αυτή η βερόνικα πώς είναι εμφανισιακά? καλύτερη ή χειρότερη από Μελίνα ή Λία?(κάνε μια περιγραφή)
δεν τις έχω πάρει φιλαράκι ..
αυτή η βερόνικα πώς είναι εμφανισιακά? καλύτερη ή χειρότερη από Μελίνα ή Λία?(κάνε μια περιγραφή)
Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος (ή και το ίδιο το μαγαζί αν θυμάται), πως λέγανε μια κοπέλα που φόραγε γυαλάκια (σπάνιο για τέτοια μαγαζιά) και με τεράστια βυζιά? Μπαμπάτσικη στο σώμα σαν τουμπανάκι.
Μακρύ μαλλί καστανό προς ξανθό αν θυμάμαι καλά, τεράστια βυζιά από τα μεγαλύτερα στον χώρο, και γυαλάκια. Πριν κανά χρόνο είχα πάει μαζί της.
Αν θυμάστε όνομα, και αν δουλεύει ακόμα εκεί βασικά. Έχω ανάγκη λίγο βυζί στη ζωή μου. αχαχαχα
Ξενια θα έλεγα , ΣοφήΝαι Η Ρόζα που δουλεύει Τώρα Αυτή?καμία άλλη με Μεγάλο στήθος έχει το κατάστημα?
περιγραφηΝέα κοπέλα στο κατάστημα . Νέα , Ασιάτισσα , είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει . Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!
Ασιατισα απο που; Κινα; Ταυλανδη; Καζακσταν;Νέα κοπέλα στο κατάστημα . Νέα , Ασιάτισσα , είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει . Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!
Ταϊλανδή , Φιλιππινες , δεν είμαι σίγουρος . Να την περιγράψει κάποιος φιλος που θα περάσει μαζί της . Από τι είπε η Ζανα , το κορίτσι αυτό είναι πολύ καλό .Ασιατισα απο που; Κινα; Ταυλανδη; Καζακσταν;
Ξενια θα έλεγα , Σοφή
Όχι αγαπητέ . Η Ξενια είναι γεματουλα , ελληνίδαη Ξένια είναι με τα τριάρια σιλικόνης?
Έχει σταματήσειμόνικα υπάρχει ελπίδα επιστροφής ή τέλος?
Καταλαβαίνει Ελληνικά ή Αγγλικά;Ταϊλανδή , Φιλιππινες , δεν είμαι σίγουρος . Να την περιγράψει κάποιος φιλος που θα περάσει μαζί της . Από τι είπε η Ζανα , το κορίτσι αυτό είναι πολύ καλό .
Εκτός από αγγλικά μιλάει και ελληνικάη ροζα η βυζομανα πολωνεζα που ειναι ρε αλανια?