Παίδες το συγκεκριμένο είναι "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας" στην κυριολεξία! Το επισκέφθηκα σήμερα για πρώτη φορά (πρώτη και σε μασατζίδικο γενικά), μπήκα άνετος κλπ, ζήτησα Σόνια, μου είπε η κυρία που με υποδέχθηκε και με πέρασε στο σαλόνι και μετά ρώτησα για Ζάνα αφού για αυτές τις δύο είχα διαβάσει εδώ περισσότερο.
Οπότε μου λέει ότι εκείνη είναι η Ζάνα και της λέω "ωραία, εσένα θέλω!"
Χωρίς να δω άλλες κοπέλες με πέρασε στο δωμάτιο, μου προσέφερε και αναψυκτικό κλπ, κάνω ντουσάκι σκάει μετά από λίγο με ένα πιο ελαφρύ ρουχαλάκι... Και αρχίζει ένα μασάζ απίστευτο, το κατέχει η τύπισα πραγματικά! Σε όλο το σώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, για κάνα 40λεπτο!
Μετά γυρνάω μπροστά, αρχίζει τα τριψίματα, γδύνεται, αγκαλιές και χάδια, βυζάρες απίστευτες φοβερές, και το κορμί της μου άρεσε πολύ (για 38 χρονών που είναι τη βρήκα πάρα πολύ καλή!), μετά πίπα (με σκουφάκι) και με καβαλάει μετά από λίγο για σεξ, όπου μετά από λίγο της είπα για κωλαράκι, το οποίο και τελικά μου έδωσε!
Μεταφερθήκαμε στην πολυθρόνα στη συνέχεια όπου την πήρα από τον κώλο και μετά ξανά πίσω στο μασαζοκρέβατο για ισπανική και τελείωμα στις βυζάρες της!
Ακολούθησαν κι άλλες αγκαλιές κλπ και μετά μπήκαμε και οι δύο στο ντουζ, όπου με έτριψε με το αφρόλουτρο κλπ και άρχισε να με χαϊδεύει πάλι, αλλά δεν ήθελα ξανά - φαντάζομαι αν την άφηνα θα μου τον έπαιζε μέχρι να τελειώσω ξανά.
Φοβερή η Ζάνα, τρελή περιποίηση, όλα αυτά 100 ευρώ (80 της είχα πει αρχικά -χωρίς να αναφέρω κώλο- και μου είχε πει "ό,τι θέλεις δίνεις") και στο τέλος της έδωσα εγώ 100.
Δε βλέπω την ώρα να ξαναπάω!!!!!!