Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Ρόστερ μειωμένο λόγω ημερών? Ή φουλ? Ευχαριστώ για την απάντηση.Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!
Το κατάστημα είναι ανοιχτά !
Ρόστερ μειωμένο λόγω ημερών? Ή φουλ? Ευχαριστώ για την απάντηση.Καλημέρα και χρόνια πολλά !!!
Το κατάστημα είναι ανοιχτά !
Καλημέρα στους φίλους !
Νέα κοπέλα στο κατάστημα . Την λένε Ναταλια , ωραίο σώμα , νέα περίπου 25 ετών , μελαχρινή !
Ανοιχτό το μαγαζί σήμερα?
νομιζω οχι αλλα παρε τηλ καλυτερα να το επιβεβαιωσεις
Oasis | Massage & Spa Εξάρχεια
www.oasismasaz.com
Σ ολα τα νηματα βοηθας σημερα
Θέλει ανανέωση το μαγαζί, γιατί αρχίζει και φθίνει. Τα μικρά καλά γκομενακια αλλά για στούντιο, στο μασάζ χρειάζονται βαριά χαρτιά.Πέρασμα πριν λίγες μέρες! Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις κοπέλες και αποχώρησα! Μόνο τη ζανα θα επέλεγα αλλά δε ρώτησα αν δέχεται γιατί έχω επιλέξει τη Σοφία η οποία έλειπε και την Λια η οποία είναι άκρως θετική και καλή αλλά ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο! Από εκει και πέρα τίποτα τρομερο! Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω σύμφωνα με τα γούστα μου και χωρίς να έχω δοκιμάσω κάτι άλλο!
Δεν γίνετε και κάθε μέρα καινούργια κοπέλα αγαπητέ ! Υπάρχουν πολλές κοπέλες στο κατάστημα και αρκετές καινούργιες . Υπάρχουν πάνω από 7 κοπέλες που κάνουν πολύ καλό μασάζ και θεωρούνται βαριά χαρτιά ! Λια , Μονικα , Βερόνικα , Σοφή , Αλεξάνδρα , Άννα , Ελένη ! Εδώ λιώνεις αγαπητέ !!!Θέλει ανανέωση το μαγαζί, γιατί αρχίζει και φθίνει. Τα μικρά καλά γκομενακια αλλά για στούντιο, στο μασάζ χρειάζονται βαριά χαρτιά.
Καλή χρόνια αγαπητέ ! Ελπίζω να πέρασες καλά . Η Αντριάνα εμφανισιακά είναι πολύ καλή αυτό που λέμε τούμπανο . Προσέχει τελευταία παρά πολύ τους πελάτες , η Ζανα δουλεύει πολύ σε αυτό το κομμάτι !Επίσκεψη σήμερα 08-01-2019.
Δεν θυμάμαι ονόματα (αλλά εμφανισιακά και για τα δικά μου γούστα μετά και την παρέλαση των κοριτσιών 2 άξιζαν. Τιμήθηκε Αντριάννα. Σύντομα θα γράχω κριτική. Καλή χρονιά σε όλους
1.65 περίπου. Ετών 41 (δεν φενεται πάνω από 30) ξανθιΑ, καθαρό πρόσωπο με πολύ ωραίο χαμόγελο).μια περιγραφή της αντριαννας...