Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Innokentios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Η καινούρια λέγεται Βικτόρια η Βίκυ? Η εγώ τα χασα στο σαλόνι και άκουσα Βίκυ από αυτό που είδα.Κοντο μαλάκια  ηλικία 20κατι από Ρωσία πολλή όμορφο για τα δικά μου γούστα. Χρόνια πελάτης του μαγαζιου πέρασα πάλι πολλή όμορφα.
Βικτόρια λέγεται , ναι Ρωσσίδα είναι , για δώσε μια πιο αναλυτική περιγραφή αν και μου ακούγεται ηδη καλό.

day622

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2016
Like
101
Πόντοι
1
Τουμπανο μωρό με τατοο λιοντάρι... ΑΑΑΡΡ... στο μπουτι φρανζουλα ξανθιά σκουλαρίκια κι στης ρογες δε περιγράφω αλλο

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Η καινούρια λέγεται Βικτόρια η Βίκυ? Η εγώ τα χασα στο σαλόνι και άκουσα Βίκυ από αυτό που είδα.Κοντο μαλάκια  ηλικία 20κατι από Ρωσία πολλή όμορφο για τα δικά μου γούστα. Χρόνια πελάτης του μαγαζιου πέρασα πάλι πολλή όμορφα.

Δοκιμάστηκε πιπινάκι Βικτώρια. Περιγραφή όπως αναφέρεται. Κοντό αγορίστικο μαλλάκι με φράντζα, όμορφο πρόσωπο, piercing σε ρώγες και αφαλό, tatoo στο μπούτι. Τουμπανάκι, οχι μοντελε σωματακι.
Μασαζ ικανοποιητικό σε πλάτη, μέση και πόδια (έχω κανει και καλύτερο).
Στο Β γύρο πίπα με σκουφάκι και καθοδήγηση (όχι deep throat). Στον αγώνα δεν αφήνει δάχτυλο πουθενά και με τίποτα (παίζει άμυνα με κλειστά πόδια), αλλά πηδήχτηκε ικανοποιητικά σε αρκετές στάσεις. Η έλλειψη πείρας εμφανής.
Αν ανοίξουν οι mods προφιλ θα ακολουθήσει κριτική. Αυτά από εμένα.         

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Λια παιδες. Δοκιμασα σημερα. Δινει αξια στα λεφτα σου.

Innokentios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
5
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε πιπινάκι Βικτώρια. Περιγραφή όπως αναφέρεται. Κοντό αγορίστικο μαλλάκι με φράντζα, όμορφο πρόσωπο, piercing σε ρώγες και αφαλό, tatoo στο μπούτι. Τουμπανάκι, οχι μοντελε σωματακι.
Μασαζ ικανοποιητικό σε πλάτη, μέση και πόδια (έχω κανει και καλύτερο).
Στο Β γύρο πίπα με σκουφάκι και καθοδήγηση (όχι deep throat). Στον αγώνα δεν αφήνει δάχτυλο πουθενά και με τίποτα (παίζει άμυνα με κλειστά πόδια), αλλά πηδήχτηκε ικανοποιητικά σε αρκετές στάσεις. Η έλλειψη πείρας εμφανής.
Αν ανοίξουν οι mods προφιλ θα ακολουθήσει κριτική. Αυτά από εμένα.         

Ωραιος , εισαι μεγάλος παίκτης , ευχαρηστουμε για την παράθεση

nukemf

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
0
καλημερα , σε ολους , επειδη εχω παει 3 φορες μεχρι στιγμης στο συγκεκριμενο μαγαζι ψαχνωντας την Αλικη απο λελας καραγιαννη και δεν την εχω πετυχει. Αν μπορει να βοηθησει καποιος συναγωνιστης και να μου πει εστω με ποιο ονομα "εμφανιζεται" (οχι στα μπουζουκια) . Ευχαριστω εκ των προτερων

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Γέρικο η όχι αν εχεις μέρες να διώξεις τα χοντρά, το cim της σε κάνει να τρέμεις...
Επειδή στην ουσία αυτο που παίρνουμε είναι προσφορά υπηρεσιών, η εμπειρία δείχνει ότι συνήθως οσο μεγαλώνει καποια ανεβάζει και το επίπεδο των υπηρεσιών για να αντισταθμίσει όσα ο «πανδαμάτωρ χρόνος» κλέβει.
Η Λια, η Μονικα, η Ελένη και διάφορες άλλες απο αλλα μαγαζιά όπως η Βανέσα, η Έλενα του Μπακνανα, η αλλη απο το Φραντζή 4, η Μαργκω κλπ. Που θεωρούνται τοπ, καμμία δεν είναι πιτσιρικά....
Τυχαίο?

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες του νήματος. Έχοντας αποφασίσει τον τελευταίο καιρό από τα call girl είπα να ασχοληθώ με κάτι το οποίο είχα χρόνια απορία πως είναι, δηλαδή ένα τριψάδικο στον οποίο θα υπάρχουν και παροχές υπηρεσιών. Επέλεξα το συγκεκριμένο μαγαζί για την επίλυση των αποριών μου βάσει τον διάφορων κριτικών που διάβασα σχετικά με τα μασατζίδικα. Αποφάσισα να γράψω εδώ τις εμπειρίες μου σχετικά με τις κοπέλες διότι θεωρώ χάσιμο χρόνου να γράψω κριτική για την καθεμία ξεχωριστά, 'άλλωστε έχουν γραφτεί τα πάντα για όλες (ίσως) τις κοπέλες το συγκεκριμένου μαγαζιού. Για να μην κουράσω για τις κοπέλες με τις οποίες συναντήθηκα έχω να πω συνοπτικά τα εξής
1)Μόνικα Σέρβα. ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ!!! Για το μασάζ της Μόνικας το μόνο που έχω να πω είναι ότι απλά με ίσιωσε,ενώ στα του σεξ θα πω μόνο ότι κάνει ίσως με διαφορά το καλύτερο αρχι....γλύψιμο!!!!
2)Σόφη. Η Σόφη είναι απλά η κλασσική  μίλφ με το έκφυλο πρόσωπο που θες  να το σκίσεις. Όσον αφορά το μασάζ το παλεύει.
3)Ξένια. Η Ξένια είναι μια μια συμπαθητική κοπέλα, έχει χιούμορ. Στα του σεξ δεν ταιριάξαμε, ενω στο μασάζ είναι καλή.
4)Λια. Η Λία για την ηλικία της μπορώ να πω ότι διατηρήτε πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία να συνευρεθώ  μια έμπειρη γυναίκα σαν την Λία. Για το μασάζ θα πω μόνο ότι παρά το γεγονός πως δεν είναι και το πρώτο μπόι έχει πολύ βαρύ χέρι, και ίσως κάνει το καλύτερο μασάζ εκεί μέσα (ακόμα και από την Μόνικα)
5)Έλενα. ευγενική κοπέλα (μιλφ και αυτή), αρκετά καλό μασάζ, κα...λωτικό σώμα αν και στο σεξ δεν ταιρίαξαμε.
Επίσης όλες της φορές που πήγα η Ζάνα στην υποδοχή ήταν αρκετά καλή.
Μπορώ να πω ότι θα ξαναπάω. Μέχρι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλό σε teen. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Έχω να πάω από τον Δεκέμβριο οπότε σου λέω για το ρόστερ του Δεκεμβρίου. Γιατί αυτά αλλάζουν.
Εκτός από τις 5 παραπάνω στην ίδια κατηγορία Είναι και η Βερόνικα. Καλές υπηρεσίες κι ένα σώμα όλο καμπύλες. Πολύ θηλυκό.

Οι νεώτερες είναι: Άννα, Ιζαμπέλα, Μαρία, Ειρήνη, Αλεξάνδρα.
Η σειρά που τις έβαλα είναι η δικιά μου αξιολόγηση. Μπορεί εσένα ή άλλων να διαφέρει.
Αυτές που δεν έχω προσωπική άποψη δεν τις αναφέρω καθόλου.

Η Σοφία είναι η καλύτερη στο μασάζ. Είναι επαγγελματίας. Και κυριολεκτικά το πιο βαρύ χέρι.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Έχω να πάω από τον Δεκέμβριο οπότε σου λέω για το ρόστερ του Δεκεμβρίου. Γιατί αυτά αλλάζουν.
Εκτός από τις 5 παραπάνω στην ίδια κατηγορία Είναι και η Βερόνικα. Καλές υπηρεσίες κι ένα σώμα όλο καμπύλες. Πολύ θηλυκό.

Η σειρά που τις έβαλα είναι η δικιά μου αξιολόγηση. Μπορεί εσένα ή άλλων να διαφέρει.

Η Σοφία είναι η καλύτερη στο μασάζ. Είναι επαγγελματίας. Και κυριολεκτικά το πιο βαρύ χέρι.
Λες ότι η Σοφία κάνει καλυτερο μασαζ απο Μονικα και Λια?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
κριτική στο μασάζ των κυριών του '29

Λία , κάνει καλό μασάζ πραγματικά , βάζει όμως μόνο κρέμα...

Βερόνικα , πολύ καλό και δυνατό μασάζ , σχεδόν επαγγελματικό

Σοφία , δυνατό και μάλλον ξέρει καλά

Μόνικα & Ελένη , ανήκουν για μένα στην ίδια κατηγορία, πολύ καλές

Ξένια , πολύ καλή γνώση και ιδρώνει , ευχάριστη σχεδόν πάντοτε.

Η Βίκυ που λείπει τώρα (ελπίζω να ξανάρθει) έχει και αυτή πολύ καλό επίπεδο.

Γενικά το μαγαζί είναι καλή σχολή μασάζ.

Τώρα στα υπόλοιπα...είναι και θέμα χημείας κοριτσιών και συναγωνιστή.

Οι υπόλοιπες , πλην Ζάνας που δεν έχω προλάβει , είναι μέτριες στο μασάζ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Καταρχας τις (νεότερες) κοπέλες που μου ανέφερες θα τις έχω στα υπόψη μου όταν θα ξαναπάω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Θα ήθελα να ρωτησω όμως  αν ανήκει κάποια από αυτές στην κατηγορία teen, γιατί όπως ανέφερα στην προηγούμενη κριτική μου κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε ( δηλαδη  κάποια που να είναι γύρω στα 20 και ίσως λίγο παραπάνω π.χ 25 ) και εννοείτε να μην είναι φόλα .
Όσον αφορά την Σοφία (η Σοφη όπως την λέω εγώ και όπως μου συστήθηκε η ίδια  ) συμφωνώ μαζί σου στο ότι είναι πολύ καλή επαγγελματίας και πιστεύω ότι δύσκολα θα μείνει κάποιος δυσαρεστημένος μαζί της , αλλά ποτέ μην λες ποτέ γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του γούστα  ομως για μένα  το χέρι της Λιας και της Μονικας δεν το έχει

[quote author=thelastpm notid=66897 link=topic=70869.msg9321747#msg9321747
date=1581512313]

[/quote]

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Λογικά η πιο μικρή πρέπει να είναι η καινούρια η Βικτώρια.
Από τις 5 η πιο μικρή μάλλον είναι η Ειρήνη.
Δεν είναι κι εύκολο να καταλάβεις την ηλικία όταν βλέπεις στο ημίφως κάποια για μισή ώρα.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Λες ότι η Σοφία κάνει καλυτερο μασαζ απο Μονικα και Λια?
Ναι στο ορθοπεδικό - αθλητικό η Σοφία είναι καλύτερη.
Η Λία είναι στο αισθησιακό.
Αν αφήσεις τη Σοφία να βάλει δύναμη ετοιμάσου να πονέσεις.

Afestios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα επειδη ειμαι απο επαρχια και κατεβαινω πολυ σπανια Αθήνα. θα πρεπει να παρω τηλεφωνο πρωτα για ραντεβού?

aaleks

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Αν έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένη κοπέλα καλό είναι να πάρεις τηλ για να είναι διαθέσιμη, αλλιώς περνάς βλέπεις στο σαλονάρισμα τις κοπέλες και επιλέγεις.

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.260
Πόντοι
361
Καλησπέρα, πέρασα με Λία προ ολίγων ημερών. Έγραψα κριτική αλλά είδα δυστυχώς ότι δεν ανέβηκε. Μίκυ, κορυφή στις υπηρεσίες της με εμπειρία και καύλα να ξεχειλίζουν. Θα ξαναπάω όσο συντομότερα γίνεται!!

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.260
Πόντοι
361
Καλησπέρα, πέρασα με Λία προ ολίγων ημερών. Έγραψα κριτική αλλά είδα δυστυχώς ότι δεν ανέβηκε. Μίκυ, κορυφή στις υπηρεσίες της με εμπειρία και καύλα να ξεχειλίζουν. Θα ξαναπάω όσο συντομότερα γίνεται!!

Μιλφ προφανώς εννοούσα... ο δαίμων του τυπογραφείου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom