Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους !
Ενημερώνω τους φίλους για νέα κοπέλα στο κατάστημα . Την λένε Βικτόρια , είναι Ρωσίδα ( ΡΩΣΙΔΑ ) , 19 ετών , η κοπέλα  αφηνει πολλά υποσχόμενα . Οι φίλοι μας θα μας πουν τα παράταιρο !!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
η κοπέλα  αφηνει πολλά υποσχόμενα . Οι φίλοι μας θα μας πουν τα παράταιρο !!!   :think: :)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
η κοπέλα  αφηνει πολλά υποσχόμενα . Οι φίλοι μας θα μας πουν τα παράταιρο !!!  :think: :)
οδηγώ αγαπητέ : ) Τα περαιτερω  :p καμία φορά το t9 γράφει ότι γουστάρει , καν το είδα . Ας κρατήσουμε την ουσία , τα αλλά είναι ασήμαντα :p

nukemf

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα , η αλικη απο λελας καραγιαννη εμαθα οτι ειναι πλεον στο ροστερ του συγκεκριμενου μαγαζιου. Εχουμε καποια πληροφορια ??? ευχαριστω εκ των προτερων

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
καλησπερα , η αλικη απο λελας καραγιαννη εμαθα οτι ειναι πλεον στο ροστερ του συγκεκριμενου μαγαζιου. Εχουμε καποια πληροφορια ??? ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα αγαπητέ ! Εγώ δεν έχω ιδέα , μπορεί να είναι  μπορεί και όχι .Κάνε μια βόλτα στο κατάστημα να δεις ο ίδιος .

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα στους φίλους . Είδα και από κοντά την καινούργια την Βικτόρια . Η κοπέλα είναι θέα , μικρή , πολύ όμορφη , είναι Ρωσιδα . Όσοι δεν την έχουν επισκεφθεί , πραγματικά χάνουν !!!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Καλημέρα στους φίλους . Είδα και από κοντά την καινούργια την Βικτόρια . Η κοπέλα είναι θέα , μικρή , πολύ όμορφη , είναι Ρωσιδα . Όσοι δεν την έχουν επισκεφθεί , πραγματικά χάνουν !!!

για να δοκιμάσουμε....

σκέψου μούτρα που θα κάνουν οι παλιές με την καινούργια

μάχη θα γίνει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Θα το στηρίξουμε εμείς το κορίτσι οι πελατες!
Βάλτε κάνα φυλαχτό να είναι οκ από την ζήλεια των άλλων :grin:
Χαχαχαχ θεός !
Αδερφέ πράγματι είναι πολύ ωραίο μωρό , ξέρεις εγώ δεν λέω και πολλά για τα κορίτσια , μια απλή ενημέρωση :) :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 173019

Επισκέπτης
Καλησπέρα,

Ερωτήσεις 2 στον αριθμό.
1. Η κοπέλα Σοφία(Σόφη) είναι δυνατή; και έχει και μεγάλο στήθος;
2. Τι προγράμματα υπάρχουν;
Ευχαριστώ πολύ

Innokentios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Τελικά το πείρε κανείς το νέο ρωσσιδάκι τη Βικτόρια  , έχουμε καμιά παραπάνω πληροφορία ??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Δεν ήταν σήμερα ή ήταν σε δωμάτιο. Μόνο Λία, Μόνικα, Ιζαμπέλα και Άσια είδα. Η Άσια υπερπαραγωγή, κόκκινο βινύλ mini dress, κόκκινα παπούτσια, κατακόκκινο κραγιόν, σκέτη τσόντα.

Innokentios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Δεν ήταν σήμερα ή ήταν σε δωμάτιο. Μόνο Λία, Μόνικα, Ιζαμπέλα και Άσια είδα. Η Άσια υπερπαραγωγή, κόκκινο βινύλ mini dress, κόκκινα παπούτσια, κατακόκκινο κραγιόν, σκέτη τσόντα.

Κριμα που δεν το δες το πιπινακι να μας πεις και εμάς.
Άσια εε ?? Δεν τη γνωριζω η αληθεια ειναι πως εχω να παω καμποσο καιρό, τελευταια ειχα παρει την Ειρήνη τη μικρούλα .

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Καλησπέρα,

Ερωτήσεις 2 στον αριθμό.
1. Η κοπέλα Σοφία(Σόφη) είναι δυνατή; και έχει και μεγάλο στήθος;
2. Τι προγράμματα υπάρχουν;
Ευχαριστώ πολύ
Σε όλα ναι και έχει και το μασάζ...τα προγράμματα θα στα πουν είναι τα συνηθισμένα από 60 ξεκινούν το μισάωρο...

Elbabinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
242
Πόντοι
280

Innokentios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Τελικά κανείς ??τίποτα ?? δεν εχει να πει για τι Βικτόρια την καινούργια  ???? περίεργο  :think:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.964
Πόντοι
8.236
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες του νήματος. Έχοντας αποφασίσει τον τελευταίο καιρό από τα call girl είπα να ασχοληθώ με κάτι το οποίο είχα χρόνια απορία πως είναι, δηλαδή ένα τριψάδικο στον οποίο θα υπάρχουν και παροχές υπηρεσιών. Επέλεξα το συγκεκριμένο μαγαζί για την επίλυση των αποριών μου βάσει τον διάφορων κριτικών που διάβασα σχετικά με τα μασατζίδικα. Αποφάσισα να γράψω εδώ τις εμπειρίες μου σχετικά με τις κοπέλες διότι θεωρώ χάσιμο χρόνου να γράψω κριτική για την καθεμία ξεχωριστά, 'άλλωστε έχουν γραφτεί τα πάντα για όλες (ίσως) τις κοπέλες το συγκεκριμένου μαγαζιού. Για να μην κουράσω για τις κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκα έχω να πω συνοπτικά τα εξής
1)Μόνικα Σέρβα. ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!! Για το μασάζ της Μόνικας το μόνο που έχω να πω είναι ότι απλά με ίσιωσε,ενώ στα του σεξ θα πω μόνο ότι κάνει ίσως με διαφορά το καλύτερο αρχι....γλύψιμο!!!!
2)Σόφη. Η Σόφη είναι απλά η κλασσική  μίλφ με το έκφυλο πρόσωπο που θες  να το σκίσεις. Όσον αφορά το μασάζ το παλεύει.
3)Ξένια. Η Ξένια είναι μια μια συμπαθητική κοπέλα, έχει χιούμορ. Στα του σεξ δεν ταιριάξαμε, ενω στο μασάζ είναι καλή.
4)Λια. Η Λία για την ηλικία της μπορώ να πω ότι διατηρήτε πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να συνευρεθώ  μια έμπειρη γυναίκα σαν την Λία. Για το μασάζ θα πω μόνο ότι παρά το γεγονός πως δεν είναι και το πρώτο μπόι έχει πολύ βαρύ χέρι, και ίσως κάνει το καλύτερο μασάζ εκεί μέσα (ακόμα και από την Μόνικα)
5)Έλενα. ευγενική κοπέλα (μιλφ και αυτή), αρκετά καλό μασάζ, κα...λωτικό σώμα αν και στο σεξ δεν ταιρίαξαμε.
Επίσης όλες της φορές που πήγα η Ζάνα στην υποδοχή ήταν αρκετά καλή.
Μπορώ να πω ότι θα ξαναπάω. Μέχρι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλό σε teen. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

day622

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
101
Πόντοι
1
Η καινούρια λέγεται Βικτόρια η Βίκυ? Η εγώ τα χασα στο σαλόνι και άκουσα Βίκυ από αυτό που είδα.Κοντο μαλάκια  ηλικία 20κατι από Ρωσία πολλή όμορφο για τα δικά μου γούστα. Χρόνια πελάτης του μαγαζιου πέρασα πάλι πολλή όμορφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom