Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
696
Πόντοι
81
Καμία καινούργια άφιξη παίζει;

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
13
Like
382
Πόντοι
290
Πριν από μερικές ημέρες ρώτησα τον Παράθυρο αν υπάρχει καμμία αλλαγή στο ρόστερ του καταστήματος και μου απάντησε ότι " υπάρχουν πολλές κοπέλλες κάποια θα σου αρέσει " . Δυστυχώς το μόνο που βλέπω είναι ότι ανακυκλώνονται οι ίδιες και οι ίδιες , καμμία αλλαγή !!

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
974
Πόντοι
361
από το υπάρχον ρόστερ ποια θεωρείτε την καλύτερη επιλογή από πλευράς υπηρεσιών; ιδανικά να δίνει και κώλο

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Ποιο ειναι το ροστερ αυτό το καιρό ξέρουμε;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
από το υπάρχον ρόστερ ποια θεωρείτε την καλύτερη επιλογή από πλευράς υπηρεσιών; ιδανικά να δίνει και κώλο
επισήμως καμιά από το μαγαζί αυτό δεν δίνει κώλο...

τώρα τί θα αποφασίσει μ εσένα προσωπικά...άλλο καπέλο.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
κάνοντας μια αναδρομή στο ίδρυμα

κατά την γνώμη μου η καλύτερη μακράν κυρία ήταν η Βίκυ εξ Αλβανίας...!!!

καλά να είναι το κορίτσι εκεί που είναι (ελπίζω να μας διαβάζει καμιά φορά...) καθώς έχω μάθει ότι έκανε οικογένεια.

ήταν η πρώτη με την οποία πέρασα όταν έγινα πελάτης του καταστήματος.

υπέροχη γκόμενα σε όλα της, αψεγάδιαστη, καλή συμπεριφορά, ικανοποιητικό μασάζ, περιποίηση και έκανε υπέρχο γαμήσι.

θυμάμαι σε μια 1 ώρα την έχυσα 3 φορές , την πλήρωσα 120ευρά και μου την έπεσε στο ντουζ της αποχώρησης για μια πίπα όπου την σταμάτησα .... γιατί θα λιποθυμούσα στο δρόμο , την θυμάμαι να μου λέει όταν την σταμάτησα "γιατί δεν θέλεις....δεν θα σε χρεώσω για την 4η φορά"

την πήρα άλλη μια φορά λίγους μήνες αργότερα και στη συνέχεια την χάσαμε...

και ευτυχώς γιατί θα μου το έκλεινε το σπίτι

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Το μαγαζι εχει ένα χαρακτηριστικό που πιθανόν να μην είναι αρεστό σε πολλούς αλλα ετσι δουλεύει:
Εχει την σταθερή και καλή πελατεία. Όσοι είναι σε αυτο το γκρουπ και «έχουν γνωριστεί» με κοπέλες έχουν κατα τη γνώμη μου πολυ καλο service απο αρκετες καθώς το ρόστερ είναι σταθερό και απο οσο έχω καταλάβει μιλάνε και μεταξύ τους. Για τους νέους ή αυτούς που πάνε μια φορα το χρόνο υπαρχει ένα στοίχημα εμπιστοσύνης που πρέπει να κερδίσουν.
Για να γυρίσω στην ερώτηση που τέθηκε παραπάνω μπορει να πάρει κανεις απο full service μέχρι τυπικό ανάλογα με την περίπτωση. Νομίζω φαίνεται και απο κάποιες κριτικές, όπως το διπλό με Λια και Βερονικα ή το αντίστροφο απο άλλο φίλο που μίλησε για μικρές προσδοκίες.
Μην με ρωτήσετε πόσες φορές πρέπει να παει καποιος για να πάρει full.....
Όποτε υπαρχει το ερώτημα αν καποιος θέλει να γίνει πελάτης εδώ ή να παει αλλου που θα το πάρει απο day one.....αλλα εκεί θα το πάρουν όλοι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom