Καλησπέρα σε όλους τους μύστες του νήματος. Έχοντας αποφασίσει τον τελευταίο καιρό από τα call girl είπα να ασχοληθώ με κάτι το οποίο είχα χρόνια απορία πως είναι, δηλαδή ένα τριψάδικο στον οποίο θα υπάρχουν και παροχές υπηρεσιών. Επέλεξα το συγκεκριμένο μαγαζί για την επίλυση των αποριών μου βάσει τον διάφορων κριτικών που διάβασα σχετικά με τα μασατζίδικα. Αποφάσισα να γράψω εδώ τις εμπειρίες μου σχετικά με τις κοπέλες διότι θεωρώ χάσιμο χρόνου να γράψω κριτική για την καθεμία ξεχωριστά, 'άλλωστε έχουν γραφτεί τα πάντα για όλες (ίσως) τις κοπέλες το συγκεκριμένου μαγαζιού. Για να μην κουράσω για τις κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκα έχω να πω συνοπτικά τα εξής
1)Μόνικα Σέρβα. ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!! Για το μασάζ της Μόνικας το μόνο που έχω να πω είναι ότι απλά με ίσιωσε,ενώ στα του σεξ θα πω μόνο ότι κάνει ίσως με διαφορά το καλύτερο αρχι....γλύψιμο!!!!
2)Σόφη. Η Σόφη είναι απλά η κλασσική μίλφ με το έκφυλο πρόσωπο που θες να το σκίσεις. Όσον αφορά το μασάζ το παλεύει.
3)Ξένια. Η Ξένια είναι μια μια συμπαθητική κοπέλα, έχει χιούμορ. Στα του σεξ δεν ταιριάξαμε, ενω στο μασάζ είναι καλή.
4)Λια. Η Λία για την ηλικία της μπορώ να πω ότι διατηρήτε πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να συνευρεθώ μια έμπειρη γυναίκα σαν την Λία. Για το μασάζ θα πω μόνο ότι παρά το γεγονός πως δεν είναι και το πρώτο μπόι έχει πολύ βαρύ χέρι, και ίσως κάνει το καλύτερο μασάζ εκεί μέσα (ακόμα και από την Μόνικα)
5)Έλενα. ευγενική κοπέλα (μιλφ και αυτή), αρκετά καλό μασάζ, κα...λωτικό σώμα αν και στο σεξ δεν ταιρίαξαμε.
Επίσης όλες της φορές που πήγα η Ζάνα στην υποδοχή ήταν αρκετά καλή.
Μπορώ να πω ότι θα ξαναπάω. Μέχρι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλό σε teen. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!