bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Συμβουλή(και όποιος θέλει την ακολουθεί) : μαγαζί όπου οι καλύτερες για να περάσεις καλά είναι άνω των 50 οκ.....εντάξει!!!!!!
η προσωπική σου γνώμη είναι λάθος, στο επάγγελμα της πηγαίνει με άντρες, στην προσωπική της ζωή με γυναίκες...Δε ξέρω αν της αρέσουνε οι άντρες ή όχι αλλά από προσωπική εμπειρία είναι παρά πολύ καλή. Και στο μασάζ και στο δεύτερο πρόγραμμα. Εμένα αντιθετως μου μοιάζει σαν να της αρέσουνε οι άντρες!!!!
Προσωπικη μου γνώμη.
Που ειναι το αγορακι χριστινακι τωρα;η προσωπική σου γνώμη είναι λάθος, στο επάγγελμα της πηγαίνει με άντρες, στην προσωπική της ζωή με γυναίκες...
γι αυτό σαν πελάτες δεν θα πάρουμε ποτέ αυτό το έξτρα δώσιμο από το Χριστινάκι!
είναι ωραία τύπισα πάντως, εγώ την συμπαθώ πολύ, απλά δεν γαμάω λεσβίες, δεν με φτιάχνουν...
Καλημέρα αδερφέ ! Το Χριστινακι δουλεύει κανονικά στη Ζανα …Που ειναι το αγορακι χριστινακι τωρα;
ρε συ δεν είπα πως είναι αγοράκι...Που ειναι το αγορακι χριστινακι τωρα;
Και εγώ το ίδιο και κάνει και καλό μασαζ που η άλλες δεν κάνει καμία γιατί δεν ξέρουν πιάνουν και χαϊδεύουν χα χα χα και στα υπόλοιπα μια χαρα είναι τώρα αν είναι λεσβια τι ζόρι τραβάμε άλλο η δουλειά άλλο προσωπική ζωή εκτός αν ήθελε κανενας να παντρευτεί χα χα χα χαΔε ξέρω αν της αρέσουνε οι άντρες ή όχι αλλά από προσωπική εμπειρία είναι παρά πολύ καλή. Και στο μασάζ και στο δεύτερο πρόγραμμα. Εμένα αντιθετως μου μοιάζει σαν να της αρέσουνε οι άντρες!!!!
Προσωπικη μου γνώμη.
ΟΚ. τοπιασα,ειναι κοντοκουρεμενο αγορε,οπως, την ηξερα απο λαγουμτζη .Εκτος αν αν μιλας για αλλη!ρε συ δεν είπα πως είναι αγοράκι...
λεσβιάκι είναι το κορίτσι και μαγκιά της!
Η προσωπικη γνώμη είναι προσωπική γνώμη. Προτιμώ να μην μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Το σταματάω δω!!η προσωπική σου γνώμη είναι λάθος, στο επάγγελμα της πηγαίνει με άντρες, στην προσωπική της ζωή με γυναίκες...
γι αυτό σαν πελάτες δεν θα πάρουμε ποτέ αυτό το έξτρα δώσιμο από το Χριστινάκι!
είναι ωραία τύπισα πάντως, εγώ την συμπαθώ πολύ, απλά δεν γαμάω λεσβίες, δεν με φτιάχνουν...
όχι ρε σύ... την Χριστίνα την Σέρβα που είναι όμως από την άλλη γνωστή γειτονική χώραΟΚ. τοπιασα,ειναι κοντοκουρεμενο αγορε,οπως, την ηξερα απο λαγουμτζη .Εκτος αν αν μιλας για αλλη!
Επειδή αρκετοί δεν πάμε εκεί για να παντρευτούμε.....και επειδή πολλα απο τα προσφερόμενα (μασαζ, καθαριότητα, περιβάλλον κλπ.) είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω απο όσα αλλα μαγαζιά γνωρίζω εγω, σε αρκετες περιπτώσεις το ηλικιακό μπαίνει δεύτερο.....Συμβουλή(και όποιος θέλει την ακολουθεί) : μαγαζί όπου οι καλύτερες για να περάσεις καλά είναι άνω των 50 οκ.....εντάξει!!!!!!
Από εμπειρία (έχω γράψει 2-3 κριτικές) το duo Λία-Βερόνικα τα "σπάει" γιατί η Βερόνικα γουστάρει το λεσβιακό με την Λία (strap-on κλπ). Προσωπικά τις αφήνω να την βρούν μεταξύ τους και δέχομαι μετά διπλό ακα στοματικό!Είναι πράγματι καλές οι Λία και Ελένη με την 2η να έχει μικρό προβάδισμα.
Θα πρόσθετα την Βερόνικα και την Άννα (έχει βελτιωθεί)
Για την Ζάνα δεν έχω άποψη , δεν έχω περάσει ποτέ.
Τώρα αυτο το κομμάτι εχει παει σε αλλη φαση με Λια και Μελινα....Από εμπειρία (έχω γράψει 2-3 κριτικές) το duo Λία-Βερόνικα τα "σπάει" γιατί η Βερόνικα γουστάρει το λεσβιακό με την Λία (strap-on κλπ). Προσωπικά τις αφήνω να την βρούν μεταξύ τους και δέχομαι μετά διπλό ακα στοματικό!
Δηλαδη η ¨κοντο Λιζα" ειναι εκει ? ...τοσεs ερωτησειs πιο πισω και καμμια απαντηση ...να θεωρησουμε λοιπον οτι οντωs ειναι αυτη ? ...Αν ναι βλεπω να με τρωει το κεντρο ....Δοκιμάστηκε για άλλη μια φορα το Λιζακι....
Σταθερη αξια για εμενα.. απο τοτε που δούλευε Συγγρου...!
Κοντοπουτανο μιλφακι με ωραιο πετιτ σωματακι...και παντα με πολυ ορεξη κ καυλες!!
Λές να το δοκιμάσω συναγωνιστή? Βάλε μας και περιγραφή αν μπορείς!Τώρα αυτο το κομμάτι εχει παει σε αλλη φαση με Λια και Μελινα....
Ναι αυτή είναι συνάδελφε.Δηλαδη η ¨κοντο Λιζα" ειναι εκει ? ...τοσεs ερωτησειs πιο πισω και καμμια απαντηση ...να θεωρησουμε λοιπον οτι οντωs ειναι αυτη ? ...Αν ναι βλεπω να με τρωει το κεντρο ....
Εσυ δηλαδη τωρα τι εισαι;; το καταστημα; η καποιος που προμοταρει την λια και την ελενη;; οτι και να εισαι ειναι λαθος γιατι υπαρχουν και αλλες κοπελες που ξερουν να κανουν σωστο μασαζ !!!Επειδή τελευταίο καιρό , χρόνια θα έλεγα , ο όρος Μασάζ ( Μασατζιδικο ) με happy end , έχει γίνει μια σαλάτα και οι περισσότεροι λάτρες , πλέον δεν αναφέρονται για ένα καλό μασάζ σε κάποιο ίδρυμα , η για κάποια κοπέλα που κάνει καλό μασάζ που να αξίζει τα λεφτά του , αλλά για όλα τα υπόλοιπα !
Αθλητικό μασάζ , μασάζ που να αξίζει τα λεφτά του , να σηκώνεσαι και να νιώσεις αλλιώς στο σώμα σου , και φυσικά σε συνδυασμό με ένα καλό προγραμμα !
Θα συνιστώ ανεπιφύλακτα , στο έν λόγο κατάστημα !
Λια
Ελένη
Φυσικά , υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές κοπέλες στη Ζανα που κάνουν πολύ καλό μασαζ !
Προσωπική εμπειρία !!!
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλα με δεδομένο ότι η Λια δεν μασάει πουθενα και η αλλη εχει μια τάση στα κοριτσάκια θα παίξει εξ ίσου δυνατά απο ότι με τη Βερονικα. Με την Βερονικα βέβαια είναι και ίδια γλώσσα .....αλλα πρέπει να δοκιμαστεί το μοντέλο. Προχθές καποιος τις είχε μπλοκάρει αλλα δεν ειδα κριτικη/ενημέρωση......καλή ή κακή....Λές να το δοκιμάσω συναγωνιστή? Βάλε μας και περιγραφή αν μπορείς!