλω και εγώ), όχι όμως ιδιαίτερα στενή, χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα.
Κάποια στιγμή, διερευνητικά, λοξοδρόμησα ελάχιστα (προς στενότερη είσοδο) και η απάντηση ήρθε στα αγγλικά "ΝΟ".
Γενικά καλή εμπειρία.
Δεν πρέπει να είναι όμως 19 και καλύτερα γιατί δεν γουστάρω τόσο μικρές ηλικίες.
Μόλις τελειώσαμε μπήκε πρώτη για μπάνιο.
Τιμολόγιο το γνωστό.