Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
επίσης να αναφέρουμε και τα πλύν¨ προ καιρού με επίδεσμο στο χέρι και μια μεγάλη ουλή στην κοιλιά.
ουλη??δεν την ειχα προσεξει!!
η ζανα ποια ειναι?πως την λενε κανονικα?η χοντρουλα που ανοιγει ειναι???

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όσοι έχετε πάρει και Ζάνα και Σόνια ποια είναι τα συν/πλην της καθεμιας; Εκτός ηλικίας φυσικά. Πήρα ζανα όπως έγραψα και παραπάνω και ψηνομαι να δοκιμάσω next week τη Σόνια, αλλά απτην άλλη σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να ξαναπαρω Ζάνα.

panvox

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όσοι έχετε πάρει και Ζάνα και Σόνια ποια είναι τα συν/πλην της καθεμιας; Εκτός ηλικίας φυσικά. Πήρα ζανα όπως έγραψα και παραπάνω και ψηνομαι να δοκιμάσω next week τη Σόνια, αλλά απτην άλλη σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να ξαναπαρω Ζάνα.
νομιζω πως η ζανα είναι by far η καλυτερη θεραπευτρια. εξαλλου εχει και διπλωμα στο μασαζ. και την ενδιαφερει να περναει καλα ο πελατης. ειναι ομως μεγαλη και οχι και τοσο ελκυστικη (κατα την αποψη μου) ενω η σόνια ειναι μικρη.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
νομιζω πως η ζανα είναι by far η καλυτερη θεραπευτρια. εξαλλου εχει και διπλωμα στο μασαζ. και την ενδιαφερει να περναει καλα ο πελατης. ειναι ομως μεγαλη και οχι και τοσο ελκυστικη (κατα την αποψη μου) ενω η σόνια ειναι μικρη.
πως ειναι η ζανα και πως την λενε κανονικα??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  παντα πρεπει να δοκιμαζειs ο ιδιοs.    η ζανα κλασειs ανωτερη se ολα.    δεν συγκρινεται με την σονια.    η σονια οσεs φορεs και να παs μαζι τηs δεν θα ανοιχτει περισσοτερο,  δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω, δεν παθιαζεται.    υπαρχουν ενα σωρο ανωμαλιαρεs στα μασαζ που προσφερουν πολλα περισσοτερα.  κανει το προγραμματακι τηs, απο το οποιο δεν φευγειs  ουτε δυσαρεστημενοs  αλλα ουτε και τρισευτυχισμενοs.  ειναι συγκρατημενη στο προγραμμα τηs.    ουτε φιλακια πεφτουν,  λιγο γλυψιμο στα αρχιδια,  ουτε μπιλενικι πεφτει και οταν ψιλοβαρεθει( to οποιο γρηγορα γινεται)  σου λεει,  ελα τωρα θελω να με πηδηξειs. απλα η σονια ειναι μικρη και φρεσκια. εχει κατι το συμπαθητικο και χαριτωμενο. 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παίδες το συγκεκριμένο είναι "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας" στην κυριολεξία! Το επισκέφθηκα σήμερα για πρώτη φορά (πρώτη και σε μασατζίδικο γενικά), μπήκα άνετος κλπ, ζήτησα Σόνια, μου είπε η κυρία που με υποδέχθηκε και με πέρασε στο σαλόνι και μετά ρώτησα για Ζάνα αφού για αυτές τις δύο είχα διαβάσει εδώ περισσότερο.

Οπότε μου λέει ότι εκείνη είναι η Ζάνα και της λέω "ωραία, εσένα θέλω!"

Χωρίς να δω άλλες κοπέλες με πέρασε στο δωμάτιο, μου προσέφερε και αναψυκτικό κλπ, κάνω ντουσάκι σκάει μετά από λίγο με ένα πιο ελαφρύ ρουχαλάκι... Και αρχίζει ένα μασάζ απίστευτο, το κατέχει η τύπισα πραγματικά! Σε όλο το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, για κάνα 40λεπτο!

Μετά γυρνάω μπροστά, αρχίζει τα τριψίματα, γδύνεται, αγκαλιές και χάδια, βυζάρες απίστευτες φοβερές, και το κορμί της μου άρεσε πολύ (για 38 χρονών που είναι τη βρήκα πάρα πολύ καλή!), μετά πίπα (με σκουφάκι) και με καβαλάει μετά από λίγο για σεξ, όπου μετά από λίγο της είπα για κωλαράκι, το οποίο και τελικά μου έδωσε!

Μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα στη συνέχεια όπου την πήρα από τον κώλο και μετά ξανά πίσω στο μασαζοκρέβατο για ισπανική και τελείωμα στις βυζάρες της!

Ακολούθησαν κι άλλες αγκαλιές κλπ και μετά μπήκαμε και οι δύο στο ντουζ, όπου με έτριψε με το αφρόλουτρο κλπ και άρχισε να με χαϊδεύει πάλι, αλλά δεν ήθελα ξανά - φαντάζομαι αν την άφηνα θα μου τον έπαιζε μέχρι να τελειώσω ξανά.

Φοβερή η Ζάνα, τρελή περιποίηση, όλα αυτά 100 ευρώ (80 της είχα πει αρχικά -χωρίς να αναφέρω κώλο- και μου είχε πει "ό,τι θέλεις δίνεις") και στο τέλος της έδωσα εγώ 100.

Δε βλέπω την ώρα να ξαναπάω!!!!!!
να'ναι καλα ο φιλος ραστοπουλος που τα'γραψε αναλυτικα και με βγαζει απο τον κοπο. Πηγα κι εγω για πρωτη φορα στη Ζανα και εφυγα virtually 100kg ελαφρυτερος απο το καταπληκτικο της μασαζ και physically ολίγα γραμμάρια ελαφρυτερος απο το καταπληκτικο της... ;)

προγραμμα παρομοιο με ολιγες διαφοροποιησεις αλλα η συμμετοχη/καβλα στα υψη. Δεν ξερω αν το γουσταρει ή αν το "παιζει" ωραια το εργακι, αλλα τι με νοιαζει κιολας? 80€ well spent μεχρι τελευταιο σεντσι.
Καλο ΣΚ  :)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και μετα στην ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ για τσεκ απ :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να'ναι καλα ο φιλος ραστοπουλος που τα'γραψε αναλυτικα και με βγαζει απο τον κοπο. Πηγα κι εγω για πρωτη φορα στη Ζανα και εφυγα virtually 100kg ελαφρυτερος απο το καταπληκτικο της μασαζ και physically ολίγα γραμμάρια ελαφρυτερος απο το καταπληκτικο της... ;)

προγραμμα παρομοιο με ολιγες διαφοροποιησεις αλλα η συμμετοχη/καβλα στα υψη. Δεν ξερω αν το γουσταρει ή αν το "παιζει" ωραια το εργακι, αλλα τι με νοιαζει κιολας? 80€ well spent μεχρι τελευταιο σεντσι.
Καλο ΣΚ  :)

Είναι δύσκολοι καιροί και τα ιδρύματα επιστρατεύουν τα δυνατά χαρτιά τους.

Λογικά, θα δούμε καλύτερες μέρες, από άποψη υπηρεσιών, ενδεχομένως και τιμών.

Ίδωμεν.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδεσ η σονια δεν δουλευει??ξερει κανεισ ποτε θα γυρισει??μαλλον θα ετοιμαζει το κωλαρακι τησ για να τον δωσει!!!θα τησ το ξεσκισουμε ρε μαγκεσ μασ εχει βγαλει την πιστη!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδεσ η σονια δεν δουλευει??ξερει κανεισ ποτε θα γυρισει??μαλλον θα ετοιμαζει το κωλαρακι τησ για να τον δωσει!!!θα τησ το ξεσκισουμε ρε μαγκεσ μασ εχει βγαλει την πιστη!!!!
σημερα δουλευε η σονια...η ζανα δεν ηταν,απο δευτερα....

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
περασα εχθες απο το εν λογω και ονομαστικα μου ειπαν 4 η 5 αλλα ειδα μονο 2 και για οσες ρωτισα μου ειπαν απασχολιμενες τι γινεται συναδελφοι? που δεν γινεται αυτο αφου 2 η 3 δωματια εχουν πως ειναι τουλαχιστον 3 να ειναι απασχωλιμενες ταυτοχρονα ? κοβουνε φατσες και αναλογος βγενουν στο σαλωνι? Η αν εχουν βγαλει το μεροκαματο γιατι πηγα και απογευμα το πεζουναι απασχολιμενες!!! αν ξερει κανενας φιλος ας μου λισει την απορια!! τελικα πηρα μια απο τις δυο που ειδα δεν ενθουσιαστικα για το μασαζ και μετα λιγο πανο απο τον μεσω ορο στο μετα μασαζ :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom