vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Σοφη εχω παρει (μουναρα και πολυ ερωτικη). Η Ξενια απο που ειναι;;;Οι δυο Ελληνίδες θα έλεγα , Σοφή , Ξενια
Σοφη εχω παρει (μουναρα και πολυ ερωτικη). Η Ξενια απο που ειναι;;;Οι δυο Ελληνίδες θα έλεγα , Σοφή , Ξενια
ΕλληνίδαΣοφη εχω παρει (μουναρα και πολυ ερωτικη). Η Ξενια απο που ειναι;;;
Καλημέρα στους φίλους ! Ακόμα μια νέα κοπέλα προστέθηκε στο ρόστερ του καταστήματος . Την λένε Αλινα , περίπου 23 χρόνων , Μολδαβή ανήψια της Ζάνας , ψηλή με πολύ ωραίο σώμα και αρκετό στιλ , όμορφη , ξανθό καρέ μαλλί . Η Αλινα σε αντίθεση με την Παολα που δείχνει αυτό το κοντό μελαχρινό πιπινακι , πρόθυμο για τα πάντα , η συγκεκριμένη δείχνει πιο ευαίσθητη , κοριτσάκι για εξώφυλλα !!! Τα περαιτέρω για τα κορίτσια στης κριτικές των φίλων μας ...
full εννοείται αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι?Ναι φίλε μου , πιπινακι full προγραμμα ...
ποιο κοριτσι λες φιλε?Το κορίτσι αυτό είναι ακριβός ο τύπος μου, μικροκαμωμένη, λεπτεπίλεπτη, και χανόταν μέσα στην αγκαλιά μου καθ´όλη την διαρκεια της ερωτικής επαφής. Είμαι αρκετά ψηλός και έχω εμμονή με τις μικροκαμωμένες και μικρές ηλικιακά. Δεν περίμενα ότι θα βρω με την πρώτη ανταπόκριση στο γούστο μου. Το μασαζ της θεραπευτριας ήταν όσο πρέπει δυνατό ώστε να νιώθω τον πόνο της ανακούφισης. Έδειχνε τόσο σίγουρη για όλες τις κινήσεις που έκανε το μασαζ που με ερεθίζει πολύ. Ξενερωνω λίγο με τις αγαρμπες. Από το μασαζ της ένιωσα δονήσεις σε όλο μου το σώμα, πράγμα που σημαίνει πως η εν λόγω θεραπεύτρια είναι επαγγελματίας.
Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, θα ήθελα φίλοι μου να σας εξομολογηθώ πως εγώ είμαι συναισθηματικός, θέλω φιλιά, χάδια, τρυφερότητα. Με βολιδοσκόπησε τόσο καλά που μου τα πρόσφερε όλα απλόχερα χωρίς να ζητήσω τίποτα. Και εδώ έγκειται η μαγεία, στο να καταλαβαίνουν τι θέλεις χωρίς να το ζητήσεις. Πέρασα όμορφα, ναι. Σίγουρα αυτό το μικρό θα γίνει το πουτανακι μου.
ΥΓ: είμαι φρέσκο χωρισμένος μετά από αρκετά χρόνια γάμου και ως ελεύθερο πουλί να με υποδεχθείτε στον κόσμο του αγοραίου έρωτα.
μια ξανθιά , την λένε Αλιναποιο κοριτσι λες φιλε?
Η Αλεξάνδρα έχει σταματήσει συντρόφια? (Με μαύρα μακριά μαλλιά Ελληνίδα)?
Η Σονια θα γυρίσει μετά από καιρό , περιμένει μωρό . Η Αντριάνα ετοιμάζει τα χαρτιά για Αμερική δεν θα την ξαναδούμε στο χώρο .παιδια ξερει κανενας που πηγαν η σονια και η αντριαννα ??δεν μπορει να σταματησαν !!
Η Σονια θα γυρίσει μετά από καιρό , περιμένει μωρό . Η Αντριάνα ετοιμάζει τα χαρτιά για Αμερική δεν θα την ξαναδούμε στο χώρο .
Έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες ! Αλινα , Παολα , και η ασιατισσα Μονικα !
Καμία δεν μένει για πάντα αγαπητέ . Σημαντικό είναι να προστεθούν κοπέλες αξίας .Εξαιρετική πίπα η μικρή ξανθιά και πολύ ωραίο βυζί. Θα είναι μεγάλη απώλεια.
...εντάξει, και καλό μασάζ!
Καμία δεν μένει για πάντα αγαπητέ . Σημαντικό είναι να προστεθούν κοπέλες αξίας .
Εδώ που τα λέμε χρειαζόταν ανανέωση το κατάστημα , και οι προσθήκες είναι πολύ καλές .
εκτος απο αξια,να εχουν και τιποτα προσοντα ε?....Καμία δεν μένει για πάντα αγαπητέ . Σημαντικό είναι να προστεθούν κοπέλες αξίας .
Εδώ που τα λέμε χρειαζόταν ανανέωση το κατάστημα , και οι προσθήκες είναι πολύ καλές .
Νομίζω Ταϊλανδή , Lido και αλλά τέτοια μαγαζιά δούλευε ,αν και δεν είναι ψηλή , stripΟρθά ομιλείς. Τόσα παράπονα είχαμε για ανανέωση του ρόστερ και όταν γίνεται παρακαλάμε για τις παλιές.. Έλεος μάγκες
Μόνικα φίλε όταν λες Ασιάτισα από που συγκεκριμένα αν ξέρεις?
Συμφωνώ !εκτος απο αξια,να εχουν και τιποτα προσοντα ε?....